Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Celoslovensky HondaClub zraz 2011-nove hlasovanie.

Chces prist na zraz aj po precitani diskusie?

Ano.Ak budem moct.  
95%
  [ 58 ]  95%

Nie.  
4%
  [ 3 ]  4%

Celkom hlasov : 61
M&R
Zaslal: 15.12.2010, 23:37 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Kedze sa chyli tento rok ku koncu a s niektorymi sme sa uz o tom bavili tak zakladam tuto temu.

Netreba asi nic vysvetlovat,podme k veci.

Dve otazky na zaciatok.

1.Kedy?
2.Kde?Urcite stred Slovenska !

Skusme prosim konstruktivne a k veci nech aj nieco vymyslime a najma zorganizujeme Wink .

Mam par napadov od vas,napr MarekBB nieco navrhoval,ale nemozem to najst tak Marek sem s tym kde.Aj ostatni poprosim,podmienka je aby to bolo v strede Slovenska a bolo blizko niekde letisko na vyblaznenie a niekto kto to letisko vybavi Smile .
Pravdepodobne by to mohlo byt aj vikendove stretko piatok-nedela.

Mam aj tip od aapala,neviem ci to tu mozem dat aj s popisom.Mozem?

Pustime sa do toho.

Hlasovanie je len docasne.?Majo

Naposledy upravil M&R dňa 29.12.2010, 23:22, celkom upravené 3 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
aapalo
Zaslal: 16.12.2010, 7:31 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
Možeš.
Termín určite nemôže kolidovať s International honda meeting v Maďarsku, ktorý býva v apríli, ani so zrýchlením, lebo na to chodí veľa honďákov. Ja navrhujem niekedy v máji, príp. v júni. tuším, že v júli je už CZHonday.

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Marek BB
Zaslal: 16.12.2010, 8:46 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
ano, stale s tym pocitam. posledne 2tyzdne som riesil stahovanie, ale rad by som tam isiel zaciatkom buduceho tyzdna. aspon sa skusit nakontaktovat a zistit podmienky.
budem informovat ked budem vediet nieco blizsie...
aapalo, kde najdem kalendar akcii na buduci rok, ak uz je? aby som vedel v ktorych datumoch sa da hybat.

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
palo_lude
Zaslal: 16.12.2010, 8:53 Odpovedať s citátom
Založený: 11 september 2009 Príspevky: 435 Bydlisko: Bratislava
super, tesim sa.
mozno pozrite aj kalendare slalomu a Tatry Donau Cupu. tam chodi tiez par ludi a bola by skoda keby to kolidovalo.
ak este nie su hotove kalendare na buduci rok, tak podla mna treba este pockat... definitivne rozhodnutie o termine ma mozno este cas.

palo
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
aapalo
Zaslal: 16.12.2010, 8:58 Odpovedať s citátom
Marek BB napísal:
ano, stale s tym pocitam. posledne 2tyzdne som riesil stahovanie, ale rad by som tam isiel zaciatkom buduceho tyzdna. aspon sa skusit nakontaktovat a zistit podmienky.
budem informovat ked budem vediet nieco blizsie...
aapalo, kde najdem kalendar akcii na buduci rok, ak uz je? aby som vedel v ktorych datumoch sa da hybat.

Kalendár na budúci rok ešte pravdepodobne nie je. Okrem slalomu.

LastV8
Zaslal: 16.12.2010, 10:18 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
TDC ma zatial len ramcovy rozpis:

Marec Slovakia ring
Maj Baba
Maj Šturec
Jun Jankov Vršok
Jul Štos
August Dobšina
August Ostra Luka
September Baba
September Bojnice

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 16.12.2010, 12:26 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Aapalo napisal:

Mal by som pár nápadov a tipov. Moja predstava je: miesto konania by mohol byť tento kemp http://www.camplosos.sk/index.php?about . Je to prakticky v strede Slovenska, teda viac na západ Smile , pekné prostredie, ubytovanie v stanoch a chatkách, pri vode, šport atď, cca 30km je letisko Tekovský Hrádok/Kalná nad Hronom, ideálne pre spanilku a šprint.

A ano,mali by sme sa vyhnut,co bude tazke vsetkym inym akciam,ale pravdepodobne budeme musiet spravit kompromis.

Zaslal: 16.12.2010, 15:59 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
tu mate zrýchlenie Wink
1. 12-17.4.2011 Incheba Bratislava Autosalón 2011 Otvorenie sezóny tuning dragracing 2011.

2. 21.5.2011 Letisko Senica Bobcat Power fest vol.1.
3. 4.6.2011 Letisko Boľkovce Lučenec Bobcat Power fest vol.2.
4. 25-26.6.2011 Letisko Piešťany Carat tuning party
5. 5.7.2011 Slovakia ring Dunajská Streda Bobcat Power fest vol.3.
6. 30.7.2011 Letisko Trenčín Bobcat Power fest vol.4.
7. 13.8.2011 Letisko Svidník Tuningzraz Svidník

8. Nitra Výstavisko autosalón október 2011 výstavná plocha 100m2. Vyhlásenie výsledkov šampionátu.

a tu cz HONDAy 2011 29.7.2011 - 31.7.2011

Zaslal: 16.12.2010, 18:58 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
M&R napísal:
Aapalo napisal:

Mal by som pár nápadov a tipov. Moja predstava je: miesto konania by mohol byť tento kemp http://www.camplosos.sk/index.php?about . Je to prakticky v strede Slovenska, teda viac na západ Smile , pekné prostredie, ubytovanie v stanoch a chatkách, pri vode, šport atď, cca 30km je letisko Tekovský Hrádok/Kalná nad Hronom, ideálne pre spanilku a šprint.

A ano,mali by sme sa vyhnut,co bude tazke vsetkym inym akciam,ale pravdepodobne budeme musiet spravit kompromis.

Nie zly napad, len najst vhodny termin ,ujasnit si aky pocet ludi ma zaujem a ide sa Very Happy
M&R
Zaslal: 16.12.2010, 20:24 Odpovedať s citátom
Dufal som,ze sa chytis kedze sme o tom pisali Wink .

Zaslal: 16.12.2010, 22:59 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2008 Príspevky: 654 Bydlisko: Praha 1992 Honda Civic
Ahojte,

super nápad. No dúfam, že sa to nemine s našou dovolenkou ... Laughing

Zaslal: 17.12.2010, 11:18 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
M&R napísal:
Aapalo napisal:

Letisko v T.Hrádku môžem vybaviť, s tým nemám problém, pokiaľ by sa väčšina rozhodla pre túto alternatívu... Len treba brať ohľad že na dráhe sa dá šprintovať max na 1/8míle,nakolko dráha ma do 500m.
btw: podľa mňa treba spraviť stretko v mesiaci APRÍL a tam sa určite vyhneme iným podujatiam Wink veď nič na tom neni že Apríl,zima už nebude,kamienky tiež nie a vonku sa nespí ale v chate , čiže nevidím problém Idea

Zaslal: 17.12.2010, 12:24 Odpovedať s citátom
S tým súhlasím, buď apríl alebo máj, hlavne aby sa to nekrylo s celoeurópskym HONDA zrazom v Maďarsku, r 2010 to bolo v apríli.

vticko
Zaslal: 17.12.2010, 14:30 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
ten losos neni zly, ale vidi sa mi to male Embarassed co tak margita ilona pri LV? Tam som bol na velkej akci a pohoda, super kupalisko, velky parkinf vedla arealu kde sa jazdili slalomy.. Cool

http://www.margita-ilona.sk/

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 17.12.2010, 14:39 Odpovedať s citátom
MarekBB,skus aj ty nieco nadhodit.

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 13
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: