Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  AUTOSLIDE Zarnovica AUTOCROSS Krupina

Havran
Zaslal: 18.12.2008, 12:05 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
Nechysta sa niekto pozret na tieto sportove podujatia?
Autoslide 4.10.2009
http://autoslide.sk/
Hobbyautocross 26.12.2008
http://www.hobbyautocross.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Performance
Zaslal: 18.12.2008, 12:32 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Ja idem na autoslide do ZC na 100%, chodím každý rok Wink

Zaslal: 03.01.2009, 23:04 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Tak zajtra tu máme ďaľšiu super akciu, teším sa moc Wink

Zaslal: 05.01.2009, 23:12 Odpovedať s citátom
No tak bol som tam, bola tam ukrutná zima,ukrutné vstupné (15eur) oproti minulému roku,kopec ľudí ale akcia to bola fajná...
AKurát že superfinále sa nejazdilo, lebo už bola dosť tma a traťový komisár nepovolil...
Celý pretek jazdci odjazdili na gumách bez š|censored|, vďaka čomu min 5 aut skončilo bez niektorého kolesa, vyskytlo sa aj zopár porúch ale hlavne škaredo dopadlo červené mitsu EVO IX, ktoré prerazilo aj mantinel a predok moc dobre neskončil no (aj keď motor vyzeral v poriadku).
Takže celkom fajná akcia a na budúci rok pôjdem určite znova Wink

Zaslal: 07.01.2009, 14:47 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
Ja som bol zas na autocrosse v Krupine na stefana tiez kruta zima ale bola celkom sranda hlavne ako chalanisko v kategorii junior t vsetkym natieral na CRX ke tie golfi sa pri nom na starte pohynali ako keby mali za sebou kotvu Very Happy a potom im dal aj tak pol okruhu Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Pridať novú tému

Prejdi na: