no pochybujem, sice je vela aut v Poprade, ktore sa pysia znackou Honda, no mnohi su aj postarsi pani co som si vsimol, ale tak kolega ma Hondu Civic 5D 2009 a mame spolocne myslienkove pochody co sa tyka aut
dobra rada nad zlato, netankujte na ČS Agip pri Lidli a to hlavne natural 95, väcsi bordel ako ponukaju na tej benzinke som nevidel. Po natankovani auto nema spravny tah, vysoka spotreba a nechcem vidiet aku konzistenciu ma ten ´´benzin´´
tak vraj je shell na tom lepsie, ale neverim tomu moc, inak dnes som sa dopocul fakt skvelu spravu, ze Agip prave berie pohonne hmoty od ČS Oktan, cize vacsi bordel ako som si myslel. Skusim OMW este a ak nie tak prejdem zas na Slovnaft .....
no ozvat si sa mal ty, jak som ti vtedy volal, ale v pohode, dohodneme sa, snad zajtra by to bolo realne, ale az vo vecernych hodinach, budem od rana opravovat strechu na dome, takze az vecer.
Ale veď na teba nemám cislo. Svoje som dal tu na fórum a ty si mi neposlal alebo mi neprišlo to by sme dlho čakali. Ja tankujem slovnaft. A keď neje na blízku tak omw