|
Autor |
Správa |
|
Blitzkrieg |
Zaslal: 08.06.2008, 8:44 |
|
|
Založený: 17 február 2008
1997 Honda Civic |
ak by ste niekto kcel do zahradky alebo k domu steniatka ,neskor psika tak by ste ma tym potesili a hlavne moju manzelku. Fotky poslem namailiak by bol zajem. Nerad by somich niesol do utulku a este menej by som sa kcel pozerat ako s nimiide svokor k hornadu |
_________________ And the road becomes my bride. |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 08.06.2008, 9:40 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 12.06.2008, 16:12 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
Presne tak. Napis kto je matka (ak bastard, tak na ake plemeno sa podoba, ak nevies, aspon velkost). Tiez by bolo dobre kto je otec, aspon "priblizne ". A tiez foto.(Hlavne matka ak sa da aj otec). Chap, nikto seriozny si nevezme stena, ked nevie co z neho vyrastie! Nie je az tak dolezite, ze je zadara, bo starostlivost je dnes ekonomicky zaujimava a pre to ludia chcu vediet, co im z toho vyrastie...A hlavne (neuraz sa), ale ked chcete chovat fenku, bud ju vykastrujte, alebo jej zabezpecte taku starostlivost, aby ste si sami urcovali, ci bude mat stence a s ktorym psom. Inac tento inzerat mozes davat 2x do roka este 7 rokov
A prosim ta, keby bolo velmi zle, nie utopit, to lepsie je uz potom do sacku a vyfuk z auta, ci mnoho inych sposobov, kde trpiet nebudu. Ale utopit!? BRRRRRR! |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
Blitzkrieg |
Zaslal: 15.06.2008, 10:07 |
|
|
1997 Honda Civic |
neviem ako sa daju dat fotky do prispevku. Otec je vseobecne neznami matka je take male dlhosrste cerveno rysave, no tusim nie je to tiez cistokrvne. Ma to svokor u seba v rodinom dome a nerad by som ich videl vo vreci,tak preto som tu tak na rychlo dal ten inzerat. Predpokladam ze psiky nebudu vyssie ako 30cm.
Ak nebude mat nik zajem viete niekto poradit ci ich vezmu v kosiciach do utulku??? |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 15.06.2008, 12:49 |
|
|
|
No to ti nepoviem, musis sa tam ist opytat, ja som v zivote takyto problem nemal, hoci chovam psov skoro 30 rokov. Ale ked sa uz stane takyto nechceny vrh, robi sa to tak, ze steniatka sa utratia a nechaju sa jeden, dvaja psici, aby matka nemala problem s mliekom. A pre tie sa uz potom najde skor nejaky domov. Ja som sa ti aj chcel popytat (bez nejakej velkej sance), ale zo ZM si ich do KE nepride vziat nikto. Drzim palce. |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
Blitzkrieg |
Zaslal: 15.06.2008, 15:38 |
|
|
1997 Honda Civic |
ak by predsa len niekto mal zajem,tak pre mna nebude problem ich doniest. Je lepsie prejst cele slovensko so psikmi akoist 200m svrecom k hornadu. Dam fotky matky a stenietok k fotkam civica do garaze |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 15.06.2008, 17:08 |
|
|
|
Dobre, tak sa popytam, ale ja robim skor so sluzobnymi, ale mozno motyka vystreli... |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|