HMT napísal:Len pre info: na zaciatku tejto sezony by na Slovakiaring-u mali byt hotove obrubniky. To by mohla byt dobra sprava pre vsetkych, ktori dokazu naplno vyuzivat idealnu stopu.
Tesime sa na vas 10.4., a kto tam este nebol, moze sa prist pozriet aj o tyzden skor - 2. - 4. feb., kedy jazdia motorky. V piatok trening a sobota - nedela zavody.
HMT napísal:Len pre info: na zaciatku tejto sezony by na Slovakiaring-u mali byt hotove obrubniky. To by mohla byt dobra sprava pre vsetkych, ktori dokazu naplno vyuzivat idealnu stopu.
Tesime sa na vas 10.4., a kto tam este nebol, moze sa prist pozriet aj o tyzden skor - 2. - 4. feb., kedy jazdia motorky. V piatok trening a sobota - nedela zavody.
Semir napísal:v pohode, ved mi sme len srandovali, no uvidime, mozno sa pridam aj ja ceknut moto
ved dobre, ze ste posrandovali, aspon som zistil, ze som napisal blby datum.. u teba mi zase trosku nesedi to "mi sme len srandovali". trosku lepsie by vyzeralo "my". . . ked uz sa opravujeme..
patrick napísal:Tak somnou to vyzera biedne...Dnes som len tak zbezne kukol platnicky a vyzeraju tak na chvilu...Uvidim ci sa mi podari zohnat druhe...
Tak ked len kvoli platnickam nepojdes...nic moc.
Uz nikdy nebude takato cena na Ringu.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
patrick napísal:Tak somnou to vyzera biedne...Dnes som len tak zbezne kukol platnicky a vyzeraju tak na chvilu...Uvidim ci sa mi podari zohnat druhe...
no, ved platnicky budes potrebovat tak, ci tak.. a ked sa ti podari nove nahodit teraz do 2 tyzdnov, este mas zhruba mesiac na zabeh a na akciu ich budes mat akurat sadnute. Ci?
Dufam, ze sa podari.
M&R napísal:Zatial nie,ale du 10.4.dufam,ze ano ,na to boli kupene,je ich 6 a su to SE s LSD.
uz som pozeral ako okorenit okruh, ale nasiel som Ferrari 360 F1 s cenou:
299.- Eur... malý balík 4 kolá
tak to ma tak odradilo, suma na nejaky sviatok (narodeniny), budiz, zvladnem to, ale kua 4 kola? tak aspon 60 minut....dufam, ze CTR budu cenovo priatelnejsie....
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT