666potky napísal:aj mi na teba jozova sesternica![]()
Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ide niekto z pp?
nedame stretko a nepojdeme viac aut spolu?+
Re: ide niekto z pp?
ak si z Kežmarku, tak sa môžme stretnuť v Jánovciach na autobusovej zastávke, poprípade na križovatke v Sp. Štvrtku (pri starej benzínke). Predpokladam, že pôjdeme cez SNV, kde nabereme dalšie hondy (najlepšie stretko pred Kauflandom) a buď pôjdeme cez Odorín,Jamník, Domaňovce a cieľová stanica Klčov Airportdavidrs napísal:nedame stretko a nepojdeme viac aut spolu?+
davidrs napis na seba kontakt uz viac krat som pi pisal SS (aj vtedy ked si chcel montovat olejovy chladic)
najlepsie bude ak prides do popradu, ze pojdeme spolu v kolone-predpolkadam ,ze tvoja je cervena CRX-uvcite bude z KK viec posadok
nasich CRXkarov som obvolal ale s autom pojde asi iba peto na 110kw, lebo rado ma rozobraty motor
a ako pisal leo v SNV sa napoji joziCRX Danqo zuzkaCRX a mozno civic ale to neviem
a prelude je uz v nitre, uz sa na nej pracuje, zakze ideme na ciiiiiiiive 66kw diablovi
a david moje cislo 0904935163
najlepsie bude ak prides do popradu, ze pojdeme spolu v kolone-predpolkadam ,ze tvoja je cervena CRX-uvcite bude z KK viec posadok
nasich CRXkarov som obvolal ale s autom pojde asi iba peto na 110kw, lebo rado ma rozobraty motor
a ako pisal leo v SNV sa napoji joziCRX Danqo zuzkaCRX a mozno civic ale to neviem
a prelude je uz v nitre, uz sa na nej pracuje, zakze ideme na ciiiiiiiive 66kw diablovi
Naposledy upravil/-a 666potky v 23.03.2010, 20:49, upravené celkom 1 krát.
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
666potky napísal:davidrs napis na seba kontakt uz viac krat som pi pisal SS (aj vtedy ked si chcel montovat olejovy chladic)
a ao pisal leo v SNV sa napoji joziCRX Danqo zuzkaCRX a mozno civic ale to neviem
a prelude je uz v nitre, uz sa na nej pracuje, zakze ideme na ciiiiiiiive 66kw diablovi![]()
![]()
![]()
ta a gde v pp sa stretneme nene ja mam orandzovu a predna kapota je cierna ta moje cislo je 0911 726 701 a o ktorej sa stretneme v pp ?
David, pokial nemas namietky, mozme pri kauflande, ale ak mate dialnicne nalepky, tak skor by som volil stretko pri Oktane a rovno by sme sa napojili na dialnicudavidrs napísal:666potky napísal:davidrs napis na seba kontakt uz viac krat som pi pisal SS (aj vtedy ked si chcel montovat olejovy chladic)
a ao pisal leo v SNV sa napoji joziCRX Danqo zuzkaCRX a mozno civic ale to neviem
a prelude je uz v nitre, uz sa na nej pracuje, zakze ideme na ciiiiiiiive 66kw diablovi![]()
![]()
![]()
ta a gde v pp sa stretneme nene ja mam orandzovu a predna kapota je cierna ta moje cislo je 0911 726 701 a o ktorej sa stretneme v pp ?
no skoda Mato, snad bude coskoro hotova. Ozaj, kolko nas ide s PP??666potky napísal:
![]()
![]()
Inak David by nemusel chodit do PP, zbytocne naokolo, ved v Janovciach ho nabereme, popripade v SP. Stvrtku, ale tak to zavisi od neho, len pisem ...
David, ty si sam v KK kto ma hondu? resp. si jediny H clen z KK? alebo vas pride viac