Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  TDC - Pezinská Baba 05.09.2009 - 06.09.2009

Pôjdeš si zajazdiť ?

áno  
53%
  [ 8 ]  53%

nie  
46%
  [ 7 ]  46%

Celkom hlasov : 15
Semir
Zaslal: 08.09.2009, 9:54 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
vticko napísal:
semir, ale mohol si dojst, bolo by to zaujimavejsie este, by sme sa tahali na casoch lepsie a mohli sme mat vsetci este lepsie vysledky Razz ale ked si to tak zoberem, mozno ze bolo aj dobre ze si bol doma, ta posledna jazda bola nejaka zakliata a spon mas auto cele Cool

miro, pocul som nejake famy, ze vraj buduci rok tdc nebude? nevies o tom nic? inak rozhodol som sa auto nepredavat, ale musim zohnat ram Cool

v takom stave ako mi bolo este vcera by som to na babe urcite preletel v prvom vracaku s tymi reakciami Rolling Eyes a prečo chceš predať civic? čo chceš zan? lebo ak by som predal moj cicik tak chcem kupit taketo vti presne ako mas ty,tuto kasnu

Zaslal: 08.09.2009, 11:44 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
semir, no po tom co som videl ako sa postarali o chalana co mal buracku v druhej ostrej hned po mne na pezote, ktory na heliporte v tej zatacke praskol asi v 180-190kmh rovno do zvodidiel a ich vytrhol urobil salto a vybuchol a oni ho sanitkou zaviezli na start a tam ho nechali, lebo dalej snim vraj ist nemozu a musi si zavolat statnu sanitku ci co to tam zmotavali, a nakoniec ho z depa niekto odniesol na vysetrenie, ktore nakoniec chvalabohu dobre dopadlo, tak som si nebol isty ci mam este jazdit, lebo mozes potrebovat ozaj do 10 minut pomoc a nik ti nepomoze a game over! Som toho chalana videl este v depe jak sa klepal a stazoval sa ze ho bolia rebra.. Rolling Eyes Sak ozranov vozia RZP-cka ale pretekar po buracke aby sam dosiel do nemocnice.. sak co sme kde sme.. Rolling Eyes A troska som tak rozmyslal nad tym co by bolo ak by som dosiel na ten heliport kde stal krizom miro cez celu cestu a ked si das jedno a dve dokopy, ze este mozno po tej rane by sme dokatovany nejak zili, tak neviem kto by nam tam pomohol.. Confused A zatial KW financne neviem ci utiahnem a okrem tdc uz neni nic co by sa dalo jazdit a co by ma hlavne bavilo.. autoslalom je skor taka nahanacka ale s kopcami sa to neda porovnat Smile Uvidime ako to bude s financiami a ked by to nejak vychadzalo, tak jazdim KW a s ramom Cool To ze predam civik som zmotaval znechuteny v nedelu na babe, ale to auto mi nejak prirastlo k srdcu a neviem ci by som sa vedel snim rozlucit Arrow mam ho tak rad, ze by som xcel aby ma to auto prezilo, lebo by som bol ober smutny keby ho mam pochovat ja Sad

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MUGEN1
Zaslal: 08.09.2009, 18:57 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
no dobrý večer ..
vticko - Maťo ja som Ti hovoril , že to si mal len takú zlú nedelnú pobúračkovú náladu Very Happy o tom zrušení TDC nič neviem, ale kašlať aj na to ved KW bude určite, budeme sa nahánať tam, ja som bol dnes merať výkon na CRX a odmerali mi 132PS čo je o 7PS viac ako v sérii a vedia mi aj preprogramovať ECU a že 15PS garantujú , ako tak rátam tak tých 145PS by tam mohlo na jar byť... tak to dám spraviť určite, tak nahánačka bude ešte o niečo prikorenená ! Laughing ak ovšem neporiešiš Ty nejaké vačky Twisted Evil Razz
tomas311 Ked ten motor nechceš ja ho od Teba určite kúpim , ale dá sa to spraviť, druhá kluka a ojnice a bude to OK ! Wink

Zaslal: 09.09.2009, 6:23 Odpovedať s citátom
miro, nebudem ja sahat do auta, necham ho jak je a dam mu ram a nove pneu a tesim sa na konkurenciu nech to je zaujimavejsie a hlavne nech je to bez poruch a bez buraciek Cool Vcera som kupil zinkovy sprej a zastriekal suchance, narovnal vyfuk a je to tip top Laughing a to co sme s tym kolesom tam hybali dolava doprava a klepalo, tak to sa zasekol volant a kelepalo riadenie s v krajnych polohach o zamok riadenia Rolling Eyes ked som dal klucik a odomkol volant, tak tichucko, potom mi ho aj tatko chytil a tiez nic ani naznak vôle. Takze som rad, vsetko na milimeter je presne a tesim sa na dalsiu nahanacku a dufam ze sa buedeme nahanat cela zostava, nielen my dvaja, takze tomas pracuj na motore a semir ty mas povolene pit len vodu tyzden pred pretekmi Laughing

/ N22A2 RE6

tomas311
Zaslal: 09.09.2009, 8:44 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
vticko napísal:
. Takze som rad, vsetko na milimeter je presne a tesim sa na dalsiu nahanacku a dufam ze sa buedeme nahanat cela zostava, nielen my dvaja, takze tomas pracuj na motore a semir ty mas povolene pit len vodu tyzden pred pretekmi Laughing

Kukam po motoroch,burackach na nete.
Nasiel som napr komplet 165 k motor s vyfukom 4-1 a vsetkym okolo,
robeny na zavody za 1500E. Alebo Del Sol na autobazareeu za 1100E...atd.

