ked dostane viac tak vydavat nebudepa1ec napísal:a ked dostane viac, bude protestovat??? inak mne to zas nevyde... setrim Ecka na babu...
Honda Sraz Vyškov aneb HSV 2.5.2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
hm
inac ako funguje tento zraz? treba sa prihlasit dopredu, alebo staci ad hoc prijst a ok?2Bera napísal:ked dostane viac tak vydavat nebudepa1ec napísal:a ked dostane viac, bude protestovat??? inak mne to zas nevyde... setrim Ecka na babu...ked chcete platit Eckami tak presne
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Re: hm
jo zraz ako kazdy druhyLastV8 napísal:inac ako funguje tento zraz? treba sa prihlasit dopredu, alebo staci ad hoc prijst a ok?2Bera napísal:ked dostane viac tak vydavat nebudepa1ec napísal:a ked dostane viac, bude protestovat??? inak mne to zas nevyde... setrim Ecka na babu...ked chcete platit Eckami tak presne

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
a) idete z BA koordinovane ako kolona?2Bera napísal:jo zraz ako kazdy druhyLastV8 napísal:inac ako funguje tento zraz? treba sa prihlasit dopredu, alebo staci ad hoc prijst a ok?2Bera napísal: ked dostane viac tak vydavat nebudeked chcete platit Eckami tak presne
len teraz to bude na hornom letisku
b) idete cez CZ dialnicu -> dialnicna znamka>
zatial neviem ci ma manzelka pusti, iba zistujem info...ale nie je to daleko a CZ zrazy zvyknu byt pocetne....
Subaru Impreza
LastV8 napísal:a) idete z BA koordinovane ako kolona?
b) idete cez CZ dialnicu -> dialnicna znamka>
zatial neviem ci ma manzelka pusti, iba zistujem info...ale nie je to daleko a CZ zrazy zvyknu byt pocetne....
a)asi hej
b)jj dialnicou ideme teda aspon ja urcite a pcs tez...dialnicna sa da kupit aj u nas na pumpach...napr OMV...

navthoval by som aby sme sa stretli na slovenskej strane na dialnici na pumpe sekule alebo na ceskej strane na dialnici hned prva pumpa ( myslim ze je to omv cca 5 km od hranic )Satikk napísal:podmena traffica testF koko aut? kolko z vas tam spi? kedy a kde sa stretavate? ja chcem byt o 9tej tam tak sa chcem dohodnut ze ci pojdem solo alebo pojdeme spolu...zatial som sa tu nic konkretne nedocital a myslim ze uz by aj bolo nacase
ja by som sa skor stretol na pumpe pri tesco lamac to by mal poznat kazdy...podla mna by bolo lepsie keby sme od zaciatku isli pokope...no a kedze by sme tam o 9tej chceli byt,navrhopval by som stretavku okolo 7mej pol 8mej nejaky ten pokec a vyrazit
Naposledy upravil/-a Satikk v 28.04.2009, 8:42, upravené celkom 1 krát.
no ja cesku dialnicnu mam...pcs napísal:no jedine ak by ste sli cez NM.2Bera napísal:tak netestujeme pruznost motorov?pcs napísal:no ja este neviem kade pojdem..
Iste je ale to ze vyrazam z Noveho Mesta nad Vahom..
Asi by som siel vrchnou stranou..
Je to o cca 40 km vacej ale zase usetris na dialnicnej znamke