|
Autor |
Správa |
< Blacklist & Whitelist ~ W: ručná umyvárka v SNV pri výjazde na Markušovce |
babo |
Zaslal: 26.06.2008, 11:34 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
Tak musim povedat, ze tam sa chlapik fakt snazi, taky mlady chalan tam vacsinou je. V BA to v rucnych umyvarkach dost falakaju, parkrat som uz vratil auto, ze takto som si to mohol vyvapkovat za 5 minut sam, interier vobec nikde nedavam uz radsej umyt. V BA jedine ku kamaratovi, ten sa posnazi.
Ale v SNV super, namakal sa, pekne spravil exterier aj interier, odporucil pastovanie a vosk, na dalsikrat som nechal spravit, take stopy v podobe jemnych skrabancov po zime na aute uplne zmizli, parada. |
|
|
Návrat hore |
|
PuLo |
Zaslal: 26.06.2008, 12:44 |
|
|
Založený: 21 december 2006
|
Musim s tebou suhlasit, chalanom som tam Hondicku zveril do ruk vela krat, poznam sa s nimi osobne, vzdy po prichode sme si sadli pri kave ak bol cas, pokecali, poradili co by sa hodilo na voskovanie atd.
Velmi seriozny pristup a cena 350,- za komplet ja velmi sympaticka, mozno sa to zmenilo ale keby aj, je to opodstatnene. |
|
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 26.06.2008, 16:43 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
PuLo napísal: Musim s tebou suhlasit, chalanom som tam Hondicku zveril do ruk vela krat, poznam sa s nimi osobne, vzdy po prichode sme si sadli pri kave ak bol cas, pokecali, poradili co by sa hodilo na voskovanie atd.
Velmi seriozny pristup a cena 350,- za komplet ja velmi sympaticka, mozno sa to zmenilo ale keby aj, je to opodstatnene.
No jasne, cena 350 za komplet je fakt paradna. Oproti Blave hlavne A nemaju az tak vela klientov mozno a proste sa snazia, aby sa klient vratil. V BA sa dost umyvarierk pokazilo, ked maju naval ludi.
Na svadbu mi umyvali z vonku moj ACCORD a dve kravy BMW 735i a HONDA LEGEND novu a vsetko pradadne a vypytali si snad 600Sk, ci kolko. Sme im vtedy dali tisicku, lebo nam to bolo az blbe... |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|