Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Prešov - zrazy

Danqo
Zaslal: 14.03.2010, 23:00 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
dobry den panstvo...Matko dikes za spravu...pozeram ze sa tu nieco organizuje...ak mi do toho nic nepride tak rad sa tam objavym...coupe nesmie chybat no nie??? Smile))
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
WERY 115 DK
Zaslal: 15.03.2010, 17:19 Odpovedať s citátom
Založený: 03 august 2009 Príspevky: 15 Bydlisko: PODHORANY
nazdar chalani potreboval by som pečiatku od HONDY z bratislavi nevie mi niekto pomoct
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MAT49
Zaslal: 16.03.2010, 19:16 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
Danqo napísal:
dobry den panstvo...Matko dikes za spravu...pozeram ze sa tu nieco organizuje...ak mi do toho nic nepride tak rad sa tam objavym...coupe nesmie chybat no nie??? Smile))
verim ze si to zariadis tak aby si nam priniesol nejake decibely Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MAT49
Zaslal: 17.03.2010, 14:33 Odpovedať s citátom
Takze si to trosku upresnime: 1.jarny zraz v Klčove (LE) sa bude konat 28. marca 2010 ak tomu dovoli pocasie a poveternostne podmienky Smile
Predpokladany odchod z Prešova o 10:00 cize sa snazte vsetci dovtedy dojst ku mestskej hale v Prešove.
Najidealnejsie bude ak pridete skor, nie na poslednu chvilu - za nikym sa cakat nebude Smile

Pojde sa cez tunel Branisko po dialnici, takze kupit dialnicne nalepky, kto nema!
Otazka pre Kosicanov: Dojdete do Prešova a pojdete s nami, alebo pojdete priamo tam z Košíc cez Krompachy?
Bolo by pre Vas zbytocne zachadzat do Prešova, kedze cez Krompachy to mate o cca 30km kratsie Rolling Eyes Nechavam to na Vas ako sa rozhodnete Wink

Jaro, poprosim ta, potom daj vediet kde a o ktorej sa stretnete Košičania, aby v tom nebol zmatok Wink [/b]
Milos
Zaslal: 17.03.2010, 16:57 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
MAT49 napísal:
Pojde sa cez tunel Branisko po dialnici, takze kupit dialnicne nalepky, kto nema!
Ja len, ze cez kopec sa da dostat rychlejsie nez cez tunel, takze mozno tie nalepky ani nemusa vsetci povinne Smile

Zaslal: 17.03.2010, 17:16 Odpovedať s citátom
Milos napísal:
MAT49 napísal:
Ja len, ze cez kopec sa da dostat rychlejsie nez cez tunel, takze mozno tie nalepky ani nemusa vsetci povinne Smile
to uz necham na kazdom ako si to zariadi alebo ako sa rozhodne..ale dakujem Milos, dobra poznamka... Inac ty sa k nam pridas? Wink
Milos
Zaslal: 17.03.2010, 19:00 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Keby bolo pocasie, tak sa pridem pasivne popozerat.. Ale Klcov je dost od ruky...

Zaslal: 17.03.2010, 19:18 Odpovedať s citátom
Založený: 30 december 2007 Príspevky: 283 Bydlisko: Kosice-Terasa 2009 Honda Jazz
A hlavne nezabudnut ze sa meni cas zo soboty na nedelu Exclamation Exclamation Exclamation
Takze spachtosi nastavit budiky poriadne Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MAT49
Zaslal: 17.03.2010, 23:21 Odpovedať s citátom
verko napísal:
A hlavne nezabudnut ze sa meni cas zo soboty na nedelu Exclamation Exclamation Exclamation
Takze spachtosi nastavit budiky poriadne Very Happy
to ano...dobra poznamka Idea
ja_kubqo
Zaslal: 18.03.2010, 10:55 Odpovedať s citátom
Založený: 03 marec 2010 Príspevky: 29 Bydlisko: Prešov 1996 Honda Civic
28. Marca mám voľno Rolling Eyes takže idem aj ja bratm ... ovšem ak ešte máš voľné miesto Laughing Razz

Zaslal: 18.03.2010, 15:05 Odpovedať s citátom
ja_kubqo napísal:
28. Marca mám voľno Rolling Eyes takže idem aj ja bratm ... ovšem ak ešte máš voľné miesto Laughing Razz

samozrejme, pre teba miesto mam urcite!
kevin43
Zaslal: 19.03.2010, 13:46 Odpovedať s citátom
Založený: 02 január 2009 Príspevky: 64 Bydlisko: Caherciveen
MAT49 napísal:
Tak chalani, kedze sa nam torsku ale predsa udobruje pocasie, verme ze konecne pride jar a cas vytiahnut auta zo zimneho spanku a obut svojich milacikov do letnych papuciek a hor sa na prvy jarny HONDay Smile (Dost poezie)

Raz sa pocasie udobrit musi a preto by sme si mohli konecne naplanovat spolocny prvy Jarny zraz a ist sa vysalit na poriadne letisko s dobrou pristupovou cestou a kde je dost miesta pre vsetkych... Preto by som dal navrh, aby sme sa postupom casu dopracovali k jednemu terminu a miestu kde by sa to mohlo konat... Nechcem, aby sa to dohadovalo zo Soboty na Nedelu, ako vzdy a potom nikto nema cas, alebo sa vyhovara na nieco ine... Takze: datum 28.marca 2010, t.j. tyzden pred Velkou Nocou
miesto letisko v Klcove, kedze asi pred pol rokom k nam na vychod, konkretne do Mysle, zavitali chalani zo spisskej a popradu, tak teraz by sme navstivili my ich konciny Smile
Na case by sme sa uz spolocne dohodli, ale bol by som zato aby sme uz okolo 11tej - pol12tej boli v Klcove....

Cakam teda na Vase pripomienky, navrhy a suhlasy.... Aby sa vedel kazdy do vtedy zariadit, aby sa nas tam zislo co najviac, nech to je pekne otvorenie sezony, lebo nie kazdy tyzden je mozne aby sme sa dali dokopy a niekam spolu vyrazili.... Dakujem MATO

kurnik skoda akurat pridem v nedelu domov ale až cca 17:00 budete este tam? odpis na ss

Naposledy upravil kevin43 dňa 21.03.2010, 11:23, celkom upravené 2 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
verko
Zaslal: 21.03.2010, 8:27 Odpovedať s citátom
Založený: 30 december 2007 Príspevky: 283 Bydlisko: Kosice-Terasa 2009 Honda Jazz
Ide niekto z KE???Kedy dame stretko a kde?? ci zasa tam pojdem sam?
MAT49
Zaslal: 21.03.2010, 10:08 Odpovedať s citátom
Verko napis kde a o ktorej sa stretnete v KE a kadial pojdete...ci s nami cez PO alebo cez Krompachy co Vam je blizsie Smile Neviem ci Jaro ide, tak to zorganizuj ty miesta cas stretnutia... ja potom poviem aj dalsim co idu z KE aby tam dosli, lebo niesu registrovani na HC
verko
Zaslal: 21.03.2010, 19:22 Odpovedať s citátom
Rozdiel cez PO alebo Krompachy je do 15km takze sa moze ist kludne aj cez Po aby nas bolo viac Wink Nalepku netreba ved sa moze ist po starej ceste cez branisko aspon bude zabava Very Happy Wink

Tak stretnut sa mozme o 9.00 na OMV na mieri???

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 25 z 38
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 36, 37, 38  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: