uz vcera bolo neskoro...Havran napísal:Opto zavora funguje na vzdialenost 5m (max sirka startovacej rampy) ak ma niekto sirsie auto treba sa ozvat a upravim toa dajte termin dokedy to ma byt hotove...lepsie sa mi pracuje pod stresom
Treningove vikendy clenov hondaclubu...
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Re: Casomiera
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

mudro hovoris... na jar uz nebudu moc nic koli pareniu zvere... a cez leto tak isto... potom mozu az od polovice oktobra... a teraz tusim len do konca januara...Majo&Rado napísal:...s polovnikmi sa to vyriesi,ci po dobrom,alebo zlom...
...okrem toho lovit nemozu stale...nech su tam teraz ked je kosa kolko chcu...na jar nebudu moct lovit ani v lete...
NO

NO

trebalo by zistit ci to je nejaka bazantnica alebo chraneny usek... pokial je to len polovny revir tak sa nemame moc coho bat... akurat v obdoby parenia a hniezdenia co je vlastne na jar... do takeho maja juna...Motre napísal:no lovit nemusia. polovnici nejsu len lovci, maju sa o zver aj starat. 90perc. polovnikov chodi do reviru cely rok...
ale s tou zverou by to mohol byt problem. je to dost silny argument na to aby nam nedovolili nic....
NO

NO

Denka napísal:a este poznamka: majo poskytuje Skolu driftu. Zaujemci na prve hodiny, ktore sa budu konat este v neurcitom termine, sa prihlaste na miestnom druzstve u pana v monterkach sediaceho zvycajne v oranzovom traktore, mozno so vzduchovkou v ruke. Prva hodina zdarma. Ceny letnych kurzov sa budu odvijat od cien pneumatik. Skola driftu, Racing team Kocka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ja ,ze napises ,ze ten pan v monterkach bude sediet v oranzovom Zku
tak to by sme mu dali teda.....by rovno preventivky mmohol robitMajo&Rado napísal:Denka napísal:a este poznamka: majo poskytuje Skolu driftu. Zaujemci na prve hodiny, ktore sa budu konat este v neurcitom termine, sa prihlaste na miestnom druzstve u pana v monterkach sediaceho zvycajne v oranzovom traktore, mozno so vzduchovkou v ruke. Prva hodina zdarma. Ceny letnych kurzov sa budu odvijat od cien pneumatik. Skola driftu, Racing team Kocka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ja ,ze napises ,ze ten pan v monterkach bude sediet v oranzovom Zku
vdaka...Leno napísal:v okruhu cca 150m od plochy to fsetko patri SR - Vodohospadárska výstavba, š.p., B-Karloveská 2 1/1 a rozmery plochy su cca 113.50 x 75.80 m
podla toho co som zistoval... tak polovnici tam operuju na pozemkoch jednotlivych clenov polovneho zdruzenia.
budem to preverovat dalej, kazdopadne nedela je podla vsetkeho den, kedy su polovnici rozlezeni po reviroch...
dajte mi trochu casu, skusim este nieco malo zistit...
Parkovisko nebolo take zle ako sa pisalo.Podla mna dost v poho.Trosku si tam vycistime priestor ,postavime kuzelky a mozme jazdit
Polovnikov sme mali na spestrenie,podla mna nabuduce tam uz nebudu...
Majo -daj potom vedet ci sa ti podarilo nieco vyriesit s tymi kuzelami.....
Casom bude aj videjko z parkoviska.....
.....lude4ever.....
parkovisko je fajn ,myslim,ze sa to tu moc stresuje...ak budeme niekomu vadit tak sa to dozvieme..ak nie tak je dobre...polovnici odidu a bude klud...peto009 napísal:Parkovisko nebolo take zle ako sa pisalo.Podla mna dost v poho.Trosku si tam vycistime priestor ,postavime kuzelky a mozme jazdit![]()
Kuzele som objednal...skusam vybartrovat zlavu s nimi...
..ty by si mal cim skor poslat foto 2b...