Ja idem na Honda Meeting - Kiskunlachaza ako kazdy rok , kto sa bude chciet pridat nech da vediet, organizujem spolocny odchod uz 4rok za sebou, ale kedze sa kazdy rok nahlasi kopec ludi a nakoniec ideme 3-4
nebudem tento krat nic organizovat, ale ak sa niekto prida budem rad.
CTR01 napísal:Ja idem na Honda Meeting - Kiskunlachaza ako kazdy rok , kto sa bude chciet pridat nech da vediet, organizujem spolocny odchod uz 4rok za sebou, ale kedze sa kazdy rok nahlasi kopec ludi a nakoniec ideme 3-4
nebudem tento krat nic organizovat, ale ak sa niekto prida budem rad.
Ked uz si tam tolkokrat bol ako to zvykne prebiehat ? zacina to piatok vecer a konci nedelu poobede ? ... resp ... kedy sa tam oplati prist a kedy odist ? ... na nete som o tom par veci nasiel bohuzial vsetko po madarsky
Pridáva sa aj LC a okolie...už sme to rozoberali na českom klube, tam je aj veškeré info z minulého ročníka, ktorý bol dokonalí! verím, že sa stretneme v hojnom počte, minulí rok nás tam bolo len zopár.
Chalani z BB a okolia: musíme sa zgrupovať, len nesmiete letieť, ja sa bojím! takže sa ozveme ešte a dohodneme to...
som Hondak a nepoznam ani jedneho z lv ale tak ja som mlady hondak mam 20 tak neviem.... najblizzsi Honda vasnivec co poznam je z Nr.... v Lv fakt nikoho...
Tak to je divné že nepoznáš..Pozri si adresu zo Semirovho podpisu.