a stihol som startovacie kable pouzit
Niekto na kofolku z vychodu. Poprad a okolie
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Zdravím Chalani,
tak naša cesta na "východ" je opat aktuálna. Ideme 14. 1., ale južnou trasou. Budem mat zastávku v Prievidzi, kde stretnem Performanca a pak pálime non-stop na východ.
Nazpat ideme v Nedelu dajak po obede, takže bysme mohli dat kavu pri Shellke u Tesca ako posledne v Novembri, čo vy na to??? Stačí napísat na ICQ, alebo tu, alebo na naše SK číslo: +421918222017. Takže sa na Vás tešime.
Potky, možme dat stretko na Slovnaftke, čo povieš, alebo nebudeš mať čas? A tuning-hifi v Martine na OMV alebo AGIPu bysme mohli dat kofolku???
PŘE VŠETKÝCH: NEBUDE CHCIET NIEKTO DAČO S NAŠHO ESHOPU??? KED ANO, PIŠTĚ ALEBO VOLAJTE!!!
TEL: +420777105233
SZ
http://www.honda-club.cz/eshop/
Váš M@jk
tak naša cesta na "východ" je opat aktuálna. Ideme 14. 1., ale južnou trasou. Budem mat zastávku v Prievidzi, kde stretnem Performanca a pak pálime non-stop na východ.
Nazpat ideme v Nedelu dajak po obede, takže bysme mohli dat kavu pri Shellke u Tesca ako posledne v Novembri, čo vy na to??? Stačí napísat na ICQ, alebo tu, alebo na naše SK číslo: +421918222017. Takže sa na Vás tešime.
Potky, možme dat stretko na Slovnaftke, čo povieš, alebo nebudeš mať čas? A tuning-hifi v Martine na OMV alebo AGIPu bysme mohli dat kofolku???
PŘE VŠETKÝCH: NEBUDE CHCIET NIEKTO DAČO S NAŠHO ESHOPU??? KED ANO, PIŠTĚ ALEBO VOLAJTE!!!
TEL: +420777105233
SZ
http://www.honda-club.cz/eshop/
Váš M@jk
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
majky jasne rad male randicko
momentalne uz ale garazujem a 14.1. vobec neviem co a jak lebo v robote nemam stale smeny ale ak bude cas tak JASNE a RAD dame tu hnusnu kavu co tam maju alebo skocime ku mne domov
len to tu prosim nezabudni pripomenut OKI???
zeby som na teba rsp Vas nezabudol
cafffffffffff
momentalne uz ale garazujem a 14.1. vobec neviem co a jak lebo v robote nemam stale smeny ale ak bude cas tak JASNE a RAD dame tu hnusnu kavu co tam maju alebo skocime ku mne domov
len to tu prosim nezabudni pripomenut OKI???
cafffffffffff
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
ja som bol dnes tohto roku prvy krat pojazdit ale na strbskom plese
dnes spustali tu novu zjazdovku
svah super.neni o com- pri turnikete sa vobec necakalo
povodne som chcel trosku pofotit ale som sa na to vybodol
hned rano bolo na plese krasne slniecko nie ako dole v PP sama hmla-ta ale neskor sadla skoro az ku esicku ale hore bolo fakt krasne
dnes spustali tu novu zjazdovku
svah super.neni o com- pri turnikete sa vobec necakalo
povodne som chcel trosku pofotit ale som sa na to vybodol
hned rano bolo na plese krasne slniecko nie ako dole v PP sama hmla-ta ale neskor sadla skoro az ku esicku ale hore bolo fakt krasne
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS