Drag Racing & OT pokec :)

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

patrick
Dátum registrácie: 14.01.2007, 21:55

Príspevok od používateľa patrick »

Semir napísal:
Satikk napísal:Nahodou je to spravne...aj d15tky musia dostat sancu...Pokial boli v kategorii s vti bolo to onicom...Takto su tam jedine konkurencie schopne skodovky a tie teda pekne jazdia
Dovolím si k tebe poznamenať: 106ka Peugeot 1,3rally a Swift 1,3GTi , - 1,5ku Hondu uprace ako nič a to si ešte može chalanisko kávu piť počas jazdy :))))
a aby som nezabudol- ak chodis na zrazy vieš že do 1550 jazdí Maďarský favorit okolo 13sek (2Bera vieš ktorý to je) chodí aj do Hubíc.... a ešte El Nino napr, alebo škodovka p. Sčasného a to sa zase budeš len voziť ,ťa upracú ako nič
predpokladam ze kazdy beriete do uvahy seriove 1.5ky ale taka dobre poladena tam vie coto spravit.
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

všetci 1,6kári, POZOR:
MáM PRE VAS NOVINKU: kto z vás mi kúpi prvý kartón červeného vína? :lol:

po konzultovaní s pánom P.Kovácsom som vybavil zmenu pravidiel triedu AS-1 posunu naspäť z 1550 na 1600ccm pod podmienkou že ke%d nas je tolko aby sme sa tam aj ukázali :) takže,zajtra bude zmena zverejná
Dnes sa všetci na to opite a ľúbte ma :twisted:

Pribudne jedna kategória navyše pre tých menej obsahových aby nenadávali- do 1400ccm...

!
daily car - Honda Civic EP1
Semir

2Bera napísal:jj viem...jaydi lepsie casy jak ja..no teraz uz neviem ked mam druhu prevodovku bo naj cas som mal predtym 13,5 a teraz cca budem mat okolo 13 :)
Ale? paráda, z čoho si dal prevodovku? či vložil si stály prevod? 8)
Používateľov profilový obrázok
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

Semir napísal:
2Bera napísal:jj viem...jaydi lepsie casy jak ja..no teraz uz neviem ked mam druhu prevodovku bo naj cas som mal predtym 13,5 a teraz cca budem mat okolo 13 :)
Ale? paráda, z čoho si dal prevodovku? či vložil si stály prevod? 8)
komplet prevodovku z ATR a jak som to skusal v meste ide to jak uj*bane
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
2Bera
Garáž (4)

ozaj a ako to bude ked nesplnam street a nechcem kesovat za profi? :lol:
Obrázok
Semir

2Bera napísal:ozaj a ako to bude ked nesplnam street a nechcem kesovat za profi? :lol:
To neviem to som s nim nepreberal, ale myslím si že ked nechceš licenciu nemusíš kešovať a možeš jazdiť profi.
Pfu ale toto veru neviem ako je
Satikk
Dátum registrácie: 17.01.2007, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Satikk »

Mozem |censored| cele slovenske skorumpovane sprinty

A celu cenzuru tiez
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

Sattik že sa vôbec rozčuľuješ,načo si kaziš zdravie,nechcem menovať jedneho z nas,ale prehlasil že môže je...ť.celu sša aj s ich šprintami a vôbec ich prístupom k danej problematike . Ser na nejake pofiderne profi šprinty a jazdi sam pre seba,nema zmysel sa rozčuľovať,aj tak nič nezmeniš. :D
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
inguska
Dátum registrácie: 06.04.2007, 20:40
Garáž (1)

Príspevok od používateľa inguska »

Semir napísal:všetci 1,6kári, POZOR:

po konzultovaní s pánom P.Kovácsom som vybavil zmenu pravidiel triedu AS-1 posunu naspäť z 1550 na 1600ccm pod podmienkou že ke%d nas je tolko aby sme sa tam aj ukázali :) takže,zajtra bude zmena zverejná

Pribudne jedna kategória navyše pre tých menej obsahových aby nenadávali- do 1400ccm...

!
TY |**zmazane**|

Papek: zato, ze sa nestotoznujes s niekoho nazorom ci zaujmom neznamena, ze niekoho mozes nazyvat chudakom alebo mu nadavat
Satikk
Dátum registrácie: 17.01.2007, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Satikk »

JJ Tato tak ted si to pekne napisal...ted som vrazil kopu penazi do motora ale nie koli sprintom,len koli sebe aby som si mohol jazdit pre radost atd a casom chcem pre radost jazdit okruhy....ale ako sa zas zmenili tie kategorie som si povedal,dobre,dlzim to el ninovi tak tento rok to este skusim...a potom toto...tak som si povedal,kaslem im ja na cele sprinty.cele sprinterske zrazy na slovensku nestoja za nic.najlepsie je na tom to,ze velka slovenska sprinterska asociacia,ktora sa chce silou mocou podobat na madarsko a mysli si ze to tu nejak pozdvihne si pekne krasne sere do ust a to co verejne prehlasi a odovodni si to v zapati zmeni,lebo niekto sa stazoval, ze ubohe vti by nemali sancu.
nano88
Obmedzený prístup (ban)
Dátum registrácie: 01.11.2007, 22:31

Príspevok od používateľa nano88 »

Satikk napísal:JJ Tato tak ted si to pekne napisal...ted som vrazil kopu penazi do motora ale nie koli sprintom,len koli sebe aby som si mohol jazdit pre radost atd a casom chcem pre radost jazdit okruhy....ale ako sa zas zmenili tie kategorie som si povedal,dobre,dlzim to el ninovi tak tento rok to este skusim...a potom toto...tak som si povedal,kaslem im ja na cele sprinty.cele sprinterske zrazy na slovensku nestoja za nic.najlepsie je na tom to,ze velka slovenska sprinterska asociacia,ktora sa chce silou mocou podobat na madarsko a mysli si ze to tu nejak pozdvihne si pekne krasne sere do ust a to co verejne prehlasi a odovodni si to v zapati zmeni,lebo niekto sa stazoval, ze ubohe vti by nemali sancu.
:D:D:D neni slov. ale je rozdiel 0,1l a 0,4l kde by bol medzi 1,6 a 2,0 co by boli v rovnakej kategorii
nano88
Obmedzený prístup (ban)
Dátum registrácie: 01.11.2007, 22:31

Príspevok od používateľa nano88 »

Semir napísal:všetci 1,6kári, POZOR:

!
no to uz aby som nakupil zasobi :D
2Bera
Garáž (4)

nano88 napísal::D:D:D neni slov. ale je rozdiel 0,1l a 0,4l kde by bol medzi 1,6 a 2,0 co by boli v rovnakej kategorii

:) tusim si nekukal pravidla a rozdelenie kategorii :D tam je do 1550 a potom do 2500ccm :D
Obrázok
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

tusim si nekukal o par prispevkov vyssie, co napisal semir... ak je to pravda a zajtra to potvrdia, tak sallovi bude treba dalsiu tortu :lol:
Obrázok
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
2Bera
Garáž (4)

Papek napísal:tusim si nekukal o par prispevkov vyssie, co napisal semir... ak je to pravda a zajtra to potvrdia, tak sallovi bude treba dalsiu tortu :lol:
kto ja?

btw ked uz niekoho oslovujete tak bud dajte nick alebo citujte :roll:
Obrázok
Napísať odpoveď