Trening na amaterske preteky do vrchu.

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

patrick
Dátum registrácie: 14.01.2007, 21:55

Príspevok od používateľa patrick »

babo napísal:
Majo&Rado napísal:Po vyjadreniach kompetentnych tomu moc neverim,uz 400 koni je dost a s 700 konovym prerobenym autom by nesiel niekto na dovolenku,si nevies predstavit ako sa zle na tom jazdi a hlavne je to velka loteria,urcite by to neriskoval a hlavne pri 700 konoch uz to auto je nutne po par stovkach kilometrov,co som mozno uz aj prehnal servisovat...a nie este zbytocne s tym jazdit na dovolenku.
Skor verim tomu,ze jedna babka povedala... :) odkedy mame evo som pocul take pikosky ,ze mam dost ... :) .Podla chlapika...co je expert na tieto auta,vyvyjaju vlastne prevodovky a podobne veci,uz 500 konove EVO je urcene len na zavody,proste uplne nepouzitelne na beznu jazdu.
Presne tak, co som sa predsa len parkrat rozpraval s chlapikmi co maju aj EVO na vrchy a podobne, vacsinou sa upravuju tie spec. C (chodia ako pravaci a prerabaju sa )a maju nad 500 koni, ale to uz ani nie su holmologizovane na premavku a len si ich vzdy odvezu pod kopec a jazdia, GO skoro kazdych 1000km . Ale ze ma niekto taketo auto a aj bezne na nom jazdi su skor tak naozaj rozpravky starej matere.
Tak sa s nim mozes kludne stretnut on ti to dokaze...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

patrick napísal: Tak sa s nim mozes kludne stretnut on ti to dokaze...
s nikym sa nepotrebujem stretavat, ako vravim, poznam 600k imprezu, 350k sa povedzme este da, alebo 400 ako tak (terajsia EXO X specialna edition pre GBR ma tusim 360k), ale 700k na bezne jazdenie nie je, to proste da zdravy rozum. Taky je moj nazor, ja by som do toho nesiel, ale ked uz, tak nieco typu upravy, co chysta Majo (a to nie preto, ze by som nejako s nim vo vsetom suhlasil, je par prispevkov, kde do seba v celku vrtame)
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

Majo&Rado napísal:Vsetko je vec nazoru a vkusu...Su tabory co miluju STI a co EVO...jediny relevantny nazor je od ludi co to jazdia,ostatne je vec vkusu.STI ma lepsie parametre a EVO jazdne vlastnosti,toto je moj nazor podla toho co som vsetko vide,pocul,cital a osobne sa bavil s ludmi co to jazdia.
Dalsia vec je ako poznate kazde dane auto...,ale to je na dlhsie.
Presne vystihnuté...Auto treba spoznať,každé má svoje + a - ... Bavíme sa o 4kolkách a ja osobne ešte so žiadnou skúsenosť nemám,preto sú moje príspevky o týchto autách čisto teoretické..Ale dúfam,že raz si niečo podobné budem vychutnávať na cestách 8)
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Používateľov profilový obrázok
James
Dátum registrácie: 13.01.2008, 19:37

Príspevok od používateľa James »

ma niekto odsledovane kedy tam byva za svetla najmensia premavka?
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

len bacha aby ste nedopadli ako typek na amg-cku co to |censored| do zvodidiel trosku :)
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
babo
Garáž (1)

2Bera napísal:len bacha aby ste nedopadli ako typek na amg-cku co to |censored| do zvodidiel trosku :)
no oprel to tam o zvodidla celkom pekne no ;-) uz to ma raj konecne urobene
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Takze auto je naspat aj s odbornym vykladom a prehliadkou dielni :) :

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
...pre milovnikov Mitsu raj na zemi :) .Na par foto vidiet cca 10 novych motorov co cakaju na upravu,videli sme aj meraciu brzdu,grafy uprav,porovnania...ako som pisal tak 700 k Evo ma zivotnost cca max.1000km,1000k EVO ma zivotnost cca 30-60minut jazdenia...teda motor.
Bola to tam parada.Auto je trosku naladene,nejake veci povymienane ako napr.spojka,zotrvacnik,synchron...trosku upravene sanie a skontrolovane...

Vcera sme boli trosku jazdit na babe,ale bolo tam mokro dost poprsane,tak sme tlacili motorkarov :) hore kopcom...
Mato ma nejake videa tak ich sem supne.
Dokonca aj Rado jazdil,sa vyskieral po jazde :) od stastia.Skoda,ze bolo mokro,na tych nasich vysuchanym zimakoch nic moc.Uz aby prisli kolesa a gumy,ale to sa este nacakame.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
babo
Garáž (1)

Pekne majo tie eva... 700k - 1000km zivotnost, to da rozum

Ja prikladam moje video z Baby. Len zial vysla az posledna jazda a doslo miesto, takze pred tou dlhou rovinkou v hornej pasazi konci...

http://www.youtube.com/watch?v=GZuiq959Y3w

Inak ked nema niekto napozerane videa z Baby, tak to vyzera, ze sa pekne vlecieme ;-)
patrick

No teraz som sa s nim o tom bavil tak on uz teraz meni spojku kazdych 10 000km takze mu vobec nevadi servisovanie po 1000km...A totam ma nejaku titanovu spojku...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
babo
Garáž (1)

patrick napísal:No teraz som sa s nim o tom bavil tak on uz teraz meni spojku kazdych 10 000km takze mu vobec nevadi servisovanie po 1000km...A totam ma nejaku titanovu spojku...
ale menit kazdych 1000km motor, to by ho asi nepotresilo, nie?
2Bera
Garáž (4)

babo napísal:
patrick napísal:No teraz som sa s nim o tom bavil tak on uz teraz meni spojku kazdych 10 000km takze mu vobec nevadi servisovanie po 1000km...A totam ma nejaku titanovu spojku...
to je <> vcil sa daju kupit take dieli co vydrzia bars co

v us jeden typek mal 1500hp supru co snu chodil do roboty a na sprinty a pak predaval na ebay :)

ide oto kdo da kolko $$$ do motora a nielen na nahananie koni ale aj nato aby nedaval blatove diely a pak sa da uz s vykonom experimentovat :D :)
Obrázok
2Bera
Garáž (4)

btw inac bordel tam maju podobny jak v pezote u nas :) len miesto micu engine sa povaluju Hcka :lol:
Obrázok
babo
Garáž (1)

babo napísal:Pekne majo tie eva... 700k - 1000km zivotnost, to da rozum

Ja prikladam moje video z Baby. Len zial vysla az posledna jazda a doslo miesto, takze pred tou dlhou rovinkou v hornej pasazi konci...

Inak ked nema niekto napozerane videa z Baby, tak to vyzera, ze sa pekne vlecieme ;-)
a pridajte Majo Matulo to video co najskor, to som zvedavy, ako na videu bude vidiet ten brutus rozdiel vo vykone... ;-)
patrick

2Bera napísal:
babo napísal:
to je <> vcil sa daju kupit take dieli co vydrzia bars co

v us jeden typek mal 1500hp supru co snu chodil do roboty a na sprinty a pak predaval na ebay :)

ide oto kdo da kolko $$$ do motora a nielen na nahananie koni ale aj nato aby nedaval blatove diely a pak sa da uz s vykonom experimentovat :D :)
sak o to cele ide a on tam dava take veci aby s tym mohol jazdit...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

babo napísal:Pekne majo tie eva... 700k - 1000km zivotnost, to da rozum

hehe,jazdis ako keby ti cela baba patrila :) protismer neprotismer :) :)
...musime sa tam niekedy stretnut...
...idealne by bol nastriekat ciary pri vyjazde z parkoviska a pri cieli a merat si casy aj pomocou videa,aspon priblizne...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Napísať odpoveď