Prešov - zrazy

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

Zdravím chalani,

tak auto už zaistené mám. Pridem pekným japonským vozidlom ... D16Y8 Civic US. Obrázok
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

verko napísal:Rozdiel cez PO alebo Krompachy je do 15km takze sa moze ist kludne aj cez Po aby nas bolo viac :wink: Nalepku netreba ved sa moze ist po starej ceste cez branisko aspon bude zabava :D :wink:

Tak stretnut sa mozme o 9.00 na OMV na mieri???
Tak ako pises...nepojde sa dialnicou ale starou cestou... aspon natocime nejake videjka..ja to uz necham na Vas, ked chcete tak podte s nami z PO...vyrazame o 10tej!

OK, tak pre Kosicanov stretko na Benzinke OMW na Mieri o 9tej
Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

nie je to skoro o desiatej?
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
M@jk
Garáž (2)

Sorry HONDAci,
že tu otravujem ... prosím, potrebujem malú pomoc.

Ahoj Prešovčata a Košičata,

ako a kde urobíme stretko až my poideme na východ - HONDA Day/Night Adventure IX.
Navrhujem v Prešove: Shell na Masarykově ulici u žel. st.
Navrhujem v Košiciach: Shell na Prešovské cestě

Čo poviete???

Prosím, asi je moja neznalošt, ale toto je, prosím čo? Je to po pravej strana na dialničnom privadeči pred Košicami??? Ďakujem
Obrázok
Milos
Moderátor
Dátum registrácie: 13.06.2007, 14:53

Príspevok od používateľa Milos »

Ked sa nemylim, po lavej strane je krematorium, napravo od dialnice je opustene parkovisko, takmer vzdy prazdne..
M@jk
Garáž (2)

Milos napísal:Ked sa nemylim, po lavej strane je krematorium, napravo od dialnice je opustene parkovisko, takmer vzdy prazdne..
Aháááá ďakujem,

takže kramatorium ou hou ... a to som tam chcel urobiť dakedy stretko :lol: :lol: :lol: tak to asi bude oveľa lepšie si dať stretko na Dargove :lol: :lol: :lol:
MAT49
Moderátor

Prešov hlasi cca 20aut urcite :wink:
M@jk
Garáž (2)

MAT49 napísal:Prešov hlasi cca 20aut urcite :wink:
Čože??? :o :o :o Tak to je drsné a to sa v Košiciach vmestíme na tu Shellku??? :lol:
Mirec22
Garáž (1)

Majk je to nedorozumenie, Martin mal na mysli to ze 20 aut pride do Klcova, nie do Kosic, i ked nerozumiem preco sa to riesi v dvoch temach, jedna z nich by sa mala zamknut, jedni pisu sem, druhi zase inde a stale sleduj oba temy jak kkt. :twisted:
Obrázok
LeoPP
Dátum registrácie: 15.08.2009, 21:26
Garáž (1)

Príspevok od používateľa LeoPP »

jj suhlasim, podme Klcov riesit len v teme: Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Presov nehajme tak, pre vas prešovčatá :lol:
MAT49
Moderátor

Mirec22 napísal:Majk je to nedorozumenie, Martin mal na mysli to ze 20 aut pride do Klcova, nie do Kosic, i ked nerozumiem preco sa to riesi v dvoch temach, jedna z nich by sa mala zamknut, jedni pisu sem, druhi zase inde a stale sleduj oba temy jak kkt. :twisted:
Ved klcov sa riesi v teme zraz na vychode... tu pisem len pre presovcanov informacie :) ale dobre.. Majk aj tak by som bol rad keby na tvoje stretko doslo 20 aut :D
M@jk
Garáž (2)

MAT49 napísal:
Mirec22 napísal:Majk je to nedorozumenie, Martin mal na mysli to ze 20 aut pride do Klcova, nie do Kosic, i ked nerozumiem preco sa to riesi v dvoch temach, jedna z nich by sa mala zamknut, jedni pisu sem, druhi zase inde a stale sleduj oba temy jak kkt. :twisted:
Ved klcov sa riesi v teme zraz na vychode... tu pisem len pre presovcanov informacie :) ale dobre.. Majk aj tak by som bol rad keby na tvoje stretko doslo 20 aut :D
Tak on je to trochu Matko problém, lebo téma HONDA Night Adventure je téma, kde sa uvidíme s viacerymi ludmi počas cesty na celom SK a pokial sa to týka aj Prešova píšem do tejto témy ... no :oops: Tak pardon.
Danqo
Dátum registrácie: 31.08.2008, 13:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Danqo »

no panstvo pocasicko asi nebude priat...ma sa cez vikend ochladit sakraa...ale predpovede su diskutabilne...verme ze bude ok
MAT49
Moderátor

Danqo napísal:no panstvo pocasicko asi nebude priat...ma sa cez vikend ochladit sakraa...ale predpovede su diskutabilne...verme ze bude ok
ja verim ze bude aspon bez dazda a ma sa ochladit na cca 13st. neje to az tak malo :) ja predpovediam neverim
Mirec22
Garáž (1)

Ja neverim predpovediam uz vobec, este tych par dni aj hej ale tyzden je vela, potom to menia ako sa im zachce,...takze neriesim
Obrázok
Napísať odpoveď