Dikes za vysledky!!!
miro skoncil som 6-ty a ty hned po mne
a mato 4-ty
na buduce to bude lepšie
TUNING ZRAZ SVIDNIK 21-23.8.2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
WERY 115 DK
- Dátum registrácie: 03.08.2009, 17:10
MAT49 napísal:ondrej uz mas vysledky... a predsa bola jedna honda umiestena v kategorii do 1400WERY 115 DK napísal:nevie niekto kde najdem vysledky zo šprintov zo svidnika lebo daako sa kunim nemozem dopracovata len pre zaujimavost mna si nenasral na sprintoch lebo som zajazdil lespi cas ako ty
ale aj tak ide ta tvoja 1,4 paradne..ale zase nato ze som bol plny v aute,nahadzane pneumatiky v kufri, vzadu za sedadlami chladnicka a vedla seba dojazdovka
tak som zajazdil slusne...
minule 9.miesto teraz stvrte..najblizsi zraz auto vybielim do pplechu a budu na nom dalsie upravy tak uz to bude do trojky s tatom
ale ako tak pozeram tak nasu kategoriu ovladli hondy a to ma najviac tesi
to je vpoho lebo ja si myslim ze to ty si vyhral ked sme boly spolu na sprint len asi kocky chcely aby som mal pekny zazitok stoho vies...
Ato dufam ze na buduce budes v trojke s TATOM.
Boly dve ale aš 6-te a 7-me miesto
tak zatim
Re: re
sak hej tato..pozeral som ze na tom tvojom linku su trosku zmenene..aj tak to je jedno..ty si na oboch vitaz..tatoHP napísal:a ktore vysledky pozerate? skuste si porovnať vysledky na mojom linku a link TZS
heh noo tak ako tak teraz pozeram na umiestneniA, taak uz vazne nechapem, vytesujem sa z tretieho miesta a pozeram, ze na stranke zrazu som 4
a na tom linku co pridal TatoHP som dokonca 5
taaaaaky som nahnevany na ten blby pritlacak
aale najlepsi bonus je, ked si pozriete katogoriu do 1400 na stranke co nahodil TatoHP
tam som druhy
))) akurat ze ako jediny, dokonca aj tam pisany s kubaturou do 2000
))))
taaaaaky som nahnevany na ten blby pritlacak
aale najlepsi bonus je, ked si pozriete katogoriu do 1400 na stranke co nahodil TatoHP