Noo do vianoc asi nestihneme nic zorganizovat,ale co takto 27.12.09(nedela)Mohla by to byt taka vianocno-Silvestrovska spanilka.Kludne aj s trasou co bola minuly rok...
Pridal by sa niekto?
myslim, ze neni sanca dat za svetla spanilku... o pol piatej je uz tma
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Ak nebude sneh,tak by som prisiel,ale iba ak nebude sneh,nakolko nemam zimne pneu...spanilka by bola fajn,ale som skor za skorsiu hodinu,aby sme sa este aj co to videli.
X-MASS DRIVE Tak ako kazdý rok sa bude konať dna 27.12 2009 vianočná jazda, začiatok o 14:00 parkovisko Baltská a potom presun do neznáma... Pokial budeme mat viac info tak to hodíme sem... A bude aj súťaž o najkrajšie vyzdobené autíčko hajde potvrdit ucast.... heheheheheheeeee a budu aj nalepky!!!!!!!!!!
Ja sa prisposobim...velka spanilka ma inu atmosferu,je tam kopa aut,musia to mat ohlasene a sade bude kopec policajtov.velka kolona ale znamena kopu zdrzovania a hondy sa isto pomiesaju a nepojdu pokope.
Ja osobne som asi skor za cisto nasu spanilku,kde budu same Hondy.Bude nas asi menej,takze mozme ist pekne spolu,mozme sa fotit,natacat a mozme si vybrat vlastnu trasu a sem tam tomu aj slapnut.