Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  spoznavaci H zajazd napriec slovenskom

prijal by som takuto akciu

ano  
96%
  [ 51 ]  96%

nie  
3%
  [ 2 ]  3%

Celkom hlasov : 53
pa1ec
Zaslal: 23.12.2008, 19:05 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
napadla ma taka vec, ci si niekedy nespravit taky viac dnovy vyletik okolo celeho slovenska...
napr Blava by vystartovala a take kolecko dajme tomu Nitra- Zvolen- Bystrica- Brezno- Kosice- Presov- Spisska- Poprad- liptovsky- Ruzomberok- Martin- Zilina- Trencin- Piestany- Trnava a zase na zaciatok...BA

je to len taky navrh, ak by sa ujal, potom by sa riesilo nieco dalej...
takze spustam hlasovanie ci by sa vobec takato akcia ujala, ci by bolo o nieco taketo zaujem...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 23.12.2008, 19:10 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Palecek,ako napad je to dobre,ale nie si prvy,nieco uz planujeme Smile .

Zaslal: 23.12.2008, 19:16 Odpovedať s citátom
Majo&Rado napísal:
Palecek,ako napad je to dobre,ale nie si prvy,nieco uz planujeme Smile .
majlo, nechem byt na teba zly ale je pekne nieco planovat ked nikto o nicom nevie... a toto by som povedal ze vyzaduje docela zdlhavy proces, vymysliet nejaky good termin aby sedel ludom a dat dokopy ako taku trasu...
ja osobne som bol dnes pracovne trasa BA - KE - PP - BB - ZA... a nie je to sranda Sad spravil som 968KM a stravil som za volantom skoro nepretrzite 15hod...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 23.12.2008, 19:34 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Ty ani na mna zly nemozes byt Laughing .
A vies,vsetko treba pripravit,to len ty si naivne myslis,ze vsetko ide rychlo a na vsetko naraz nie je casu takze ti drzim palce... Smile .

Zaslal: 24.12.2008, 9:58 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Palec, my Honda tour planujeme a rozmyslame nad nou uz od leta Smile ale aspon vidime ze zaujem by bol, teda aspon tvoj Smile

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
pa1ec
Zaslal: 24.12.2008, 10:00 Odpovedať s citátom
ibaze pokial nevies ci vobec by niekto na takuto akciu isiel, a nevie o tom aspon dva , tri mesiace dopredu mozes planovat co chces...
sice tu vetsina ludi ani nezahlasuje a ked aj zahlasuje tak sa nezucastni...
ked sa najde 15 ludi takych nazval by som to ze SKALNYCH, tak to bude trhak ako hrom... Smile Sad
len teraz smiat sa ze aspon niekto sa zucasti alebo drzat smutok ze sa tu ludia nevedia rozhybat a vo vetsej miere zucastnovat roznych akcii...

hlavne ze je tu registrovanych viac ako 1300 uzivatelov fora...
keby len 10% ludi bolo aj akcii chtyvich... Confused

sak napr CTP3 sa planoval tu uz skoro mesiac ze kde kto co ako a ako to dopadlo...

pa1ec
Zaslal: 24.12.2008, 10:06 Odpovedať s citátom
Denka napísal:
Palec, my Honda tour planujeme a rozmyslame nad nou uz od leta Smile ale aspon vidime ze zaujem by bol, teda aspon tvoj Smile

deni, mozno som sa nevyjadroval spravne ale majo pisal vpodstate nieco take ako ty... hlavne tu pasaz, PLANUJEME...
ale kedy ste to chceli vypustit medzi ludi???
ja netusim co vy planujete pokial o tom niesu zmienky na fore... (hlavne ked tu nie je tema o takom niecom)

Marek BB
Zaslal: 24.12.2008, 10:08 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
jj palec, take nieco sa mi urcite paci.... ak sa to zorganizuje spravim vsetko preto aby som sa zucastnil
ved to je jedno, kto to organizuje, chce organizovat al nad tym rozmysla.... hlavne aby sa to spravilo...... a myslim ze ked date uz aj nejaky datum, viac ludi vam bude vediet povedat ci ano al nie......

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jacker2
Zaslal: 24.12.2008, 14:46 Odpovedať s citátom
Založený: 21 jún 2008 Príspevky: 128 Bydlisko: melcice-lieskove 427 1999 Honda Civic
bolo bi to super rada Haciek po dialnici napriec slovenskom siel bi som do toho aj s kamosmi
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 24.12.2008, 14:56 Odpovedať s citátom
jacker2 napísal:
bolo bi to super rada Haciek po dialnici napriec slovenskom siel bi som do toho aj s kamosmi

Jedno Mitsu by sa tam snad zmestilo Smile .

Zaslal: 24.12.2008, 16:04 Odpovedať s citátom
Marek BB napísal:
jj palec, take nieco sa mi urcite paci.... ak sa to zorganizuje spravim vsetko preto aby som sa zucastnil
ved to je jedno, kto to organizuje, chce organizovat al nad tym rozmysla.... hlavne aby sa to spravilo...... a myslim ze ked date uz aj nejaky datum, viac ludi vam bude vediet povedat ci ano al nie......

hlavne je najprv vyzistit zaujem... ale ak bude dostatocny, tgak termin sa pokusime vygenerovat aj s pomocou vsetkych ostatnych... najradsej by som ale bol, keby to bolo niekedy cez leto... v mesiacoch jun, jul, august...
pri predbeznom datume sa uvidi ci to bude realne alebo nie...

2Bera
Zaslal: 24.12.2008, 16:17 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
kolko dnova ma byt ta akcia?

inac podobna akcia uz bola na slovensku...

http://www.sk1000.sk/

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Marek BB
Zaslal: 24.12.2008, 16:56 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
pa1ec napísal:
Marek BB napísal:

hlavne je najprv vyzistit zaujem... ale ak bude dostatocny, tgak termin sa pokusime vygenerovat aj s pomocou vsetkych ostatnych... najradsej by som ale bol, keby to bolo niekedy cez leto... v mesiacoch jun, jul, august...
pri predbeznom datume sa uvidi ci to bude realne alebo nie...

a prave o to ide. velmi rad by som sa akcie zucastnil, ale pokial sa ma konat v letnych mesiacoch uz teraz mozem takmer so zeleznou istotou potvrdit ze sa jej nezucastnim. preto si myslim ze je dobre hodit aspon predbezny termin, bo mozno su viaceri taki ako ja, kt napr. vedia ze v lete tu nebudu. Ale samozrejme treba sa prisposobit vacsine a pokial sa rozhodne ze to bude v lete tak ja to beriem. inak hocikedy na jar sa prisposobim a akcie sa zucastnim. stastne a vesele a krasne straveny stredry vecer!

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Papek
Zaslal: 24.12.2008, 17:11 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
jacker2 napísal:

budu z nas mat radost, si predstavte tu kolonu za nami Smile ako naposledy na obchvate

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
matoxba
Zaslal: 24.12.2008, 20:54 Odpovedať s citátom
Založený: 19 august 2007 Príspevky: 898 Bydlisko: Bratislava
ak do vtedy budem mat konecne nejaku hondu tak sa pridam....nebudem kazit kolonu s citronom Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 8
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: