teraz na zimu 95 od Avanti a ked bude teplejsie bude 100tinusenko napísal:Ps.. čo tam čapuješ? 95 alebo ??
Zraz Trnava -
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
Marekrossi
- Dátum registrácie: 12.01.2009, 18:54
- Garáž (1)
bolo by fajn keby sa nasiel administrator tejto temy a zakazdym by zmenil nazou temy na aktualny termin...neco ako to roby 2bera na kaufland v blave na stvtrky.....nie kazdy si otvori temu dokonca a hlada termin keby bola hned na hlavnej stranke hned by to bolo lepsie.......a dalo by sa stretat hoci kedy...mi nehovorte ze co ja viem v stredu mate seci o 21:00 zastrckovy den....
HONDA CRX Del sol 1.6 vtec
-
Marekrossi
- Dátum registrácie: 12.01.2009, 18:54
- Garáž (1)
alebo ho zmenit na niekoho ineho, kto by to robil... bo ten typek sem uz ani nemusi chodit...pripadne 1 za mesiac....JEERII napísal:bolo by fajn keby sa nasiel administrator tejto temy a zakazdym by zmenil nazou temy na aktualny termin...neco ako to roby 2bera na kaufland v blave na stvtrky.....nie kazdy si otvori temu dokonca a hlada termin keby bola hned na hlavnej stranke hned by to bolo lepsie.......a dalo by sa stretat hoci kedy...mi nehovorte ze co ja viem v stredu mate seci o 21:00 zastrckovy den....
si tu dost casto a neaky navrh na zraz popripade stretavku?dat TT dokopy lebo je to onicom...som tu novy a zrazy a stretavky mi problem nerobia kedykolvek...RMarek_TT napísal:JEERII ..tak nazov som upravil jak ste si zelali.
MAREK .. chodim sem, dost casto pozeram co nove vtejto teme, takze poho
Marek: co potom dame aj vlckovce?ak hej daj vediet zobral by som chalanov a trosku to tam dal do poriadku...
Nikdy nejazdi rychlejsie nez lieta tvoj
aniel strazny...
aniel strazny...
6Tommy9 zopar zrazov som uz zorganizoval, a bolo fajn.. jeden termin sa presuval z amfika do vlckoviec, kde pato robil sprinty.. a ostatne, s malou, ale a azpon neakou ucastou..
a k tim vlckovcia...je to tam dost nachuja...policajti tam lubia stavat a meraju na ceste, alebo im da niekdo vediet, a dojdu pokutovat...kamarat tak uz dostal neaku tu pokutu
a k tim vlckovcia...je to tam dost nachuja...policajti tam lubia stavat a meraju na ceste, alebo im da niekdo vediet, a dojdu pokutovat...kamarat tak uz dostal neaku tu pokutu
DonSemjon:tu temu zalozil moj bracho a je to tiez onicom niekedy doslo vcelku dost ludi ale potom to upadalo...je to vetsienou len HIFI zraz a stretavka...
MarekTT:vtedy vo Vlckovciach som bol aj ja a doporucil som Patovy nech ide za starostom si vypitat povolenie ktore dal ale ze mensi prispevok...takze da sa dohodnut a budu sprinty legalne
MarekTT:vtedy vo Vlckovciach som bol aj ja a doporucil som Patovy nech ide za starostom si vypitat povolenie ktore dal ale ze mensi prispevok...takze da sa dohodnut a budu sprinty legalne
Nikdy nejazdi rychlejsie nez lieta tvoj
aniel strazny...
aniel strazny...