TDC - Sezona 2010
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Povinná bezpečnostná výbava jazdca.
Špeciálne bezpečnostné nariadenie: každý jazdec musí mať v ľavom prednom okne namontovanú bezpečnostnú sieťku, ktorú v prípade potreby zabezpečí organizátor preteku formou predaja alebo zapožiačania za úhradu. Sieťka bude pripnutá zdrhovačkami, ktoré dodá organizátor.
Jazdec je povinný štartovať v prilbe, so zapnutými bezpečnostnými pásmi, v športovom oblečení s dlhými rukávmi ( vysoko horlavé oblečenie je zakázané). Rukavice sú doporučené.
Som zvedavy ako budu posudzovat vysoko horlavé oblecenie
To ked dojdem v svetriku z ovce co mi ustrikovala babka?
A ako si mam zmenit skupinu z S-2000 na T-2000 ked to v profile nejde zmenit?
Vie niekto ako bude prebiehat zavod na okruhu?
Špeciálne bezpečnostné nariadenie: každý jazdec musí mať v ľavom prednom okne namontovanú bezpečnostnú sieťku, ktorú v prípade potreby zabezpečí organizátor preteku formou predaja alebo zapožiačania za úhradu. Sieťka bude pripnutá zdrhovačkami, ktoré dodá organizátor.
Jazdec je povinný štartovať v prilbe, so zapnutými bezpečnostnými pásmi, v športovom oblečení s dlhými rukávmi ( vysoko horlavé oblečenie je zakázané). Rukavice sú doporučené.
Som zvedavy ako budu posudzovat vysoko horlavé oblecenie
To ked dojdem v svetriku z ovce co mi ustrikovala babka?
A ako si mam zmenit skupinu z S-2000 na T-2000 ked to v profile nejde zmenit?
Vie niekto ako bude prebiehat zavod na okruhu?
.....lude4ever.....
jamesko, to som pisal aj ja v diskusii na TDC, ze ako vlastne bude uchytena v seriovom aute... a typek jeden napisal ze o clonitko...a vzadu o to madlo nad dverami...James napísal:ako vyzeraju tie "zdrhovacky"? a cele co to je za blbost?
si naozaj neviem predstavit ako budem mat upevnenu tu sietku na okne... to si ju nalepim suchym zipsom hore o tapacir a bude mi tam volne visiet? To mi bude tak akurat na dve veci...
to si teda neviem predstavit to uchytenie tej sietky... ale vzhladom na bezpecnost schvalujem...
apropooo, ked tam dojdem v monterkach tak ma nepustia na start bo nemam sportove oblecenie???
a aby som nezabudol... nikde nepisu ze aky je vlastne rozdiel medzi tredou S a T... takze medzi seriou a "miernym tuningom" ako oni pisu...
to akonahle mam vymenene sedadla a vsetko ostatne stock tak ma daju ku tuningacom alebo ako???
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

asi budes s Tuniakmi no 
Inac ja som uz asi aj vymyslel ako si uchytim sietku nedestrukcne...
Dole bude predlzena az po kolajnicky kde moze mat 2 uchyty ( vpredu a vzadu ), potom vrchny predny uchyt moze byt okolo slnecnej clony na tom klbe kde sa otaca, ten je dostatocne silny a posledny uchyt moze byt ta rucka co je nad oknom na drzanie.
Inac ja som uz asi aj vymyslel ako si uchytim sietku nedestrukcne...
Dole bude predlzena az po kolajnicky kde moze mat 2 uchyty ( vpredu a vzadu ), potom vrchny predny uchyt moze byt okolo slnecnej clony na tom klbe kde sa otaca, ten je dostatocne silny a posledny uchyt moze byt ta rucka co je nad oknom na drzanie.
Pridi v monterkovej jednodielnej kombineze...to bude vyzerat ako by si dosiel v profi zavodnej nehorlavej kombineze...isto ta v tom pustiapa1ec napísal:jamesko, to som pisal aj ja v diskusii na TDC, ze ako vlastne bude uchytena v seriovom aute... a typek jeden napisal ze o clonitko...a vzadu o to madlo nad dverami...James napísal:ako vyzeraju tie "zdrhovacky"? a cele co to je za blbost?
si naozaj neviem predstavit ako budem mat upevnenu tu sietku na okne... to si ju nalepim suchym zipsom hore o tapacir a bude mi tam volne visiet? To mi bude tak akurat na dve veci...a ja ze nad akymi ked mam 2D...
![]()
![]()
![]()
to si teda neviem predstavit to uchytenie tej sietky... ale vzhladom na bezpecnost schvalujem...
apropooo, ked tam dojdem v monterkach tak ma nepustia na start bo nemam sportove oblecenie???
a aby som nezabudol... nikde nepisu ze aky je vlastne rozdiel medzi tredou S a T... takze medzi seriou a "miernym tuningom" ako oni pisu...
to akonahle mam vymenene sedadla a vsetko ostatne stock tak ma daju ku tuningacom alebo ako???
v pravidlách máš jasne: ,,"Čo nie je vyslovene povolené, je zakázané."´´pa1ec napísal:a aby som nezabudol... nikde nepisu ze aky je vlastne rozdiel medzi tredou S a T... takze medzi seriou a "miernym tuningom" ako oni pisu...
čiže v kategórií S musíš byť uplná seria ako vyšlo z automobilky....
daily car - Honda Civic EP1
pravidlá sú na to aby sa porušovali a v tdc to dobre poznáme, sme tam už jedna velká rodinka
sieťku schvalujem, má svoj význam, a zdrhovačkami sa dá dobre uchytiť...
triedy z "S" n "T" nám hádam upraví miki ked bude mať čas..
inak zajtra idem k nemu pre sliky , takže to pravé "mäkké" orechové bude aj túto sezónu ! už sa teším a chcem jazdiť čo najviac aj tento rok !!!
sieťku schvalujem, má svoj význam, a zdrhovačkami sa dá dobre uchytiť...
triedy z "S" n "T" nám hádam upraví miki ked bude mať čas..
inak zajtra idem k nemu pre sliky , takže to pravé "mäkké" orechové bude aj túto sezónu ! už sa teším a chcem jazdiť čo najviac aj tento rok !!!
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..