Pokial sa nam bude chciet tak sa kludne a spanilo premiestnime pod Lafranconi:)duddox napísal:pod lafrancony nikdy nesneži
Novorocny zraz 2.1.2010 Lunapark 14:00 Hod
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
No pocasie sa pekne pokaslalo,ako byva zvykom
ale ako pisal peto,ti,ktorych to neodradi sa stretavame o 14.00 a pak by sme sa mohli presunut na pokec napr.do podzemnych garazi v avione,ktore sa mi zdaju teplejsie ako v auparku,priestrannejsie a lepsie riesene na statie viacerych hond vedla seba a su lepsie osvetlene,aby sme si mohli porobit aj nejake fotos.Pak by sme si mohli ist niekam sadnut
Sorrač ,13:30 sme uz nikto net necitali.Bola strasna fujavica ,tak sme sa 14:20 presunuli do Alibaby na čaj.Nasa "hojná" učasť: ja,čimi,Satikk,Patrick,PeTO:) Tu je videjko prichodu Satikka a Patrika....Foto nahodi Satikk.duddox napísal:tak dojdem,ale nestiham na druhu(prave som doumyval auta)KEBY STE SA PREMIESTNOVALI TAK MI PRIPADNE HODTE SMS NA CISLO 0907715444.do hodiny som snad tam....
A ktory to bol lunapark?14:30 tam bola okrem mna estE policajna honda![]()
Kde ste sa presunuli?bo v avione tiez nikoho s HC.
http://www.ceknito.sk/video/421470
.....lude4ever.....
A su tu Fotos 
Toto su ti 6ti statocni
(Peto009,Čimi,PeTO,Patrick,Inguška,Satikk)

Najprv sme sa stretli v Petrzalke,na mieste byvaleho Lunaparku

Koli ukrutnej zime a fujavici sme sa po chvilke postavania vsetci presunuli na pokec do Patrickovho vyhriateho whintercaru ,kde sa zmesti vela dobrych ludi

Nasledne sme sa spanilo presunuli na dobry cajik do oblubenej Alibaby

Bolo super,Dakujem vsetkym zucastnenym a tesim sa na dalsie stretko.Dufam,ze ucast uz bude lepsia
A este jeden extrem na zaver

Toto su ti 6ti statocni

Najprv sme sa stretli v Petrzalke,na mieste byvaleho Lunaparku

Koli ukrutnej zime a fujavici sme sa po chvilke postavania vsetci presunuli na pokec do Patrickovho vyhriateho whintercaru ,kde sa zmesti vela dobrych ludi

Nasledne sme sa spanilo presunuli na dobry cajik do oblubenej Alibaby

Bolo super,Dakujem vsetkym zucastnenym a tesim sa na dalsie stretko.Dufam,ze ucast uz bude lepsia
A este jeden extrem na zaver