Autor |
Správa |
< Blacklist & Whitelist ~ Mikona (Herlianska/BA) -- pripad uzatvoreny |
matulo |
Zaslal: 15.03.2007, 18:54 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
Ak by nahodou niekto mal nutkanie zavitat do tohto pneu/autoservisu, vedzte ze neodporucam...
Moja skusenost:
Ked som kupil auto, potreboval som sa velmi rychlo zbavit pneumatik, ktore boli pribalene (ved kto by v noci v petrzalke nechal elektrony na zadnom sedadle auta?). Pneuservis, ktory pouziva fotrik mal vraj plno uz ked tam fotrik daval gumy, kdeze by mali miesto este v januari? Tak som sa dal do hladania na Inete... Nasiel som teda Mikonu, a dal sa do obvolavania. V 2 servisoch som nepochodil, v tretom mi oznamili ze jasne, gumy mozem priviezt...
Tak som teda gumy priviezol. Zaplatil som kopu penazi za uskladnenie na cca 2 mesiace, podpisal protokoly a bol stastny, pretoze ujo mi povedal, ze ked budem gumy chciet, staci si zavolat den vopred. Oni mi ich vraj z centralneho skladu privezu a bude...
Tak som si teda dohodol prezutie v inom (aspon trochu lacnejsom) pneuservise, zavolal den vopred ze chcem gumy -- a ajhla. Problem. Zdvihla to teta s prejavom ako Marfusa z rozpravky o Mrazikovi, nevedela mi nic povedat, a blabotala nieco o tom ze gumy budu o tyzden. Ze mam nadiktovat cislo uskladnenia. To som v tom okamiku pri sebe nemal, tak som im teda nechal aspon udaje, ktore som vedel ze som im zadaval -- ECV a meno.
Pre istotu som tam teda zavolal este raz -- o 2 dni neskor, uz aj s kompletnym uskladnovacim protokolom. Opat mi to zdvihla ta ista teta s prejavom ako Marfusa z rozpravky o Mrazikovi a ked som sa jej spytal co je s mojimi gumami, odpovedala mi ze jedine co mi ona vie povedat je, ze oni tam nejake gumy menia... Tak mi dala niekoho inteligentnejsieho (hulakala na neho tak ze to poculi kolegovia na druhej strane kancelarie a nehovorila o mne prilis zdvorilo), ktory mi oznamil ze ziadnu moju poziadavku na vyzdvihnutie pneumatik neeviduju, tak ze si to zapise. A ze si mam skusit zavolat v pondelok alebo utorok.
Po tomto som sa ani nemal silu vadit ze ie gumy chcem skor... Tymto si pani (a damy, ak tam nejake su) z Mikony "ziskali" dalsieho verneho klienta... 2 mesiace stacili...
Kto sa docital az sem, tak klobuk dole... Dobra trpezlivost... |
Naposledy upravil matulo dňa 23.03.2007, 16:07, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 15.03.2007, 22:11 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
asi vypracem pivnicu v garazi a budem uskladnovat gumy...
mal by si ich urcite skor, mam taky tusak... |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 15.03.2007, 22:22 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
Do pr*ele....tiez chvalabohu, ze mam zamrezovanu pivnicu... |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 16.03.2007, 0:15 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
no do dalsej zimy dufam nieco aj ja poriesim...
inac aby toho nebolo malo, podla vsetkeho mam duru v jednej gume... |
|
|
Návrat hore |
|
maroz |
Zaslal: 16.03.2007, 17:52 |
|
|
Založený: 24 december 2006
1998 Honda Civic |
k tomuto len jedno:),,pneuservis kapusta!! hradská ulica,,páni vynikajúci prístup pomoc v rámci možnosti a kedže už sme tam vac menej kamaráti tak prezutie okamžite bez objednávania a podobných prkotiniek o uskladnené kolesá riadne postarané s tým že su pripravené na auto za 10min!!,,,,druhá vec potrebujem geometriu a vymeniť jeden stift kedže sa mi na neho matica zo zimných kolies akosi navarila a zosústružila z neho celkom pekný kúsok dolu ,,uhmmm |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 20.03.2007, 20:44 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
No, takze mame pokracovanie tohto Neverending story...
Vcera som tam volal, dvihol mi chlapik co tam minuly tyzden nebol.. Ked som mu zhruba nacrtol tak sa tvaril velmi prekvapeny a chcel vediet s kym som hovoril. Zapisal si este raz info o gumach a slubil ze este vcera poobede, najneskor dnes tam tie gumy budu a ze mi zavola ked tam budu...
Vcera nic, dnes nic... Takze som sa tam dnes v ramci presunu zastavil. Gumy tam samozrejme neboli. Chlapik s ktorym som hovoril sa velmi ospravedlnoval. Vysvetlil som im ze im to trva uz 10 dni... Ale ze vzhladom na pocasie to tento tyzden neponahla, ale v piatok to tam uz byt musi. Potom budem zly... Pritom som si overil ze to zapisali do toho spravneho papiera... Takze uvidime co bude v piatok... |
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 20.03.2007, 20:52 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
to je chyba....si mal povedat ze uz vcera bolo neskoro...bo zase to budu prekladat bo ti to nesuri... |
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 20.03.2007, 21:01 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
2Bera napísal: to je chyba....si mal povedat ze uz vcera bolo neskoro...bo zase to budu prekladat bo ti to nesuri...
vcera bolo neskoro, ale vezmem si ich az v piatok... do snehovych prehanok prezuvat nebudem, bol by som cvok... |
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 20.03.2007, 21:06 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
prezuvat si nemusel..ale aspon by si ich tam uz mal...mozno |
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 20.03.2007, 21:10 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
ako kym je takto zima, tak mi to nesuri... ale ak to tam v piatok nebude, su mrtvi...
kazdopadne verim ze to tam bude, kedze som videl ako to pisali na velky papier kam si objednavaju ludi na prezutie a na zaklade neho to tam vozia... |
|
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 20.03.2007, 22:17 |
|
|
Založený: 20 december 2006
|
Doveruj ale preveruj. Aneb ak uvidis a chytis potom ver. |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 20.03.2007, 22:29 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
Tomáš napísal: Doveruj ale preveruj. Aneb ak uvidis a chytis potom ver.
jasne, este si tam pre istotu vo stvrtok zavolam... |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 23.03.2007, 16:06 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
no, banda, som prezuty... mozme ist oslavovat...
dnes sa mi navela z mojho civica podarilo spravit nieco co vyzera ako auto... inac povedane, v Mikone mi dali moje gumy a v inom pneuservise mi ich ochotne nahodili...
BTW, platil som tam o 100Sk viac ako za uskladnenie v Mikone, a to v tom bola robota (vratane vyvazenia), zavazia a inertny plyn... uvidime co bude pred zimou, mozno bude dalsia tema do Whitelistu... |
|
|
Návrat hore |
|
|