Len som sa chcel opytat ci B16A1 a 2 su rovnake co sa tyka uchytenia atd..
Ci sa teda da napratat tvoj motor da mojho auta bez vacsich problemov, alebo treba zhanat vylucne B16A1.

P.S.-Martin, kde parkovavas auto? Twisted Evil

http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
vticko
Zaslal: 09.09.2009, 9:10 Odpovedať s citátom
tomas, skus sa spytat chalanov s nikom vti, milosko a 2bera, pripadne navstiv cesky hondaklub. A neviem ci milosko aj nema nejaky motor vti hned po ruke Wink

skus este tu, je tam napredaj motor s prevodovkou aj kabelazou komplet za 40CZK http://www.zitec.cz/bazar/bazar.htm

/ N22A2 RE6

MUGEN1
Zaslal: 09.09.2009, 10:36 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
tomas311 napísal:
vticko napísal:
. Takze som rad, vsetko na milimeter je presne a tesim sa na dalsiu nahanacku a dufam ze sa buedeme nahanat cela zostava, nielen my dvaja, takze tomas pracuj na motore a semir ty mas povolene pit len vodu tyzden pred pretekmi Laughing

Kukam po motoroch,burackach na nete.
Nasiel som napr komplet 165 k motor s vyfukom 4-1 a vsetkym okolo,
robeny na zavody za 1500E. Alebo Del Sol na autobazareeu za 1100E...atd.

Ci sa teda da napratat tvoj motor da mojho auta bez vacsich problemov, alebo treba zhanat vylucne B16A1.

P.S.-Martin, kde parkovavas auto? Twisted Evil

motor B16A1 Ti bude pasovať po prerobení zadného silentbloku .... inak je to rovnaké s A2 .

Zaslal: 09.09.2009, 11:20 Odpovedať s citátom
Wink no a uz sa nemusis nikoho pytat Laughing

/ N22A2 RE6

Semir
Zaslal: 09.09.2009, 11:55 Odpovedať s citátom
[quote="MUGEN1"]
tomas311 napísal:
vticko napísal:

motor B16A1 Ti bude pasovať po prerobení zadného silentbloku .... inak je to rovnaké s A2 .

a1,a2 a aj integrácka b18ka ma rovnaký zadný silentblok, čo tam má prerábať??? sme zadné menili na aj aj aj a je to totožne

Zaslal: 09.09.2009, 11:58 Odpovedať s citátom
neviem ci to miro nemyslel tak, ze ked vymeni D16ku za B16ku tak ze bude inak ten silentblok Arrow

/ N22A2 RE6

M&R
Zaslal: 09.09.2009, 12:05 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
tomas311 napísal:

Keby si tu nebol OT a opytal sa v inej teme tak to co ti odpovedali ludia by aj ostatni nasli ked to budu potrebovat,takto cenne info ktore sa pytas a ti odpovedia nikto nenajde a ked budu potrebovat tak sa bude znovu pytat ....lebo to tu nenajdu,lebo to tu nebudu ani hladat .Teda pokial uz tato info niekde nie je a nehladal si,alebo je znovu niekde zasita ako toto co sa pytas teraz a tu.

Takze vas poprosim vsetkych,skuste nebyt mimo temy,prospeje to vsetkym.Dakujem.

Zaslal: 09.09.2009, 13:58 Odpovedať s citátom
vticko napísal:
neviem ci to miro nemyslel tak, ze ked vymeni D16ku za B16ku tak ze bude inak ten silentblok Arrow

jaaaj jasne to mi netrklo, sorry Mirko Laughing žae ty si asi myslel kasne, tak potom som nič nepovedal Laughing

Zaslal: 09.09.2009, 22:17 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
Semir napísal:
vticko napísal:

jaaaj jasne to mi netrklo, sorry Mirko Laughing žae ty si asi myslel kasne, tak potom som nič nepovedal Laughing

oki, takze kludne mozem zhanat B2, hej ?
vticko - ked pojdem do PN, stavim sa. chcem kuknut pod kapotu jak to ma tato novsia Civica. A ostatny, ked narazite na zaujimave linky poslite cez SS.
Inak pokusim sa dostat na PN letisko na slalom, tam pokecame. Semir, Miro idete?

http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Semir
Zaslal: 09.09.2009, 23:17 Odpovedať s citátom
tomas311 napísal:
Inak pokusim sa dostat na PN letisko na slalom, tam pokecame. Semir, Miro idete?

určite sa vidíme, neviem ešte či jazdiť ale pri najhoršom pozreť určite som tam aj ked PN je rýchla trať čo nám ,,H´´ vyhovuje Wink

Zaslal: 10.09.2009, 6:27 Odpovedať s citátom
semir, aj ja si myslim ze ten mikiho saxafon by uz mal konecne dotrubit na slalome Laughing tento krat dam kazdu jazdu onboard aby ma tratovak neokabatil jak minule a pojdem nekompromisne na mikiho Razz

tomas, dnes som doma od 15.00 Wink

/ N22A2 RE6

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 8
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: