Autor |
Správa |
< Zrazy ~ spoznavaci H zajazd napriec slovenskom |
prijal by som takuto akciu
ano |
[ 51 ] 96% |
|
nie |
[ 2 ] 3% |
|
Celkom hlasov : 53 |
|
pa1ec |
Zaslal: 23.12.2008, 19:05 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
napadla ma taka vec, ci si niekedy nespravit taky viac dnovy vyletik okolo celeho slovenska...
napr Blava by vystartovala a take kolecko dajme tomu Nitra- Zvolen- Bystrica- Brezno- Kosice- Presov- Spisska- Poprad- liptovsky- Ruzomberok- Martin- Zilina- Trencin- Piestany- Trnava a zase na zaciatok...BA
je to len taky navrh, ak by sa ujal, potom by sa riesilo nieco dalej...
takze spustam hlasovanie ci by sa vobec takato akcia ujala, ci by bolo o nieco taketo zaujem... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 23.12.2008, 19:10 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Palecek,ako napad je to dobre,ale nie si prvy,nieco uz planujeme . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 23.12.2008, 19:16 |
|
|
2005 Honda Civic |
Majo&Rado napísal: Palecek,ako napad je to dobre,ale nie si prvy,nieco uz planujeme . majlo, nechem byt na teba zly ale je pekne nieco planovat ked nikto o nicom nevie... a toto by som povedal ze vyzaduje docela zdlhavy proces, vymysliet nejaky good termin aby sedel ludom a dat dokopy ako taku trasu...
ja osobne som bol dnes pracovne trasa BA - KE - PP - BB - ZA... a nie je to sranda spravil som 968KM a stravil som za volantom skoro nepretrzite 15hod... |
NO
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 23.12.2008, 19:34 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Ty ani na mna zly nemozes byt .
A vies,vsetko treba pripravit,to len ty si naivne myslis,ze vsetko ide rychlo a na vsetko naraz nie je casu takze ti drzim palce... . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 24.12.2008, 9:58 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
Palec, my Honda tour planujeme a rozmyslame nad nou uz od leta ale aspon vidime ze zaujem by bol, teda aspon tvoj |
|
pa1ec |
Zaslal: 24.12.2008, 10:00 |
|
|
2005 Honda Civic |
ibaze pokial nevies ci vobec by niekto na takuto akciu isiel, a nevie o tom aspon dva , tri mesiace dopredu mozes planovat co chces...
sice tu vetsina ludi ani nezahlasuje a ked aj zahlasuje tak sa nezucastni...
ked sa najde 15 ludi takych nazval by som to ze SKALNYCH, tak to bude trhak ako hrom...
len teraz smiat sa ze aspon niekto sa zucasti alebo drzat smutok ze sa tu ludia nevedia rozhybat a vo vetsej miere zucastnovat roznych akcii...
hlavne ze je tu registrovanych viac ako 1300 uzivatelov fora...
keby len 10% ludi bolo aj akcii chtyvich...
sak napr CTP3 sa planoval tu uz skoro mesiac ze kde kto co ako a ako to dopadlo... |
NO
|
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 24.12.2008, 10:06 |
|
|
2005 Honda Civic |
Denka napísal: Palec, my Honda tour planujeme a rozmyslame nad nou uz od leta ale aspon vidime ze zaujem by bol, teda aspon tvoj
deni, mozno som sa nevyjadroval spravne ale majo pisal vpodstate nieco take ako ty... hlavne tu pasaz, PLANUJEME...
ale kedy ste to chceli vypustit medzi ludi???
ja netusim co vy planujete pokial o tom niesu zmienky na fore... (hlavne ked tu nie je tema o takom niecom) |
NO
|
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 24.12.2008, 10:08 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
jj palec, take nieco sa mi urcite paci.... ak sa to zorganizuje spravim vsetko preto aby som sa zucastnil
ved to je jedno, kto to organizuje, chce organizovat al nad tym rozmysla.... hlavne aby sa to spravilo...... a myslim ze ked date uz aj nejaky datum, viac ludi vam bude vediet povedat ci ano al nie...... |
_________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
jacker2 |
Zaslal: 24.12.2008, 14:46 |
|
|
Založený: 21 jún 2008
1999 Honda Civic |
bolo bi to super rada Haciek po dialnici napriec slovenskom siel bi som do toho aj s kamosmi |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 24.12.2008, 14:56 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
jacker2 napísal: bolo bi to super rada Haciek po dialnici napriec slovenskom siel bi som do toho aj s kamosmi
Jedno Mitsu by sa tam snad zmestilo . |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 24.12.2008, 16:04 |
|
|
2005 Honda Civic |
Marek BB napísal: jj palec, take nieco sa mi urcite paci.... ak sa to zorganizuje spravim vsetko preto aby som sa zucastnil
ved to je jedno, kto to organizuje, chce organizovat al nad tym rozmysla.... hlavne aby sa to spravilo...... a myslim ze ked date uz aj nejaky datum, viac ludi vam bude vediet povedat ci ano al nie......
hlavne je najprv vyzistit zaujem... ale ak bude dostatocny, tgak termin sa pokusime vygenerovat aj s pomocou vsetkych ostatnych... najradsej by som ale bol, keby to bolo niekedy cez leto... v mesiacoch jun, jul, august...
pri predbeznom datume sa uvidi ci to bude realne alebo nie... |
NO
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 24.12.2008, 16:17 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
kolko dnova ma byt ta akcia?
inac podobna akcia uz bola na slovensku...
http://www.sk1000.sk/ |
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 24.12.2008, 16:56 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
pa1ec napísal: Marek BB napísal: jj palec, take nieco sa mi urcite paci.... ak sa to zorganizuje spravim vsetko preto aby som sa zucastnil
ved to je jedno, kto to organizuje, chce organizovat al nad tym rozmysla.... hlavne aby sa to spravilo...... a myslim ze ked date uz aj nejaky datum, viac ludi vam bude vediet povedat ci ano al nie......
hlavne je najprv vyzistit zaujem... ale ak bude dostatocny, tgak termin sa pokusime vygenerovat aj s pomocou vsetkych ostatnych... najradsej by som ale bol, keby to bolo niekedy cez leto... v mesiacoch jun, jul, august...
pri predbeznom datume sa uvidi ci to bude realne alebo nie...
a prave o to ide. velmi rad by som sa akcie zucastnil, ale pokial sa ma konat v letnych mesiacoch uz teraz mozem takmer so zeleznou istotou potvrdit ze sa jej nezucastnim. preto si myslim ze je dobre hodit aspon predbezny termin, bo mozno su viaceri taki ako ja, kt napr. vedia ze v lete tu nebudu. Ale samozrejme treba sa prisposobit vacsine a pokial sa rozhodne ze to bude v lete tak ja to beriem. inak hocikedy na jar sa prisposobim a akcie sa zucastnim. stastne a vesele a krasne straveny stredry vecer! |
_________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 24.12.2008, 17:11 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
jacker2 napísal: bolo bi to super rada Haciek po dialnici napriec slovenskom siel bi som do toho aj s kamosmi
budu z nas mat radost, si predstavte tu kolonu za nami ako naposledy na obchvate |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
matoxba |
Zaslal: 24.12.2008, 20:54 |
|
|
Založený: 19 august 2007
|
ak do vtedy budem mat konecne nejaku hondu tak sa pridam....nebudem kazit kolonu s citronom |
|
|
Návrat hore |
|
|