|
Autor |
Správa |
|
jopal |
Zaslal: 11.12.2009, 18:32 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
Hladam niekoho, kto by vedel spravit jednoduchy internetovy obchod pre znameho, alebo niekoho odporucit... |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
palio74 |
Zaslal: 11.12.2009, 18:35 |
|
|
Založený: 27 máj 2008
2010 Honda Accord |
Švagor sa tým živí, môžem sa ho opýtať, či by mal záujem. Neviem čo to všetko obnáša, či by nebol problém vzdialenosť východ-západ.
jeho robota |
_________________ What good is dreaming it if you don't actually do it? |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 11.12.2009, 20:07 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Nech porozmysla kupit aj hotovy,nestoji to vela a mas ku tomu komplet poradenstvo. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 12.12.2009, 8:59 |
|
|
|
Majo: Nejaky odskusany, ci doporuceny? (link) |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 12.12.2009, 11:09 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
priklad:
http://www.panavis.sk/ |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 12.12.2009, 12:09 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
pripadne, ak sa ti chce samemu babrat s eshopom, tak odporucam prestashop, pre male obchodiky je to v pohode, ma to online predaj, zasielanie proformy, atd.. za vyskusanie to stoji |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 12.12.2009, 18:52 |
|
|
|
Vyzera to viac nez zaujimavo, ponuknem mu toto, aj cenovo som prijemne prekvapeny, Uvidim, ci sa mu to bude pacit a vyhovovat. U nas za to najlacnejsi beru cez 800€ a to maju na pol roka obsadene...
Vdaka za rady. |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 12.12.2009, 22:42 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
jopal napísal:
Vyzera to viac nez zaujimavo, ponuknem mu toto, aj cenovo som prijemne prekvapeny, Uvidim, ci sa mu to bude pacit a vyhovovat. U nas za to najlacnejsi beru cez 800€ a to maju na pol roka obsadene...
Vdaka za rady.
Hej,hej,vsak preto som ti dal ten link a aj cena je zaujimava a da sa s tym skoro vsetko . |
|
Návrat hore |
|
svk01 |
Zaslal: 13.12.2009, 11:50 |
|
|
Založený: 15 august 2008
2005 Honda Civic |
...skus pozriet aj "redakcný system" joomla!
je to uplne jednoduchy system a tiež nás to nestálo veľa.
myslim cca200€ |
|
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 13.12.2009, 17:25 |
|
|
|
svk01 napísal: ...skus pozriet aj "redakcný system" joomla!
Prosim ta ak mas s tym skusenosti, skus popisat nejake rozdiely oproti tomu co dohodil Majo. Ja nepoznam ani jeden a teda z precitania sa neda usidit ktory je lepsi, popripade ktory sa na co viacej hodi... (predpokladam, ze si myslel toto: http://www.joomla.sk/) |
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 13.12.2009, 17:44 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
joomla je redakcny system, hento co spominal je plugin donho, na joomle fici napr. wheels4you.sk, ono takto to "zvonka" nevidiet, ktory system je aky, najlepsie si to popozerat na strankach, co vsetko to dokaze... dizajn urobis prakticky vsade rovnaky
prestashop je zamerany uz od svojho zakladu na obchod, da sa pekne vyladit, nevyhodou su importy, ktore su robene primarne cez csv a niesu tak dotiahnute, ako by bolo treba, samozrejme sa da robit cez xml, alebo este lepsie priamo cez mysql... ale to uz zachadzam do nechutnosti
ono ide o to, ci si to ten znamy chce robit sam a jedna sa teda o maly obchodik, kde si nahodi shop, vzhlad, ponastavuje si dopravu a platby a nahodi si tovary rucne a teda bude sa s tym pomalicky hrajkat a vylepsovat to, alebo sa do toho vobec nevyzna a vtedy nema zmysel riesit, ci to bude joomla, alebo presta, ale obratit sa rovno na firmu, ktora tento shop spravi na zakazku (napr. vyssie spominany panavis.sk, aj ked tie jeho ceny su podozrivo nizke a asi sa to ponabaluje + otazna je podpora), a teda ho nemusi trapit, ci je to postavene na preste, wordpresse, joomle, oscommerce atd., + pri zakazkovom obchode sa daju dojednat vsetky mozne veci na mieru |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 13.12.2009, 18:10 |
|
|
|
Papek napísal: ...ono ide o to, ci si to ten znamy chce robit sam a jedna sa teda o maly obchodik, kde si nahodi shop, vzhlad, ponastavuje si dopravu a platby a nahodi si tovary rucne ....
Ano presne o toto by sa jednalo... |
|
Návrat hore |
|
boriss |
Zaslal: 13.12.2009, 22:14 |
|
|
Založený: 29 január 2008
2004 Honda Accord |
Ak je to aktualne, mam sikovny tim programatorov a grafikov, a na cene sa vieme rozumne dohodnut.
Nie je problem spravit e-shop s prostredim pre jednoduchu aktualizaciu obsahu.
Referencie aj cenu do ss.
upravil:majo |
|
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 20.01.2010, 9:52 |
|
|
|
Som sa nakoniec dal na ten panavis ( http://www.panavis.sk/) ale vyskocil mi problem. Po objednavke a zaplateni, mi asi do tyzdna vybavili domenu, dali na nu program a ked som si to ako tak odskusal, minuly tyzden sa domena stratila. (Stranku hlasi ako neexistujucu).Telefony nedvihaju, na maily neodpovedaju a aj kontaktny formular z ich stranky zostava bez odpovede. Mobilne cislo z FA mi hlasi ako neexistujuce, tak neviem, bud som naletel a tymto upozornujem aj ostatnych, alebo len mam smolu, ale tych nahod je dost vela. Vie niekto poradit?
Edit: Takze som opat mudrejsi. Firma vezme peniaze a prestava so zakaznikmi komunikovat. Ale zeby niekomu nazaplatila domenu, tak to som zatial prvy...Intenzivne sa s nou snazim spojit, zatial bezuspesne.
Edit 24.01.2010. Po zanechani odkazu na ich verejnej stranke, sa po dvoch dnoch ozvali a problem odstranili. V kazdom pripade zaujemcovia precitajte si aj diskusiu: http://www.root.cz/diskuse/160/319177/vlakno/ |
|
Návrat hore |
|
ajdus |
Zaslal: 16.02.2010, 14:18 |
|
|
Založený: 16 apríl 2007
2007 Honda Civic |
tak ono su aj free open source web shopy, niektore su celkom dobre, tam je ale potrebne viac riesit bezpecnost... napr. http://www.oscommerce.com/ ale najdes ich aj viac... |
_________________ |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Choď na stránku 1, 2 Ďalšia
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|