nano88 napísal:nie nie neonujem:-( az 14-ky... no len aj tak to nevyzera ze nejake zozeniem. mAm zatial len 15ky a na to zas nemozem zohnat disky:-( takze asi budu zimne no uvidime ale street budem do 2l aj tak nie? takze tam bude dost nevykuchanych aut asi a ked bude najaky typeR:-/
ked budes v street tak nevykuchane auta tam urcite nestretnes
co? ako to myslis? sak tu bolo pisane ze v street nemozu byt vykuchane. ci uz som z toho debil
nano88 napísal:nie nie neonujem:-( az 14-ky... no len aj tak to nevyzera ze nejake zozeniem. mAm zatial len 15ky a na to zas nemozem zohnat disky:-( takze asi budu zimne no uvidime ale street budem do 2l aj tak nie? takze tam bude dost nevykuchanych aut asi a ked bude najaky typeR:-/
ked budes v street tak nevykuchane auta tam urcite nestretnes
co? ako to myslis? sak tu bolo pisane ze v street nemozu byt vykuchane. ci uz som z toho debil
je neviem vy to tu motate uz vselijak,ze sa vtom uz ani pan boh nevyzna...
v streete nebude nik vykuchany a nemozes mat sliky(jedine semisliky s Eckom)
profi mozes riesit vselico...
podla mna ani jeden zvas nevyhra tak skuste aspon zajazdit co najlepsi cas...ked chce niekto pohar tak traba aj nieco investovat
2bera- tak dobre to je uz tomu chapem:-) a v street mozem vyhodit aspon rezervu a zdvyhak a tak nie? a aj tak asi pojdem profi a skusit najlepsi cas aky sa da... skoda ze nemam este urobeny 2liter:D
tento weekend co bude idem do turzovky na svadbu takze ti ich mozem niekam do ziliny na kratuliku zastavku doniest... ale to skor asik v nedelu ked uz pojdem zo svadby domov... a vratit staci tak okolo 15teho jula... a mozno sa nejako dohodneme, ak by si chcel vyuzit na viac pokusov... len mi musis slubit ze ich neoderes a nezlikvidujes...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
pa1ec-caw tak som sa rozhodol ze idem do tym 15" slikov. budu aj lepsie ked tam dam uz ten 2liter... a tuto sezonu prezijem na 15kach. a stacilo by ti ich vratit po sezone? teda poslednom zraze kde sa bude sprintovat. hmm? a jasne neposkodim sak budem ich mat len na sprintoch.
MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD
tak tak bude pekne dnes som bol v rudne a onicom zima a dazd ale uz sa tesim na carat a ten parking by sa mohol zariesit bo netusim kam to mam zaparkovat ked tam dojdem
MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD