Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Prešov - zrazy

MAT49
Zaslal: 02.03.2010, 21:51 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
Tak chalani, kedze sa nam torsku ale predsa udobruje pocasie, verme ze konecne pride jar a cas vytiahnut auta zo zimneho spanku a obut svojich milacikov do letnych papuciek a hor sa na prvy jarny HONDay Smile (Dost poezie)

Raz sa pocasie udobrit musi a preto by sme si mohli konecne naplanovat spolocny prvy Jarny zraz a ist sa vysalit na poriadne letisko s dobrou pristupovou cestou a kde je dost miesta pre vsetkych... Preto by som dal navrh, aby sme sa postupom casu dopracovali k jednemu terminu a miestu kde by sa to mohlo konat... Nechcem, aby sa to dohadovalo zo Soboty na Nedelu, ako vzdy a potom nikto nema cas, alebo sa vyhovara na nieco ine... Takze: datum 28.marca 2010, t.j. tyzden pred Velkou Nocou
miesto letisko v Klcove, kedze asi pred pol rokom k nam na vychod, konkretne do Mysle, zavitali chalani zo spisskej a popradu, tak teraz by sme navstivili my ich konciny Smile
Na case by sme sa uz spolocne dohodli, ale bol by som zato aby sme uz okolo 11tej - pol12tej boli v Klcove....

Cakam teda na Vase pripomienky, navrhy a suhlasy.... Aby sa vedel kazdy do vtedy zariadit, aby sa nas tam zislo co najviac, nech to je pekne otvorenie sezony, lebo nie kazdy tyzden je mozne aby sme sa dali dokopy a niekam spolu vyrazili.... Dakujem MATO
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Mirec22
Zaslal: 04.03.2010, 21:48 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Uz sa neviem dockat, tesim sa ako maly.Skoro na moje meniny Laughing

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Marceloo
Zaslal: 04.03.2010, 22:31 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2009 Príspevky: 595 Bydlisko: Košice SR 1998 Honda Civic
noo fajn, to ja musim stale niekde behat, ked sa robi stretko ? Smile))
asi budem zasa v Tatrach Sad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M@jk
Zaslal: 04.03.2010, 22:35 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2008 Príspevky: 654 Bydlisko: Praha 1992 Honda Civic
Ahojte,

tak to nestihneme ... no tak až v apríli HONĎÁCi ... Smile

Zaslal: 07.03.2010, 22:00 Odpovedať s citátom
Ahojte,

tak v Sobotu mi zaklepal motor po trochu rychlostnej vlozke na D1 u Prahy ... 3ka pekne do 155km a pak 4ka do 195km a pak 5ka len chvilku ku 200km lebo to bylo celu cestu do kopca a ESina nema taku silu ako VTi ... no a po zjazdu do mesta nieco klapka v motore ... takze o tyzden ideme rozhodit motor a zjistit čo a ako a urobime opravu ...

Tak držte palce, abysme na Slovensko odišly v pohode ...

M@jk

Zaslal: 08.03.2010, 22:06 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
takze ludkovia
zajtra pravdepodobne cesta do KE po turbicko
rano este musim volat co a jak a ked ano tak dake stretko dame, rano to este upresnim
a mirec ako som pisal rano ti volam Wink

cafte

Zaslal: 09.03.2010, 19:42 Odpovedať s citátom
Založený: 21 február 2007 Príspevky: 118 Bydlisko: spisska nova ves 1993 Honda Civic
Caute vsetci
tak to nie je zly napad Mato ja som za a rad vas privitam este si to upresnime a zavolame ok?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M@jk
Zaslal: 09.03.2010, 20:26 Odpovedať s citátom
Ahojte,

Ked tak cítám, že idete na stretko a nám stojí Civic na garážach a čaká až ho doktor "otvorí" a zjistí čo je srdiečku, tak je mi uzko na srdiečku Very Happy

Zaslal: 09.03.2010, 21:41 Odpovedať s citátom
jozicrx napísal:
Caute vsetci
tak to nie je zly napad Mato ja som za a rad vas privitam este si to upresnime a zavolame ok?
Jozi samozrejme, zavolame si dovtedy....inac si v kontakte s danom?
Vladik6666
Zaslal: 09.03.2010, 22:15 Odpovedať s citátom
Založený: 01 jún 2008 Príspevky: 47 Bydlisko: SNV - DNV 1998 Honda Civic
chalani a čo by ste povedali na presun termínu o jeden víkend-na 3.4 kvôli tým ktorí pracujú napríklad na západnom Slovensku????predsa len cez sviatky budú viacerí doma...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MAT49
Zaslal: 10.03.2010, 16:37 Odpovedať s citátom
Cas sa krati chalani, tak piste ci kazdemu vyhovuje a ak nie tak aky termin by bol lepsi..popripade miesto konania Smile
jozicrx
Zaslal: 10.03.2010, 17:36 Odpovedať s citátom
Založený: 21 február 2007 Príspevky: 118 Bydlisko: spisska nova ves 1993 Honda Civic
MAT49 napísal:
jozicrx napísal:
Caute vsetci
Jozi samozrejme, zavolame si dovtedy....inac si v kontakte s danom?

Cau Mato
tak skontaktovat sa s Danom viem a termin navrhnite az by niekomu nevyhovoval a miesto musi vyhovovat Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
666potky
Zaslal: 10.03.2010, 19:14 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
3-4 je velka noc -pre mna viac nenej nemozne Crying or Very sad

Zaslal: 10.03.2010, 19:48 Odpovedať s citátom
mne to tiez skor toho 28 vyhuvuje, tiez asi nebudem doma 3. 4. Confused
jozicrx
Zaslal: 10.03.2010, 20:02 Odpovedať s citátom
tak dobre dajme tomu toho 28.3 vyhovuje viac hondakom ,v klcove medzi 11-12 hod prichod a od presova a od presova v tym polu

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 23 z 38
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 36, 37, 38  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: