V dňoch 29.5. - 31.5. 2009 (piatok-nedeľa) sa bude konať dalši ročník tuningového zrazu na kúpalisku Margita Ilona pri Leviciach (bývalý Live4Tuning zraz)
Pripravujeme pre Vás kopec zábavy na dvoch diskotékach od piatka do nedele:
- show&shine
- jazdu zručnosti
- tombolu
- pálenie pneumatík
- oceňovanie najkrajších áut
- rôzne súťaže
- kúpanie
Kto bol minulý rok vie, že to stojí za to. Tešíme sa na Vás Very Happy
Veľká škoda že ste si dali tento termín, lebo v tom dátume 30.5.2009´ sa koná aj Tuning zraz spojený so Slovenskou Šprintérskou Asociáciou pri Lučenci (Boľkovce) www.zrýchlenie.sk
určite zaujímavejšia akcia, bol som mynulí rok aj tu aj na Margite,môžem otvorene porovnať. Slalom (teda jazda zručnosti) na štrku, nič zaujímavé....
Semir napísal:Veľká škoda že ste si dali tento termín, lebo v tom dátume 30.5.2009´ sa koná aj Tuning zraz spojený so Slovenskou Šprintérskou Asociáciou pri Lučenci (Boľkovce) www.zrýchlenie.sk
určite zaujímavejšia akcia, bol som mynulí rok aj tu aj na Margite,môžem otvorene porovnať. Slalom (teda jazda zručnosti) na štrku, nič zaujímavé....
doslova na štrku to nebolo, ale na asfaltke pre spresnenie......
Semir napísal:Veľká škoda že ste si dali tento termín, lebo v tom dátume 30.5.2009´ sa koná aj Tuning zraz spojený so Slovenskou Šprintérskou Asociáciou pri Lučenci (Boľkovce) www.zrýchlenie.sk
Doslova na štrku,som odtial velmi dobre viem o čom hovorím.......
aapalo :
ale, co troška adrenlínu naviše, neuškodí, a všetci zabúdame na jedno, "nech je len sranda"..... je alebo neni vysipaná, to máš, jedno, ani cesty po ktorých denne jazdíme nie su bez štrku, a takýto cvik, neuškodí....