|
Autor |
Správa |
|
morloq |
Zaslal: 07.03.2007, 12:43 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
Nebudem sa zdrzovat detailami, pisem iba ako vystrahu alebo ako upozornenie pre to, aby ste sa obrnili trpezlivostou a mali zvysne prachy, ktore mozete len tak niekam poslat a neviete co sa s nimi deje.
obraz si utvorte podla nasledovnej chronologie:
Zavazna objednavka 17.1.2007
Potvrdenie, ze dodavka bude do 10 dni zo strany HP 17.1.2007
...zatial nadherny progress...
Urgencia a ziadost o potvrdenie zalohovej platby 29.1.2007
...zatial v pohode, zvladam...
Telefonat cca 27.2.2007 - prislub ze do 10 dni.
...opat 10 dni??...
Urgencia II - 6.3.2007 - zatial ziadna reakcia zo strany HP
zaloha v prdeli, tovar ziadny, som smutny a asi uz aj nastvany |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 07.03.2007, 14:38 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
morloq napísal: Nebudem sa zdrzovat detailami, pisem iba ako vystrahu alebo ako upozornenie pre to, aby ste sa obrnili trpezlivostou a mali zvysne prachy, ktore mozete len tak niekam poslat a neviete co sa s nimi deje.
obraz si utvorte podla nasledovnej chronologie:
Zavazna objednavka 17.1.2007
Potvrdenie, ze dodavka bude do 10 dni zo strany HP 17.1.2007
...zatial nadherny progress...
Urgencia a ziadost o potvrdenie zalohovej platby 29.1.2007
...zatial v pohode, zvladam...
Telefonat cca 27.2.2007 - prislub ze do 10 dni.
...opat 10 dni??...
Urgencia II - 6.3.2007 - zatial ziadna reakcia zo strany HP
zaloha v prdeli, tovar ziadny, som smutny a asi uz aj nastvany
..tak to nastve cloveka.
Mozno by bola celkom sranda, keby sme tam nabehli zo zrazu taki 25-ti a popytali sa spolocne na tu Tvoju objednavku.. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 14.03.2007, 21:55 |
|
|
2008 Honda Civic |
To nie HMT, Luki je fajn chalan, ale mohol by si lepsie menezovat objednavky a byt drsnejsi na dodavatelov |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 15.03.2007, 9:17 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
morloq napísal: To nie HMT, Luki je fajn chalan, ale mohol by si lepsie menezovat objednavky a byt drsnejsi na dodavatelov
Fajn, nefajn....ak niekto povie a ma v podmienkach dodanie tovaru do 10 dni a neudeje sa nic 3 mesiace, tak sorrry.
Ja osobne vybavujem dost veci v robote (ako dodavatel aj odberatel).
A ak sa s niekym dohodnem, ze mu prinesiem vec do tyzdna, tak mu ju prinesiem. Inak okamzite vraciam zalohu (ak bola) a ospravedlnujem sa najslusnejsim sposobom ako sa len daaaaa.
Problem je na Slovensku taky, ze predajcovia (dodavatelia) zvycajne vobec netusia, kedy im dany tovar pride.....naslubuju hory-doly a potom nic a nic a nic.
Trochu z ineho sudka, ale podobnost je velka:
Poznam vela napr. stavbarov, ktori ked im niekto zavola, ze chce napr. obklad do kupelne tak povedia: "Jasne, neni problem - zajtra o 8:00 som u Vas!" O 5 minut zvola dalsi clovek a: "Jasne, neni problem - zajtra o 8:00 som u Vas!"
Niekedy treti a stvrty.
Potom idu k tomu, kto najviac zaplati, alebo najviac otravuje, alebo sa zacne vyhrazat. Takto to plati, aj ked napr. robotu rozrobia. (Kupelna rozdrbana a majstrika nikde....)
Je to uplne jedno, ci ide o stavbarinu, alebo nieco ine...
Uz som si zvykol, ze je tu slusnych ludi, ktori beru svoju pracu vazne a vztahy so svojimi zakaznikmi velice maaaaaalo. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 15.03.2007, 9:22 |
|
|
2008 Honda Civic |
HMT napísal: morloq napísal: To nie HMT, Luki je fajn chalan, ale mohol by si lepsie menezovat objednavky a byt drsnejsi na dodavatelov
Fajn, nefajn....ak niekto povie a ma v podmienkach dodanie tovaru do 10 dni a neudeje sa nic 3 mesiace, tak sorrry.
Ja osobne vybavujem dost veci v robote (ako dodavatel aj odberatel).
A ak sa s niekym dohodnem, ze mu prinesiem vec do tyzdna, tak mu ju prinesiem. Inak okamzite vraciam zalohu (ak bola) a ospravedlnujem sa najslusnejsim sposobom ako sa len daaaaa.
iste, toto by bol idealny pristup, lenze... |
|
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 03.04.2007, 9:38 |
|
|
2008 Honda Civic |
Tovar dorazil , pri montazi sa vsak ukazalo ze jeden diel (elektricky) je nefunkcny , smola no...tu vsak musim poukazat na velmi seriozny pristup zo strany predajcu a jeho vysporiadanie sa s reklamaciou.
Takze verdikt by mohol byt, ze aj ked si hooodne dlho pockate, nasledne sluzby su na urovni, co sa tyka komunikacie, ale...opat si hooodne dlho pockate. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|