spoznavaci H zajazd napriec slovenskom
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Semir, ja som tiez uz davnejsie tuto temu pozeral a zamyslal sa ako by to slo rozbehnut... ale presne ma zarazila ta vec ako aj teba napadla.. ako to zorganizovat ked na jednom mieste bude treba skoncit a to potom ti co su z druhej strany republiky asi nebudu nadseni ked pojdu domov cez 400km uz pootom....Semir napísal:Prečo mám pocit, že teraz to zase ostane na mŕtvom bode.
mne by sa to tiez pacilo keby sa to nejak zorganizovalo... no neviem, neviem...
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
Z vychodu jedna kolona, zo zapadu druha, stretnu sa niekde v strede. Kazda kolona si moze naplanovat svoje zastavky a svoj program, miesta, kde sa budu pripajat dalsi.
Ked budeme vsetci spolu, spravi sa jedna velka spanilka, idealne na nejakom useku dialnice, po ktorom by sa slo 80kmh, aby sa dalo v pohode predbiehat a filmovat a aby z nas mali pekny zazitok ostatni okoloiduci.
Pripadne by sme mohli demonstracne obsadit nejake velke a frekventovane parkovisko, narobit nejake fotky z vyvyseneho miesta..
Alebo spravit nieco ako gumball, kde by sa kazdy den stanovalo pri inom jazere..
Ked budeme vsetci spolu, spravi sa jedna velka spanilka, idealne na nejakom useku dialnice, po ktorom by sa slo 80kmh, aby sa dalo v pohode predbiehat a filmovat a aby z nas mali pekny zazitok ostatni okoloiduci.
Pripadne by sme mohli demonstracne obsadit nejake velke a frekventovane parkovisko, narobit nejake fotky z vyvyseneho miesta..
Alebo spravit nieco ako gumball, kde by sa kazdy den stanovalo pri inom jazere..
Paráda,neostali sme na mŕtvom bode čo ma teší....
KOMÁR: ty neprotestuj,aj tak viem ako na určenom mieste skončíme- totálka,šrot
M&R: presne tak ako píšeš,súhlasím,viem že to nemá veľa spoločné s témou ale roadtrip tam je a z miesta kde sa hromadne stretnú všetci, sa môže dopredu naplánovať, ked aj nejaký 100-200km úsek spoločnej jazdy,to bude tak na 4hodiny minimálne
MarekBB: ano máš pravdu,takže by sme mohli dať nejako tu, už hlavy dokopy a niečo riešiť.
Milos:
gumball ako hondaklub roadtrip si myslím že neni dobrý nápad, viem presne ako by to skončilo, nie každý má odjazdených tolko km a tolko skusenosti mozno ako ty (asi ta napadne na co narazam,uz som to raz písal) viac by bolo incidentov ako spokojnosti
,,môj názor´´
Páni,tak teším sa na návrhy a riešme ,píšme... ja som za všetko. a ešte M&R: ak som ťa náhodou osobne urazil minuly rok pri diskusií Slovakiaring, tak sa ti hlboko verejne ospravedlnujem, vyjadroval som si len svoj názor, ja som taký čo na srdci to na jazyku alebo klávesnici, ale chcem byť ak sa da s každým zadobre,nemám rád intrigy a ohovárania za chrbtom (hovorím všeobecne,nič spoločné s tebou)
Tak hádam sa podarí tento rok niečo spraviť, záujem tu myslím si že je dosť veľký a pár kompetentných by tiež už bolo
KOMÁR: ty neprotestuj,aj tak viem ako na určenom mieste skončíme- totálka,šrot
M&R: presne tak ako píšeš,súhlasím,viem že to nemá veľa spoločné s témou ale roadtrip tam je a z miesta kde sa hromadne stretnú všetci, sa môže dopredu naplánovať, ked aj nejaký 100-200km úsek spoločnej jazdy,to bude tak na 4hodiny minimálne
MarekBB: ano máš pravdu,takže by sme mohli dať nejako tu, už hlavy dokopy a niečo riešiť.
Milos:
Páni,tak teším sa na návrhy a riešme ,píšme... ja som za všetko. a ešte M&R: ak som ťa náhodou osobne urazil minuly rok pri diskusií Slovakiaring, tak sa ti hlboko verejne ospravedlnujem, vyjadroval som si len svoj názor, ja som taký čo na srdci to na jazyku alebo klávesnici, ale chcem byť ak sa da s každým zadobre,nemám rád intrigy a ohovárania za chrbtom (hovorím všeobecne,nič spoločné s tebou)
Tak hádam sa podarí tento rok niečo spraviť, záujem tu myslím si že je dosť veľký a pár kompetentných by tiež už bolo
daily car - Honda Civic EP1
Semir napísal:M&R: ak som ťa náhodou osobne urazil minuly rok pri diskusií Slovakiaring, tak sa ti hlboko verejne ospravedlnujem, vyjadroval som si len svoj názor, ja som taký čo na srdci to na jazyku alebo klávesnici, ale chcem byť ak sa da s každým zadobre,nemám rád intrigy a ohovárania za chrbtom (hovorím všeobecne,nič spoločné s tebou)
Ja si uz ani nepamatam co si pisal,vela ludi pisalo vela blbosti ci pred,alebo po
Ja praveze mam rad ludi co povedia co si myslia,co rozmyslaju a co si vedia nieco aj priznat,len vela ludi ma na svet,vec svoj nazor na najvacsia hlupost je si mysliet,ze ten svoj nazor je len spravny,preto treba diskutovat,pocuvat,rozmyslat a prehodnocovat.
Toto nebolo k tebe
K teme:
Snad sa tento rok nieco podari,ked sa najdu ludia co sa do toho pustia,mne sa nechce,najma po skusenostiach s organizovanim akcii.
Drzim palce.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Páni,dámy,deťúrence, Takže ako ????
Kto by dal dokopy výjazd z BA?
Kto by dal dokopy výjazd ja neviem- asi z Košíc?
Kto by dal dokopy výjazd zo severu?
ostatný sa už popripájajú k skupinám. Ja dám každopádne dokopy, honďákov z môjho okresu a napojili by sme sa na kolónu z BA.
a čo bude teda miesto stretnutia - alternatíva? Liptovský Ondrej alebo Čerín-Čačín?
Kto by dal dokopy výjazd z BA?
Kto by dal dokopy výjazd ja neviem- asi z Košíc?
Kto by dal dokopy výjazd zo severu?
ostatný sa už popripájajú k skupinám. Ja dám každopádne dokopy, honďákov z môjho okresu a napojili by sme sa na kolónu z BA.
a čo bude teda miesto stretnutia - alternatíva? Liptovský Ondrej alebo Čerín-Čačín?
daily car - Honda Civic EP1
Cerin sme si pred nejakymi 4 rokmi prenajali a platili sme nejakych par tisc Sk za prenajatie, pricom tam asi neboli vysporiadane vlastnicke vztahy ci co, takze nebolo jasne, komu sa plati..
Juzne od ZV je este jedno letisko volne pohodene pri ceste, je tam menej kvalitny asfalt, ale dalo sa vpohode vyblaznit.
Nemam problem viest ludi od vychodu, no podla ucasti v tejto teme sa bojim, ze ludia este nie su zreli na takuto akciu. Poukazovat nove nalepky niekde na benzinke este zvladnu, ale ist kvoli tomu cez pol Slovenska a vyjazdit celu nadrz, to nie je pre nich
Semir: gumball nie su preteky, ako to prezentuju mienkotvorne denniky. Kedze za den by bolo treba prejst len nejakych 100-200km, metoda start-ciel by nemala zmysel. Ide prave o to, ze kazdy vystartuje kedy sa mu zachce, po ceste sa hocikde zastavi na kavu, potom na obed, poobzera sa po prirode a pritom nahodou stretava ostatnych gumbalistov. Hlavne dejstvo je potom od vecera do rana..
Juzne od ZV je este jedno letisko volne pohodene pri ceste, je tam menej kvalitny asfalt, ale dalo sa vpohode vyblaznit.
Nemam problem viest ludi od vychodu, no podla ucasti v tejto teme sa bojim, ze ludia este nie su zreli na takuto akciu. Poukazovat nove nalepky niekde na benzinke este zvladnu, ale ist kvoli tomu cez pol Slovenska a vyjazdit celu nadrz, to nie je pre nich
Semir: gumball nie su preteky, ako to prezentuju mienkotvorne denniky. Kedze za den by bolo treba prejst len nejakych 100-200km, metoda start-ciel by nemala zmysel. Ide prave o to, ze kazdy vystartuje kedy sa mu zachce, po ceste sa hocikde zastavi na kavu, potom na obed, poobzera sa po prirode a pritom nahodou stretava ostatnych gumbalistov. Hlavne dejstvo je potom od vecera do rana..
- Supafly666
- Dátum registrácie: 21.10.2007, 17:01
- Garáž (1)
pokial ja viem tak Cerin momentalne je na prenajatie dost drahy... jedine ak by sme tam sli na risk bez ohlasenia sa (co ale nepovazujem za "stastne" riesenie. to letisko juzne od ZV???Milos napísal:Cerin sme si pred nejakymi 4 rokmi prenajali a platili sme nejakych par tisc Sk za prenajatie, pricom tam asi neboli vysporiadane vlastnicke vztahy ci co, takze nebolo jasne, komu sa plati..
viem o dvoch: Dobra Niva a to je uz uzavrete a druhe je v Pliesovciach, ale to je velmi kratke...
ako som pisal uz vyssie najvhodnejsie riesenie by boli Jakubovany... to je moj skromny nazor
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z