Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  B: www.autorealo.com

M&R
Zaslal: 11.06.2007, 17:21 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Podla nasich poznatkov,korespondencie,cien,podmienok a pristupu je to podla nas velky podvod.Vyskusali sme ich Laughing a zial ked zistili,ze to s nami nebude take jednoduche tak sa uz neozvali Laughing .A to sme chceli spravit velky biznis. Laughing Ak ma niekto blizsi zaujem sa o tom bavit tak nech sa ozve.

Treba si davat pozor ak by niekto chcel od nich kupovat auto.No dufam,z nie. Laughing Laughing Laughing .
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
PuLo
Zaslal: 11.06.2007, 19:12 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1614 Bydlisko: BA, Nove Mesto
Ved uz len ta samotna stranka vyzera fakt "profesionalne" Embarassed

ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Performance
Zaslal: 25.07.2007, 22:33 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
o čo tu ide???aké výhodné ceny!!! Very Happy
...ako sa snažia oblbnúť ľudí,v čom je háčik?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 25.07.2007, 22:37 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Performance napísal:
o čo tu ide???aké výhodné ceny!!! Very Happy
...ako sa snažia oblbnúť ľudí,v čom je háčik?

neviem co ta zaujima...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Performance
Zaslal: 25.07.2007, 23:04 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Majo&Rado napísal:

neviem co ta zaujima...

no proste kde je pes zakopaný,v čom
je háčik...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 25.07.2007, 23:16 Odpovedať s citátom
napis mi ss a mozeme o tom popisat..
jopal
Zaslal: 10.08.2007, 11:20 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
Majo&Rado napísal:

...ale preco na ss, mna by tiez zaujimala ich "obchodna" strategia, popr. coho sa vyvarovat, na co si dat pozor. Nie zeby som isiel od nich zrovna nieco kupovat,ale mozna sa daju skusenosti aplikovat aj pri inych obchodoch.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
M&R
Zaslal: 10.08.2007, 12:54 Odpovedať s citátom
jopal napísal:
Majo&Rado napísal:

...ale preco na ss, mna by tiez zaujimala ich "obchodna" strategia, popr. coho sa vyvarovat, na co si dat pozor. Nie zeby som isiel od nich zrovna nieco kupovat,ale mozna sa daju skusenosti aplikovat aj pri inych obchodoch.

toto nieje o inych obchodoch...tazko mozes toto aplikovat niekde inde...treba sa zamysliet nad kazdym obchodom a podla toho sam usudit...
..treba zo zdravym rozumom usudit co je realisticke a co nie...pristup ludi,adresa,nasledky a vyhody,sluby...
Treco ss,lebo nemam potrebu tu a nikde inde na nete vsetkym nieco prezentovat...jedine ak to chcu skusit s nimi mozem jednotlivcom povedat svoj nazor pre a proti.
M&R
Zaslal: 04.11.2007, 12:15 Odpovedať s citátom
...keby nahodou niekoho napadlo si ist nieco kupit Smile

Ahoj

Ja si myslim tiez, ze je to rovnaky podvod ako aj inzeraty na slovenskych strankach s uvedenou podozrivo nizkou cenou v EUR a bez uvedeneho tel.č.
Raz som takto nasiel na www.autovia.sk inzerat pisany po anglicky na VW GOLF V s cenou 5200 EUR.
Figel bol v tom, ze na tych fotkach bola v pozadi krasna piesocna plaz a popri ceste na ulici rastli palmy Smile))
V pozadi dvoch fotografii GOLFU bola budova s velkym napisom a logom Prestige Imports.
Hned som do google.sk hodil vyhladat prestigeImports a naslo mi medzi prvymi www.prestigeimports.com
Klikol som na link a zrazu v ponuke americkej spolocnosti som nasiel ten biely GOLF V... uplne tie iste zabery....presne vsetko sedelo az na cenu 23 000 USD Smile))
Ked som len tak z recesie predajcovi napisal (bolo mi jasne ze ide o podvod), dostal som mailom informacie, ze auto je v anglicku a cena je uz aj s dopravou !!! Ked som ho nadalej varil, lebo to bola vazna psina Smile)) tipek mi napisal aj svoju presnu adresu v Londyne, kam je potrebne poslat vopred priblizne 25% z ceny. Platba mala byt cez Western Union - tento sposob platby vyuzivaju najma studenti a Slovaci zijuci v zahranici.
Aj prepravna spolocnost NHL shiping company bola fiktivna.Hoci mala uplne jednoduchu web stranku....nikde vo svete o tejto spolocnosti nevedeli....aj google vyhodil iba ale 2 linky. Skratka niekto si takymto sposobom prilepsuje Smile))

Po upozorneni vedenia www.autovia.sk na ocividny podvod mi odpisali, ze sa tym uz davnejsie zaoberaju a vedia o tom... nakonies museli zablokovat IP adresu dotycneho, pretoze takychto inzeratov pribudalo zo dna na den a tiez bol zakazdym registrovany ako iny uzivatel Smile)

Podla mna sa od zahranicnych podvodnikov velmi rychlo ucia ti nasi Smile)) A mozno aj ten z autovia.sk nakoniec pochadzal zo Slovenska.

Myslim, ze tieto dve linky hovoria za vsetko Smile)

Inzerat www.Autorealo.com - vraj v uvedenej cene je uz zaratany aj dovoz a prihlasenie v SR !!!!
AUDI A4 1.8T cena: 9.919 USD
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=357992

Inzerat www.PrestigeImports.com
AUDI A4 1.8T cena: 21.950 USD
http://www.autotrader.com/dealers/dda/detail.jsp?car_id=231646567&dealer_id=1061433&car_year=2005&dealership_view_n...

Na stranke www.PrestigeImports.com je velmi podobne auto.... avsak s automatickou prevodovkou.... a mozno este dake drobne detaily.
Auto ponukane firmou AutoRealo ma na fotografii (vid obrazok v prilohe !!!) jasne viditelnu tabulku miesto ŠPZ, ktora je uplne identicka a tiez aj napis Prestige Imports sedi s tou na ponukanych vozidlach spolocnostou www.PrestigeImports.com Smile))
Zeby auta pochadzali od tohto predajcu? Ale zahadou je, ze ceny obdobnych aut (zhodny model, rok, km,....) su uplne odlisne.
O dost vyssie a to tam este neni zaratany dovoz a prihlasenie na Slovensku Smile)))

Este existuje aj http://www.prestigeimports.net pozri sekciu PRE-OWNED INVENTORY a zistis, ze aj tu maju ceny AUDI A4 r.v.2003 okolo 21.950 USD

Na 99% ide o podvod. Tak pozor aby ste nahodou nenaleteli.

Len tolko.

S pozdravom
Peter
M&R
Zaslal: 11.11.2007, 23:08 Odpovedať s citátom
...dalsi dokaz,ze je autorealo podvod ako som uz davno pisal...

http://www.auto.sk/diskusia/viewtopic.php?t=2311&sid=0aa888f4c2f73a9cda2e1949f2c5630f

...skusenost niekoho kto si objednal od nich...
M&R
Zaslal: 26.11.2007, 16:14 Odpovedať s citátom
...chcem podakovat vsetkym co mi posielaju maily o autorealo....najma Petrovi R. Smile

http://www.autobazar.eu/sk/forum/?thread=27

....a som rad,ze nasa tema tu na honda-klube.sk sa objavila v diskusii na autobazareu.sk a dufam,ze tym ,ze som zalozil tuto temu sme pripeli k mensiemu poctu oklamanych ludi...
PuLo
Zaslal: 26.11.2007, 17:14 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1614 Bydlisko: BA, Nove Mesto
Velmi zaujimava diskusia sa tam rozbehla, hlavne zo strany admina, ktory ma u mna touto cestou pivo a majo kedze nepije tak instantnu kavu Very Happy

ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 26.11.2007, 18:24 Odpovedať s citátom
PuLo napísal:
Velmi zaujimava diskusia sa tam rozbehla, hlavne zo strany admina, ktory ma u mna touto cestou pivo a majo kedze nepije tak instantnu kavu Very Happy

...ale musi byt bezkofeinova Smile
...aj ja som rad... Smile

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Pridať novú tému

Prejdi na: