stretnutie znamych ludi v BB :D

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

dnes o 19.30 mini zraz pred tescom... pride mala navsteva z PD tak dame kratky pokec a nacerpame "vtec" sily pred novym pracovnym tyzdnom Wink.... vsetci ste vitani :D
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Používateľov profilový obrázok
olusko
Dátum registrácie: 01.06.2008, 16:26
Garáž (1)

Príspevok od používateľa olusko »

faaaaaak, ako bolo,skoda ,ze ma auto hneva,inak by som ta bol ako na koni a na Karose sa mi necelo ist :(
DeniZ
Dátum registrácie: 10.09.2007, 7:33
Garáž (3)

Príspevok od používateľa DeniZ »

joj chlapi! do konca vykendu by som mal mat uz pozapajanu elektroniku v aute, motor druhy uz tam je a o dva tyzdne mi opat zacina semester, takze sa snad vidime uz konecne...:) mimochodom pomalicky ale isto zahajujeme s bratom prestavbu jeho preludu na Vti - konkretne projekt 2.3 Vti s jemne poladenym vnutrom aj okolim motora! :) potom ho prideme ukazat, ked bude hotovy(najskor v priebehu jari, resp. zaciatku leta)...
Marek BB
Garáž (1)

DeniZ napísal:joj chlapi! do konca vykendu by som mal mat uz pozapajanu elektroniku v aute, motor druhy uz tam je a o dva tyzdne mi opat zacina semester, takze sa snad vidime uz konecne...:) mimochodom pomalicky ale isto zahajujeme s bratom prestavbu jeho preludu na Vti - konkretne projekt 2.3 Vti s jemne poladenym vnutrom aj okolim motora! :) potom ho prideme ukazat, ked bude hotovy(najskor v priebehu jari, resp. zaciatku leta)...
nevraveli ste ze vykonovo vam to co mate bohate staci? ze vam netreba silne auto.. :D :D :D
takze budem mat konkrunciu? tesim sa na to ;)
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

takze konecne 2.3Vtec :lol: :lol: :lol:
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
DeniZ
Garáž (3)

marek: konkurenciu?? :D ved to je jasny vytaz... :D :D :D ...samozrejme, civic je o cosi lahsi, ale krutak 2.3-ky, s Vtec systemom a nejake drobne pripravovane upravicky...hmmm...no skusat to ale iste nebudeme, teda zarucene nie na otvorenej ceste...a mas pravdu, tusim sme nieco take spominali, no vyskytla sa vyhodna kupa prelude 2.2 na sucastky s dobrym motorom a kedze bratov prelude ma motor uz pred dochodkom, preco sa do toho nepustit?! :)

potky: tato bude na slovensku ak mam spravne info uz druha...jedna uz je, konkretne v BB a ma ju jeden znami. podla jeho slov v zivsom aute clovek sedi len malokedy, ze to ide ako sproste ci od spodu, ci od vrchu...:)
Marek BB
Garáž (1)

DeniZ napísal:marek: konkurenciu?? :D ved to je jasny vytaz... :D :D :D ...samozrejme, civic je o cosi lahsi, ale krutak 2.3-ky, s Vtec systemom a nejake drobne pripravovane upravicky...hmmm...no skusat to ale iste nebudeme, teda zarucene nie na otvorenej ceste...a mas pravdu, tusim sme nieco take spominali, no vyskytla sa vyhodna kupa prelude 2.2 na sucastky s dobrym motorom a kedze bratov prelude ma motor uz pred dochodkom, preco sa do toho nepustit?! :)

potky: tato bude na slovensku ak mam spravne info uz druha...jedna uz je, konkretne v BB a ma ju jeden znami. podla jeho slov v zivsom aute clovek sedi len malokedy, ze to ide ako sproste ci od spodu, ci od vrchu...:)
myslis ze je vitaz jasny? :wink:
ja by som sa nechal radsej prekvapit ked to potom bude aktualne... vies ako sa vravi: "nic nie je iste" :)
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

ahoj

Príspevok od používateľa CTR01 »

Ja typujem na vitaza civic vsak MarekBB :D ale najskor vyrovname nase skore :D ako sa mas?
Marek BB
Garáž (1)

Re: ahoj

CTR01 napísal:Ja typujem na vitaza civic vsak MarekBB :D ale najskor vyrovname nase skore :D ako sa mas?
nazdar :)
na tu vyrovnavku skore sa uz tesim... aj ked tam uz asi moc vody nenamutim... :D
mam sa dobre, chystam drobne prekvapenie... budem ta informovat ;)
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

Re: ahoj

Príspevok od používateľa CTR01 »

Marek BB napísal:
CTR01 napísal:Ja typujem na vitaza civic vsak MarekBB :D ale najskor vyrovname nase skore :D ako sa mas?
nazdar :)
na tu vyrovnavku skore sa uz tesim... aj ked tam uz asi moc vody nenamutim... :D
mam sa dobre, chystam drobne prekvapenie... budem ta informovat ;)
Dobre uz sa tesim daj vediet som zvedavy :D
DeniZ
Garáž (3)

Marek BB napísal: myslis ze je vitaz jasny? :wink:
ja by som sa nechal radsej prekvapit ked to potom bude aktualne... vies ako sa vravi: "nic nie je iste" :)
jasne marek. ved s tym jasnym vitazom som si predsa robil srandu, viem nakolko dobre chodi tvoja hracka a je jasne, ze nic nie je iste. ono bolo by zaujimave vidiet zavod takychto autickok, ale zial na to asi moznost nebude, vies aky mame k takym veciam postoj...:) jednoznacne papierovo by to malo byt lepsie, no na kolesach kludne moze byt civic lepsi. inak co dobreho tam planujes?
danciswift
Dátum registrácie: 11.08.2007, 11:52
Garáž (4)

Príspevok od používateľa danciswift »

Tak je veru ako hovori braši.Ide o to ze clovek má pod kapotou nieco absolutne nezvycajne,a hlavne take ako sa fabricky ani nerobilo :twisted: :lol:
Páni ked naverbujete mina z bystrice aby dobehol na prelude- uz ma 2.3 vtec s JDM piestami,hlavou a ladenym vyfukom, tak vam to ukaze ako by mala honda chodit :D 8) .
Ale srandujem- marek ma lahucky civic, vysoke tocky, samosvor a odvahu:)
Marek BB
Garáž (1)

chlapi ja to stale berem tak ze by to bolo zaujimave porovnanie. netrufam si oznacit za vitaza ani jedno auto. dufam ze raz teda niekde na letisku to vyskusame. sak ide o zabavu :wink:
a co planujem ja?
vcera som si kupil accordika na dennodenne pouzivanie, tak konecne civic moze oddychovat a hlavne nemusim trapit ten kdeztak upraveny motor studenymi startami kazde rano v tychto mrazoch :(
takze zahajujem zatial len odlahcovaciu kuru a vsetky nepotrebne veci pojdu prec :)
potom chcem riesit podvozok uz konecne. uvidim kedy sa k tomu dostanem. a na dalsiu zimu mozno sa bude co to diat aj s motorom zase ;)
no a inak, kedy sa ukazete na stvrtkovom zraze? davno som vas nevidel.. dobehnite na pokec :)
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
DeniZ
Garáž (3)

ejha, presadol si konecne na poriadne auto :D :D :D ...to je ten starsi sudiac podla motora, ze? no to je fajn, ze si to takto vyriesil. momentalne mame stale skusky a stvrtok vecer tam nikdy nie sme. ja by som mal opat do BB chudit pravidelne uz o tyzden aj par dni, no znova zalezi na rozvrhu, predsa ist len na zraz a pokecanie 80 km a este vecer...to by ste ani vy nesli. teda mozno ano, ale nie pri stlacenych casovych podmienkach. ale radi by sme prisli. akonahle budem v BB na noc, aj keby to nemal byt stvrtok tak volam...snad aspon nejaka mala neorganizovana akcicka by sa uskuticnit mohla...
Používateľov profilový obrázok
peter.249
Dátum registrácie: 01.10.2008, 20:30
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peter.249 »

preco nie....you're welcome :)
Napísať odpoveď