Áno už som to opravil, dobre priznávam saM&R napísal:Poprosim vsetkych co vypisuju registracny formular aby ho vypisovali poriadne a vsetko!
Dakujem.
mugen1 uz doplnil co mal doplnit
Slovakiaring 7.novembra 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
miro, co si ho prehovaral ze to ma vyse 201 PS?
inak tam by sme sa mohli este potriedit na mieste tie skupiny, lebo co viemtak sa tam chystaju aj chalani na autach ako citron C5 hdi a ma byt v C skupine,lebo to je ten V6 2,7hdi a pod...
a myslim ze poniektorym co maju aj slabsie auta tam budu silnejsie zavadzat, tak potom na mieste by bolo rozumne sa dohodnut po 1 jazde co a ako vo vlastnom zaujme 
Ano,bude sa to este triedit podla rychlosti po prvych jazdach,ale ak si viete predstavit okruh 5800m dlhy a min.12m siroky (ak pozerate F1 tak viete)tak tych cca 30 aut sa tam rychlo rozhadze a zas taki rychli nebudete aby ste ich o kolo dobehli,aj keby hej tak bude sa kde uhnut a ako spomaleneho obehnut...
Miro nemal uplne udaje a tymto poprosim najma hondakov aby ten registracny formular vyplnovali pravdivo a cely,nie ako niektori....mam pocit,ze dementni...
Najviac roboty je s takymito registrovanymi(nemyslim mugena
) .
Ak tam budu nezmysli,alebo neuplne udaje tak to budete musiet aj tak doplnit a len robite dalsiu robotu sebe a aj nam.
Miro nemal uplne udaje a tymto poprosim najma hondakov aby ten registracny formular vyplnovali pravdivo a cely,nie ako niektori....mam pocit,ze dementni...
Najviac roboty je s takymito registrovanymi(nemyslim mugena
Ak tam budu nezmysli,alebo neuplne udaje tak to budete musiet aj tak doplnit a len robite dalsiu robotu sebe a aj nam.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
podla mna to bude asi tak ze kazdych 20min pojde ina kategoria..MUGEN1 napísal:M&R Ešte mám dve otázky ...
- ako sa budú púšťať autá, či naraz 5 alebo 10 alebo po 1 po urč.čase .
- a že keď mám 4x20min., tak budem mať daný presný časový harmonogram alebo pojdem kedy budem chcieť ?
00-20 katA
20-40 katB
40-60 KatC
cize ked to bude ked je denne max 8 jazd tj 8hodin dajme tomu od 08:00-16:00 a budes mat poobedny termin tak potom teoreticky pojdes v casoch 12:00-12:20 13:00-13:20 14:00-14:20 15:00-15:20

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
miro, to sa dohodneme tam, kazdopadne by bolo dobre pustit v skupine najprv tych co sa citia byt rychli nech hned nedobehnu ostatok.. sak to tam ked budu skupiny sa povypravame a nejak rozumne sa rozdelime, nastupime a rozbehneme..
kajne pánik 
Naposledy upravil/-a vticko v 25.09.2009, 18:38, upravené celkom 1 krát.
MUGEN1 napísal:M&R Ešte mám dve otázky ...
- a že keď mám 4x20min., tak budem mať daný presný časový harmonogram alebo pojdem kedy budem chcieť ?
Pustanie budu mat na starosti vyskoleni marsali,pocitam,ze postupne asi po aute po par sekundach.
Bude presny harmonogram,ktory kazdy dostane,bude sa jazdit podla kategorii,
Moc si nemozes vybrat,neviem co myslis si vybrat..,ak mas poobede 4x20 tak pojdes v svojej kategorii.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
2Bera napísal:podla mna to bude asi tak ze kazdych 20min pojde ina kategoria..MUGEN1 napísal:M&R Ešte mám dve otázky ...
00-20 katA
20-40 katB
40-60 KatC![]()
cize ked to bude ked je denne max 8 jazd tj 8hodin dajme tomu od 08:00-16:00 a budes mat poobedny termin tak potom teoreticky pojdes v casoch 12:00-12:20 13:00-13:20 14:00-14:20 15:00-15:20ale pravdepodobne to bude posunute kedze treba pockat kym sa vypracu auta z drahy
ale to je uz na org ako to vse poriesia aby sa styhalo
)
Presne ako pise 2bera
ako sa riesi ze v pripade to v zakrute nezvladnem a smykne ma to do ineho auta?poistky tam neplatia...ako ked mna da niekto dole tak mne vyhovuje riesit to potom cez poistku,nejak inak,ved ja sa v poistovni mozem seknut a povedat ze to bolo nekde v beznej premavke?ma niekto s tymto skusenosti?asi tam nebudu len auta s malou hodnotou...zbytocne sa mi nechce robit velky vyber z uctu?
este som sa neregistroval...stredu viem ako na tom budem s autom...vie niekto kolko volnych flekov tam este je,alebo sa nemusim obavat,ze stredu/stvrtok uz nebude mozne sa regnut?tusim majo ty by si snad neco vedel?
este som sa neregistroval...stredu viem ako na tom budem s autom...vie niekto kolko volnych flekov tam este je,alebo sa nemusim obavat,ze stredu/stvrtok uz nebude mozne sa regnut?tusim majo ty by si snad neco vedel?
ak škoda neprevyši 4000 Eur a nedoslo k poškodeniu verejneho majetku alebo zraneniu učastnikov kolizie, nie si povinny volať políciu a ide len o poistnú udalost a na jej riešenie stačí spísať záznam o nehode tlačivo tu http://www.skp.sk/_documents/sprava_o_nehode.pdfduddox napísal:ako sa riesi ze v pripade to v zakrute nezvladnem a smykne ma to do ineho auta?poistky tam neplatia...ako ked mna da niekto dole tak mne vyhovuje riesit to potom cez poistku,nejak inak,ved ja sa v poistovni mozem seknut a povedat ze to bolo nekde v beznej premavke?ma niekto s tymto skusenosti?asi tam nebudu len auta s malou hodnotou...zbytocne sa mi nechce robit velky vyber z uctu?![]()
a následne nahlásit v poisťovni.. podla pravidiel poistovne.
PS keby bolo niečo nejasne, rad dovysvetlim osobne či telefonicky..
Naposledy upravil/-a PaloMFC v 27.09.2009, 20:08, upravené celkom 1 krát.
Hej,hej,nieco by som vedelduddox napísal: este som sa neregistroval...stredu viem ako na tom budem s autom...vie niekto kolko volnych flekov tam este je,alebo sa nemusim obavat,ze stredu/stvrtok uz nebude mozne sa regnut?tusim majo ty by si snad neco vedel?
Pali dik.
hm
...a neexistuje nejaky poistny produkt co plati napr. 12 hodin na konkretnom okruhu za nejaku normalnu cenu? teraz uz sa da poistit vselico aj individualne....ak by to bolo za prijatelnu cenu, hm....PaloMFC napísal:ak škoda neprevyši 4000 Eur a nedoslo k poškodeniu verejneho majetku alebo zraneniu učastnikov kolizie, nie si povinny volať políciu a ide len o poistnú udalost a na jej riešenie stačí spísať záznam o nehode tlačivo tu http://www.skp.sk/_documents/sprava_o_nehode.pdfduddox napísal:ako sa riesi ze v pripade to v zakrute nezvladnem a smykne ma to do ineho auta?poistky tam neplatia...ako ked mna da niekto dole tak mne vyhovuje riesit to potom cez poistku,nejak inak,ved ja sa v poistovni mozem seknut a povedat ze to bolo nekde v beznej premavke?ma niekto s tymto skusenosti?asi tam nebudu len auta s malou hodnotou...zbytocne sa mi nechce robit velky vyber z uctu?![]()
a následne nahlásit v poisťovni.. podla pravidiel poistovne.
PS keby bolo niečo nejasne, rad dovysvetlim osobne či telefonicky..
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT