dojdem isto a snad zoderiem zvyšok dezenu čo mi ešte ostal na jednom mieste tuším už len zvnutra, kedže som už pneu otočil. Ale Jeden chlapec u nás na dedine(šamoríne) sa s vážnou tvárou sklonil ku kolesu a povedal: toto sú tie semislicky od yokohamy že? )) tak som sa peckoval
danypilot napísal:dojdem isto a snad zoderiem zvyšok dezenu čo mi ešte ostal na jednom mieste tuším už len zvnutra, kedže som už pneu otočil. Ale Jeden chlapec u nás na dedine(šamoríne) sa s vážnou tvárou sklonil ku kolesu a povedal: toto sú tie semislicky od yokohamy že? )) tak som sa peckoval
Dany,len sa treba regisrovat,lebo miesta sa minaju
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
aj niekto rezervuje parking???treba poslat mail s SPZ kvoli miestam tak neviem ci sa mam sam alebo to niekot zhromazdy za hondakou a posle skupinovo????hm???, sem treba poslat spz agency@racingwheels.sk
JEERII napísal:aj niekto rezervuje parking???treba poslat mail s SPZ kvoli miestam tak neviem ci sa mam sam alebo to niekot zhromazdy za hondakou a posle skupinovo????hm???, sem treba poslat spz agency@racingwheels.sk
Kludne staci sen napisat kto pojde z hondaclubu a na kolko aut treba vytvorit parkovisko pre nas,treba sa rozhybat,lebo vela clubov chce club.parkovisko.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Ja pridem,BA 602 CS ale asi sa mi nepodari prist od rana,nakolko rano musim byt v PN,takze by som sa vedel dostavit az na obed pripade v skorsich poobednajsich hodinach.Jazdit nebudem,pridem sa len pozerat.Ma vyznam sa v takychto hodinach tlacit na klubove parkovisko? Najde sa tam este miesto?
Satikk napísal:Ja pridem,BA 602 CS ale asi sa mi nepodari prist od rana,nakolko rano musim byt v PN,takze by som sa vedel dostavit az na obed pripade v skorsich poobednajsich hodinach.Jazdit nebudem,pridem sa len pozerat.Ma vyznam sa v takychto hodinach tlacit na klubove parkovisko? Najde sa tam este miesto?
myslim,ze vacsina pride na obed a to moze byt inde plno,preto to parkovisko.
A skoda,ze nejdes jazdit,by si tam vyskusal auto.
Rad by som,ale nechcem sa tam zbytocne trapit,nakolko platnicky su ko,brzdy mi skru,podvozok je na ceste a nemam prehodenu zadnu kotucovu napravu a to je vsetko este dost financii,ktore sa tazko zhanaju z mesiaca na mesiac a navyse v lete do toho pridu dovolenky.Realne to vidim,ze s kludnym svedomim si pojdem niekam zajazdit az po lete