Honda chata + 105. Fotos (6.strana)(56k is dead) (18+)! :D
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
..bolo super...len sme mali komplikacie s hondou..
....pri ceste tam..
Tymto chcem podakovat Matulovi,Felasovi ,ze sa snazili nam pomoct,Mirke za trpezlivost..
a ,ze nakoniec zobrali svojim autom Radovu frajerku na chatu.
..dalej Kanalke a 2berovi,ze Petu... zobrali do Bratislavy v nedelu naspat...,lebo my sme museli ist po hondu do Nitry a mam len dvojmiestne auto..Dakujeme.
Tymto chcem podakovat Matulovi,Felasovi ,ze sa snazili nam pomoct,Mirke za trpezlivost..
..dalej Kanalke a 2berovi,ze Petu... zobrali do Bratislavy v nedelu naspat...,lebo my sme museli ist po hondu do Nitry a mam len dvojmiestne auto..Dakujeme.
Hehe pekné zveriny ste tam vystrájali
, chudák Czertova Honda
btw. v správach na jojke bolo o Boľkovciach
http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=43302
btw. v správach na jojke bolo o Boľkovciach
http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=43302
majko, pohodka ja rad nezistne pomaham 
koment k samotnemu power festu:
organizacia nic moc, ucast tiez nebola bohvieaka, na starte na sprint bolo cca 160 aut, prve kolo sme nestihli(tazoba v zaludku a tak) tak sme museli az na druhe, cakali sme cca 1,5 hodiny pokial sme sa dostali na radu a 10s sprint
, kludne mohli byt aj na 400m draha bola dost dlha len sa mali inak tocit a inde vychadzat, nevadi. na tretie kolo sme cakali cca dalsie dve hodky, to uz sme mali na tom slnku fajn upal, tak sme este okukli lestenky, ktorych tam tiez bolo len zopar a isli sa nazrat.
NAJVECSIM MOJIM SKLAMANIM BOLO ZE SA NEMERALA HUDBA
kupanie:
ta biela kava na ruzinej a super bahnovy zabal ma fascinovali ale po celom dni samnajfasa...
chata:
piatok- kedze som uz z auta vypadol po 6 pivach (sorka matul0) a dalsich 5 som vypil na mieste komentovat nebudem, myslim ze som vsetkych pobavil aj s petkom v dostatovcnej miere
sobota- rano: tazke bolesti zaludka, ten gulas bol fakt super len ste ma mali zastavit aby som ho tolko nezjedol.den: tuning zraz .vecer: vyhodnare nam ukazali ako sa ma pit, dakujeme za zabavu. len ma vytocili stopenim mojej super anti opicovej mineralky. nevadi nabuduce si ju aspon lepsie zasijem, nooo co este, nic ma nenapada, neaky som osprosteny asi nedostatkom spanku a alkoholu v krvi.
comeback:
czertovi zas zacal svietit checkengine, budemo muset blikac
:D
poznamka:
nooo fajna akcia, dufam ze sa este aspon jedna cez leto zorganizuje
spravil som trozka chaoticky pokec ale som vam aspon nieco popriblizoval
thats all folks
koment k samotnemu power festu:
organizacia nic moc, ucast tiez nebola bohvieaka, na starte na sprint bolo cca 160 aut, prve kolo sme nestihli(tazoba v zaludku a tak) tak sme museli az na druhe, cakali sme cca 1,5 hodiny pokial sme sa dostali na radu a 10s sprint
NAJVECSIM MOJIM SKLAMANIM BOLO ZE SA NEMERALA HUDBA
kupanie:
ta biela kava na ruzinej a super bahnovy zabal ma fascinovali ale po celom dni samnajfasa...
chata:
piatok- kedze som uz z auta vypadol po 6 pivach (sorka matul0) a dalsich 5 som vypil na mieste komentovat nebudem, myslim ze som vsetkych pobavil aj s petkom v dostatovcnej miere
sobota- rano: tazke bolesti zaludka, ten gulas bol fakt super len ste ma mali zastavit aby som ho tolko nezjedol.den: tuning zraz .vecer: vyhodnare nam ukazali ako sa ma pit, dakujeme za zabavu. len ma vytocili stopenim mojej super anti opicovej mineralky. nevadi nabuduce si ju aspon lepsie zasijem, nooo co este, nic ma nenapada, neaky som osprosteny asi nedostatkom spanku a alkoholu v krvi.
comeback:
czertovi zas zacal svietit checkengine, budemo muset blikac
poznamka:
nooo fajna akcia, dufam ze sa este aspon jedna cez leto zorganizuje
spravil som trozka chaoticky pokec ale som vam aspon nieco popriblizoval
thats all folks
http://www.autors.sk/zrychlenie2007/index.html
oficialne foto
btw: treba zopakovat hlavne pre tich, ktori nemohli prist
oficialne foto
btw: treba zopakovat hlavne pre tich, ktori nemohli prist
Ďaľšie fotos na http://fafa.webovastranka.sk/image/652_ ... 7-Boľkovce
PS: sorry za linku ale len idiot dáva do url linky mäkčeň!!!!
PS: sorry za linku ale len idiot dáva do url linky mäkčeň!!!!