|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Prešov - zrazy |
mihal |
Zaslal: 03.01.2010, 23:23 |
|
|
Založený: 03 január 2010
1997 Mazda 323 |
no bol to zraz cisto len mazda vacsinou len 323jky ale bolo tam aj zopar inych mazd..a potom sa slo na chatu....ja suhlasim na jar to mozme nejak spojit aspon to bude pestrejsie |
_________________ zoom-zoom |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 03.01.2010, 23:33 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
super tesi ma to..nechaj mi na seba nejaky kontakt v ss a potom sa spojime... aj u nas mame mazdy |
|
|
Návrat hore |
|
mihal |
Zaslal: 03.01.2010, 23:56 |
|
|
1997 Mazda 323 |
tak mas tam ss..potom sa ozvy alebo ved ja si to kuknem aj tuna ako sa to bude dalej riesit |
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 04.01.2010, 0:01 |
|
|
Založený: 24 marec 2009
2010 Honda Civic |
Toto je hondaclub a nie mazda(ani neviem ako to vyzera)club |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 04.01.2010, 0:14 |
|
|
Moderátor
|
CTR01 napísal: Toto je hondaclub a nie mazda(ani neviem ako to vyzera)club mas pravdu jaro, ale radi sa popasujeme s inou japonskou znackou... |
|
|
Návrat hore |
|
mihal |
Zaslal: 04.01.2010, 12:32 |
|
|
1997 Mazda 323 |
CTR01 napísal: Toto je hondaclub a nie mazda(ani neviem ako to vyzera)club
neviem čo si tým chcel povedať,napísal som tu niečo zlé?bol to len taký návrh nič iné!! |
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 04.01.2010, 19:09 |
|
|
2010 Honda Civic |
Nie nic zle ved v pohode, ale predsa , je to hondaclub a aktivity ako spajanie z bmw ,mazdou ci inymi znackami sa mi nepozdava. |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 04.01.2010, 22:47 |
|
|
Moderátor
|
CTR01 napísal: Nie nic zle ved v pohode, ale predsa , je to hondaclub a aktivity ako spajanie z bmw ,mazdou ci inymi znackami sa mi nepozdava. jaro, no neryp do neho... dal navrh a trosku sme ho prediskutovali...nemyslim si ze je zly napad spravit niekedy aj Japan meeting, nie stale len Honda a ked ti to vadi, musis sa zmierit s tym ze ta da dole 323F |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 05.01.2010, 0:18 |
|
|
2010 Honda Civic |
MAT49 napísal: CTR01 napísal: Nie nic zle ved v pohode, ale predsa , je to hondaclub a aktivity ako spajanie z bmw ,mazdou ci inymi znackami sa mi nepozdava. jaro, no neryp do neho... dal navrh a trosku sme ho prediskutovali...nemyslim si ze je zly napad spravit niekedy aj Japan meeting, nie stale len Honda a ked ti to vadi, musis sa zmierit s tym ze ta da dole 323F
Hmm tak to hej ale iba ak pojdem spiatockou
A s tym,ze slate ,,len" honda ma privadzas k mysleinke ci si ju vobec zasluzis |
|
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 05.01.2010, 11:20 |
|
|
Založený: 08 marec 2008
1992 Honda Civic |
CTR01 napísal: MAT49 napísal: CTR01 napísal: Nie nic zle ved v pohode, ale predsa , je to hondaclub a aktivity ako spajanie z bmw ,mazdou ci inymi znackami sa mi nepozdava. jaro, no neryp do neho... dal navrh a trosku sme ho prediskutovali...nemyslim si ze je zly napad spravit niekedy aj Japan meeting, nie stale len Honda a ked ti to vadi, musis sa zmierit s tym ze ta da dole 323F
Hmm tak to hej ale iba ak pojdem spiatockou
A s tym,ze slate ,,len" honda ma privadzas k mysleinke ci si ju vobec zasluzis
Ahoj CTR,
no on chcel povedať, že nie je extrémista a fundamentalista LEN HONDISTA!!! Ako ja. Som členom CZ aj SK klubu, ale ked organizujem výlety je mi jedno, ked ide HONDA , BMW, Mazda, Skoda (tu by som tam asi nerad stretol), no ale čo už ...
