ja by som bol tiez radsej keby to bolo o 14:00 lebo vecer uz mam nieco na plane, ale vyzera to ze zatial to je vyrovnane tak sa nechame prekvapitFarookh napísal:Noo,tak som asi uuplne jediny, ktory by bol radsej keby to bolo o tej druhej pri Ikea,kedze vecer mam partnerske povinnostiale aj vecer by som dosiel,ale neskor,takze dojdem o hlasovanie o logu
13.1.07, Stara IKEA BA, 14:00 + Fotky & Video(3.strana)
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: Zraz
Ja najradsej sundavam týpkov so Skodoveckami (Fabia, Octavia). Ako dnes rano cestou do roboty...maroz napísal: tak to sa teším ešte vaicej ako na opekačku lebo občas tomu poriadne šlapnúť na plyn sa mi dosť zapáčilo,,hlavne v noci tak okolo 01:00 rozbíjať týpkov s cliami "nadupanými"
..sa postavi na Prievozskej vedla mna do autobusoveho pruhu, akoze sa velice ponahla...lenze 1. 2. a moja H vyhrava o 5 dlzok..takyto srandisti ma niekedy vytacaju (zena mi fuuuurt hovori: "Co sa nechas vyprovokovat, stale").
Co sa necham, ja neviem co sa necham....necham sa....a este ma to bavi..
Hamlet
akože aj taký su dobrý abo ešte taký že corsa 1.4twinsport:)),,heh,,a inak mám obdobný problém s frajerkou bo ručička obíde 80 a uš sa chytá kade tade že spomal načo tak letíš:)),,,aspon mi šetrí benzín:))HMT napísal:Ja najradsej sundavam týpkov so Skodoveckami (Fabia, Octavia). Ako dnes rano cestou do roboty...maroz napísal: tak to sa teším ešte vaicej ako na opekačku lebo občas tomu poriadne šlapnúť na plyn sa mi dosť zapáčilo,,hlavne v noci tak okolo 01:00 rozbíjať týpkov s cliami "nadupanými"
..sa postavi na Prievozskej vedla mna do autobusoveho pruhu, akoze sa velice ponahla...lenze 1. 2. a moja H vyhrava o 5 dlzok..takyto srandisti ma niekedy vytacaju (zena mi fuuuurt hovori: "Co sa nechas vyprovokovat, stale").
maroz napísal:akože aj taký su dobrý abo ešte taký že corsa 1.4twinsport:)),,heh,,a inak mám obdobný problém s frajerkou bo ručička obíde 80 a uš sa chytá kade tade že spomal načo tak letíš:)),,,aspon mi šetrí benzín:))HMT napísal:Ja najradsej sundavam týpkov so Skodoveckami (Fabia, Octavia). Ako dnes rano cestou do roboty...maroz napísal: tak to sa teším ešte vaicej ako na opekačku lebo občas tomu poriadne šlapnúť na plyn sa mi dosť zapáčilo,,hlavne v noci tak okolo 01:00 rozbíjať týpkov s cliami "nadupanými"
Ze dobry econometer
No su vselijake baby...zase mojej rychlost nevadi, ma rada troska adrenalinu a sestra ta je hotovy extrem...jej by tusim vzali vodicak hned prvy den.
Skoda ze sa nerozhodla pre hondu a sla cestou toyota...no to az tak daleko neodskocila, ze?
Inac sry za OT, ale nedalo mi ked ste o tom zacali tocit
Skoda ze sa nerozhodla pre hondu a sla cestou toyota...no to az tak daleko neodskocila, ze?
Inac sry za OT, ale nedalo mi ked ste o tom zacali tocit
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Suzuki DL650 (2010)
aj ja by som sa nechal vyprovokovat... sak ta hamba ze ma trhla skodovica a este k tomu cez busovy pruh??? ale ja mam stastie takto na taxikarov v passatoch...HMT napísal: Ja najradsej sundavam týpkov so Skodoveckami (Fabia, Octavia). Ako dnes rano cestou do roboty...
No tych hrdinov je i u nas vela no nevzdavaju to ba priam este viac provokuju...si myslia ze ked hodia na tu skatulu s obsahom 1.4 otvorene sanie tak ma nechaju v smutku 
Fakt ta 1,2 a staci ... a to nemam ziaden vtec "iba" obycajnu 1.5ku
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
Suzuki DL650 (2010)
a si to zober mat aku 1,6ku VTi... aj na jednicke by si ho nechal za sebou jak malinu... alebo zeby stacila aj spiatocka???PuLo napísal:No tych hrdinov je i u nas vela no nevzdavaju to ba priam este viac provokuju...si myslia ze ked hodia na tu skatulu s obsahom 1.4 otvorene sanie tak ma nechaju v smutku
:)
Pred Ivankou sa vedla mna postavila minule Fobia,cela cierna,olepena bakelitom a svetielkami v Tesca, hucal z neho tazky slovensky rap,a ten cavo za volantom...hroza,a este zacal dupat na plyn,akoze mi to ukaze...asi si myslel ze si nevsimnem tie cierne plastove narazniky,a napis htp- hovno to pojde 
Chudak chlapec,myslim ze si tu krasnu prdel mojho Civicka obzrel dokonale...
Chudak chlapec,myslim ze si tu krasnu prdel mojho Civicka obzrel dokonale...
Re: Zraz
akoze jediny, je to zatial 8 na 6 v prospech IKEA o 14:00Farookh napísal:Noo,tak som asi uuplne jediny, ktory by bol radsej keby to bolo o tej druhej pri Ikea,kedze vecer mam partnerske povinnostiale aj vecer by som dosiel,ale neskor,takze dojdem o hlasovanie o logu