|
Autor |
Správa |
< Motocykle ~ CBR 600 RR alebo CB 600 F hornet |
ponozka69 |
Zaslal: 17.04.2011, 15:13 |
|
|
Založený: 29 jún 2009
|
idem si kupovat moto, len sa rozhodujem medzi tymito dvoma modelmi, poradte ktoru kupit? Dik |
|
|
Návrat hore |
|
maxdax |
Zaslal: 17.04.2011, 19:47 |
|
|
Založený: 07 apríl 2008
|
toto sa ťažko radí, je to individuálne a vec názoru a vkusu, na čo to budeš využívať, turistika, cesta do práce, okruhy,alebo len tak si zajazdiť nejaké serpentíny, jedna je športiak a druhá naháč, rozdiel vo výkone, zrýchlenie, iný spôsob posedu, každá má svoje pre a proti, najlepšie by bolo na každej sa povoziť nejaké kilometre a potom uvidíš, čo ti viacej sadne, akoby si zrovnával ITR a civic combi a chcel si medzi nimi vybrať
PS: ja by som asi volil horneta, s mojou výškou by to bolo lepšie riešenie, aby som sa na to pohodlne poskladal a nebol som zhrbený ako na športe, ale to by som ešte rozmýšľal nad nejakým endurom transalp alebo varadero a ešte jedna podstatná vec, cena nových plastov kapotáži, na naháči nie sú skoro žiadne |
|
|
Návrat hore |
|
ponozka69 |
Zaslal: 22.04.2011, 9:00 |
|
|
Založený: 29 jún 2009
|
dik za radu uz som sa rozhodla nakoniec pre horneta, pretoze ja nie som na okruhy, ja som ta turistika, ale cbr ma tahalo hlavne kvoli jeho vzhladu a zevraj ma o dost tvrdsi podvozok ako hornet a nieje teda stvoreny na nase uzasne cesty. cize vytazom sa stava HORNET |
|
|
Návrat hore |
|
maxdax |
Zaslal: 22.04.2011, 20:17 |
|
|
Založený: 07 apríl 2008
|
erera je žihadielko, ale hornet je dobrá voľba či už do mesta alebo na turistiku |
|
|
Návrat hore |
|
ivo36 |
Zaslal: 18.05.2011, 16:24 |
|
|
Založený: 15 apríl 2010
|
Cavko ak si sa rozhodol pre Hornet tak pouvazuj uz nad 900 lebo sesto musis tocit do aleluja a vykon ziadny ,zato 900 ta potesi krutakom a plynulostou a natocene kylometre ta nemusia trapit je to skroteny motor z 929 RR takze aj hodne vydrzí. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|