biggi napísal:mirec uz to nieje vianocny slizg ale vianocny pretek organizuje to jeden super chalan co ma zaujem a to je super .a toho 25.12 vecer by som aj ja rad diosiel
Coze sa to stalo ze si prenechal zezlo niekomu druhemu?Takze sa uvidime zajtra alebo az v piatok?
Ide niekto aj zKE? Ja by som isiel navrhujem stretko pre kosicanov o 17:00 na benzinke na mieri.Odchod okolo 17:15 Ak nieco tak t.c. na mna je 0905524588
Mato sorac ze som sa neozval ale dajak nevydalo a som si vsimol sms asi o 3 hodky tak uz som nevolal.
Dnesna akcia bola velmi vydarena, krasna podivana, pomaly viac ludi ako aut, velmi pekne sprijemnenie dnesne dna.Spusta super ludi, proste to nemalo chyby.PALEC HORE
A chcem este pripomenut ohladom zajtrajska, aby sa nezabudlo, ze stretko pred mestskou halou je o 18:00.Tesim sa ako spravime mensi randal po uliciach nasho mesta : see ya later.
čavte chlapci chysta sa akcia taka aka bola pred meskou halou,miesto letisko dubovica čo vy nato kto by mal chut si zajazdit slalom aj nejaky ten šprint?...nech napiše lebo neje to ista akcia chlapci z Prešova čo organizovali akciu 24.12.2009 chel by aj teraz uskutočnit na letisku dubovica skym by sme mohli ratat aby sme vedeli či sa nam to oplati usporiadat.....datum a čas akcie by bol 31.12.2009 o tej 11.00 čo vy nato?......
Naposledy upravil/-a DODO535 v 26.12.2009, 0:51, upravené celkom 2 krát.
Ahojte bolo to fajn zviest sa mestom mohla by s toho vzniknut aj tradicia v prvy vianocny sviatok hmmmm... dakujem ze som sa toho mohol zucastnit zopar momentiek na mojej stranke www.kbgarage.szm.sk v sekcii foto este raz dik biggi
DODO535 napísal:čavte chlapci chysta sa akcia taka aka bola preda meskou halou,miesto letisko dubovica čo vy nato kto by mal chut si zajazdit slalom aj nejaky ten šprint?...nech napiše lebo neje to ista akcia chlapci z Prešova čo organizovali akciu 24.12.2009 chel by aj teraz uskutočnit na letisku dubovica skym by sme mohli ratat aby sme vedeli či sa nam to oplati usporiadat.....datum a čas akcie by bol 31.12.2009 o tej 11.00 čo vy nato?......
DODO535 napísal:čavte chlapci chysta sa akcia taka aka bola preda meskou halou,miesto letisko dubovica čo vy nato kto by mal chut si zajazdit slalom aj nejaky ten šprint?...nech napiše lebo neje to ista akcia chlapci z Prešova čo organizovali akciu 24.12.2009 chel by aj teraz uskutočnit na letisku dubovica skym by sme mohli ratat aby sme vedeli či sa nam to oplati usporiadat.....datum a čas akcie by bol 31.12.2009 o tej 11.00 čo vy nato?......
Mirec nebude doma takze nic z neho na Silvestra A k tomu vcerajsiemu zrazu a spanilke mozem povedat len PERFEKTNE a ti co ste si nenasli cas alebo ste neboli, mozete VELMI lutovat... Skoro hodinova spanila jazda Presovom, nemalo to chybu!
Ked som sa okolo stvrt na sedem vracal s rodinou z PO do KE, skocil som na vas pozriet, no videl som len 2-3 auta krcit sa pod schodami. Nemal som vela casu, tak som pokracoval domov. Kedy ste vyrazili na spanilku ? Kolko vas bolo ?
Mirec22: zase bolo viac aut nez ludi ?
Milos napísal:Ked som sa okolo stvrt na sedem vracal s rodinou z PO do KE, skocil som na vas pozriet, no videl som len 2-3 auta krcit sa pod schodami. Nemal som vela casu, tak som pokracoval domov. Kedy ste vyrazili na spanilku ? Kolko vas bolo ?
Mirec22: zase bolo viac aut nez ludi ?
Milos ja som ta registroval len neskoro ked si sa otocil a odisiel... pod schodami boli chalani co opravovali svetla na aute... my sme stali na kraji pod halou...bolo nas trosku viac nez 3 auta
To kvantum aut, co stali vedla haly smerom k Toryse, to ste boli vy ? Tam som ziadnu Hondu nezaregistroval...
Ale to nic, mozme to povazovat za prvy rocnik celkom peknej tradicie..