Autor |
Správa |
|
Foxycivic |
Zaslal: 03.02.2011, 22:38 |
|
|
Založený: 04 december 2009
1996 Honda Civic |
zdravíčko ! chcem sa opýtať kde by vedeli kamošovi opieskovať nejaké veci? možno máte stým skúsenosti. môžte dať nejaké typy? myslím,že bratislava úplne vyhovuje. díky |
_________________ Vždy som chcel H a kúpil som ju a ďalšie auto bude????? HONDA |
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 04.02.2011, 9:37 |
|
|
Založený: 17 január 2007
1993 Honda Civic |
Jeden pan pieskuje v Bratislave v Petrzalke pri dostihovej drahe.Ides z pristavneho,odbocis doprava na dostihovu drahu a hned za podjazdom na prvej odbocke odbocis dolava.Ides az na koniec a po pravej strane ma pan areal v ktorom robi...spoznas ho podla vlciaka a kopy piesku.
Druhe dobre pieskovanie je za vrakoviskom v Moste pri Bratislave v smere z Bratislavy do Tomasova.Prejdes vrakovisko a po lavej strane je taky areal s hangarmi.Vratnik ti uz poradi kde v areali to je...Tito maju asi naj ceny,su sikovny a hlavne maju na to dobre priestory,cize robia cely rok.Myslim ze by zvladli opieskovat aj celu karoseriu. |
|
|
Návrat hore |
|
Foxycivic |
Zaslal: 05.02.2011, 14:10 |
|
|
Založený: 04 december 2009
1996 Honda Civic |
díky Satikk!
odovzdám |
_________________ Vždy som chcel H a kúpil som ju a ďalšie auto bude????? HONDA |
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 05.02.2011, 20:24 |
|
|
Založený: 17 január 2007
1993 Honda Civic |
Niet zac.Bude spokojny |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|