Zrazy Zilina
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
.
Sorry chalani ja som meskal lebo som zacal prehadzovat zadne kotuce a odohnal ma od toho dazd a potom som nestihal ked sme prisli pred tesco uz vas tam nebolo a nemal som na nikoho kontakt aby som vam zavolal ze kde ste sa presunuli
- Supafly666
- Dátum registrácie: 21.10.2007, 17:01
- Garáž (1)
Neviem či ma význam robiť dajaký zraz v tej našej Žiline, s EP2 Sport sme sa zhodli že je tu dosť malo honda positive, tých pár pekných hond čo unas behalo chalani buď nafakovali do stromu, stĺpu alebo predali, dnes spočitam hondy ktore behaju unás na dvoch rukách
Však ste to aj videli na účasti 
EJ9,EK3,EJ9,CG9,CD7,CL3,EM2
respect!
, bola to márna snaha, ale aj za tú patrí díky hlavne Supafly666, ktorý sa snažil 2x zorganizovať aspoň mini zraz, na ktorých sa mal naplánovať veľký na letisku pri Martine, no kôly chabej účasti sa nič konať nebude 
Neostáva nič iné, len sa ísť "zrazovať" na juhozápad alebo východ Slovenska...
Neostáva nič iné, len sa ísť "zrazovať" na juhozápad alebo východ Slovenska...
Honda Civic 7G 3D Sport
- Supafly666
- Garáž (1)
Tak este sa nebude hadzat flinta do zita...zaciatky su tazke a nenechame sa odradit pociatocnymi neuspechmi ze
Treba vytvorit ako-taku komunitu, aby chodilo pravidalne aspon zo pat-sest aut a casom sa to rozbehne. Buduci zilinsky minizraz sa ale bude konat jedine, ak bude ucast previsovat 5 aut. Ak to bude menej, nist nebude. Uz ma nebavi stat pri afte kvoli EP2Sportovi, ktory chodi pravidelne. To mozme ist spolu len niekde na pivo
Takze buduci zilinsky H-zraz bude oznameny v o dost vacsom casovom predstihu, takze si kazdy bude moct najst cas. Podla ucasti uvidime, ci to budem mat zmysel organizovat vobec nejaky zraz na letisku... Pripadny zraz na letisku nemozu zorganizovat dvaja ludia, treba na to viac blaznov. Takze dovidenia niekedy v priebehu augusta...zatial cuz a jazdite opatrne 
- Supafly666
- Garáž (1)
ako uz nazov temy napoveda...tak riesime stretavanie honda pozitivnych ludi v ramci Ziliny. Budeme radi ked dojdete na dalsie stretnutie...
Dalsie meetko mozme predbezne dat na sobotu 9.augusta na klasickom mieste, cize parkovisko pred HperTescom v Ziline. Cas by sa este upresnil. Kto by dosiel? Ak by bola konecne slusnejsia ucast mozme dat aj spanilku a nasledne skocit napr do drevenice na vodnom diele...
Dalsie meetko mozme predbezne dat na sobotu 9.augusta na klasickom mieste, cize parkovisko pred HperTescom v Ziline. Cas by sa este upresnil. Kto by dosiel? Ak by bola konecne slusnejsia ucast mozme dat aj spanilku a nasledne skocit napr do drevenice na vodnom diele...