MAT49, je HONDAman telom i dušou, ale nesmie sa to prehanat ... asi to chcel povedat. HONDA bola najlepsia (malé motory a super výkony a aj ekologie, ale to uz davno neplati. Zial bohu ... |
_________________ © In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 05.01.2010, 11:51 |
|
|
Moderátor
|
Zasluzim |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 05.01.2010, 11:52 |
|
|
Moderátor
|
M@jk napísal: nie je extrémista a fundamentalista LEN HONDISTA!!! Ako ja. Som členom CZ aj SK klubu, ale ked organizujem výlety je mi jedno, ked ide HONDA , BMW, Mazda, Skoda (tu by som tam asi nerad stretol), no ale čo už ...
MAT49, je HONDAman telom i dušou, ale nesmie sa to prehanat ... asi to chcel povedat. HONDA bola najlepsia (malé motory a super výkony a aj ekologie, ale to uz davno neplati. Zial bohu ... az tak zase nie, lebo ja nemusim znacky ako embecka, bmw a podobne ale ked sa pripletie, nech vie kam prisiel |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 05.01.2010, 23:01 |
|
|
2010 Honda Civic |
Dakujem ze si mi to vysvetlil M@jk a tvoj pesimisticky postoj ohladom hondy nie je na mieste ,caro hondy nie je len v motoroch,kt.su inak stale spickove a strasne navykove,ale aj v celkovej filozofii auta a hlavne zo zazitku z jazdy co je pre mna najdolezitejsie. To som nezazil v ziadnom inom aute a mal som ich dost, inych znaciek a uz by som ziadne z nich nechcel.
Mato to sa este ukaze ci si ju zasluzis |
|
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 06.01.2010, 0:26 |
|
|
Založený: 05 november 2008
1994 Honda Prelude |
CTR01 napísal: Dakujem ze si mi to vysvetlil M@jk a tvoj pesimisticky postoj ohladom hondy nie je na mieste ,caro hondy nie je len v motoroch,kt.su inak stale spickove a strasne navykove,ale aj v celkovej filozofii auta a hlavne zo zazitku z jazdy co je pre mna najdolezitejsie. To som nezazil v ziadnom inom aute a mal som ich dost, inych znaciek a uz by som ziadne z nich nechcel.
Mato to sa este ukaze ci si ju zasluzis
jj :
ty mas co porovnavat mas riadnu zbierku s velkym RRRRRRRRRRRr |
_________________ Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS |
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 06.01.2010, 11:19 |
|
|
Založený: 08 marec 2008
1992 Honda Civic |
CTR01 napísal: Dakujem ze si mi to vysvetlil M@jk a tvoj pesimisticky postoj ohladom hondy nie je na mieste ,caro hondy nie je len v motoroch,kt.su inak stale spickove a strasne navykove,ale aj v celkovej filozofii auta a hlavne zo zazitku z jazdy co je pre mna najdolezitejsie. To som nezazil v ziadnom inom aute a mal som ich dost, inych znaciek a uz by som ziadne z nich nechcel.
Mato to sa este ukaze ci si ju zasluzis
Ahoj,
no ono to asi zle vyznelo. Ja nemam pesimisticky nazor, len tak trochu bilancujem. Lebo pred 20ti rokmi HONDA mala niečo, čo iný nemali. Ano HONDA je filozofia, je to styl života, pristupu k životu. Pocit a zažitok z jazdy neopakovatelny. Prečo myslíš, že mám práve preto starú plečku HONDA Civic EG5 1.6ESi 16 SOHC VTEC, trochu prekopaný motor a 100kW/176Nm oproti sériovým 92kW/143Nm a komplet som zo šrotu postavil funkčné auto, ktorému chybí asi už len lak??? Práve preto, že ... však Ty vieš ...
Takže nie som dajaký pesimista, čo neuznavá HONDA, dajme stretko v Prešove a uvidíš ...
Nové auto by som si kupil aké???? HONDA Civic 8G Type R FD2 ... 220PS |
_________________ © In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|