patrick napísal:peto009-po ceste dom som ta tam ani nahanat nemohol hned jak zopol vtec zacalo to hrabat:-/
kua a ja ked som sa chcel nahanat,to si mi hned hlasil do vysielacky,ze sa ti ide rozpadnut predne okno...no pekne od teba...ale chapem,netrufal si si na mna
Som rad ze sa vam fotky pacia, ale nebyt peknych aut tak nejsu ani fotky pekne. ked sa podari tak zajtra nahodim nejake dalsie.
btw: ak by bol zaujem tak by sme kludne mohli urobit nieco ako fotozraz na nejakom peknom mieste, nech je aj pozadie pekne...
Motre napísal:Som rad ze sa vam fotky pacia, ale nebyt peknych aut tak nejsu ani fotky pekne. ked sa podari tak zajtra nahodim nejake dalsie.
btw: ak by bol zaujem tak by sme kludne mohli urobit nieco ako fotozraz na nejakom peknom mieste, nech je aj pozadie pekne...
Motre napísal:Som rad ze sa vam fotky pacia, ale nebyt peknych aut tak nejsu ani fotky pekne. ked sa podari tak zajtra nahodim nejake dalsie.