vážne?! aké? my sme boli hneď pri vchode do areálu a bolo tam 5 slovenských hondCTR01 napísal:Minuly rok som mal na sprinte cislo 2012hond bolo naozaj strasne vela ale slovenskych som videl okrem nas co sme tam boli len 2.
Internacional Honda Meeting - Kiskunlachaza
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: ahoj
Re: zraz Kiskunlachaza
Tento rok sa pridame aj s MiromCTR01 napísal:Ja idem na Honda Meeting - Kiskunlachaza ako kazdy rok , kto sa bude chciet pridat nech da vediet, organizujem spolocny odchod uz 4rok za sebou, ale kedze sa kazdy rok nahlasi kopec ludi a nakoniec ideme 3-4
nebudem tento krat nic organizovat, ale ak sa niekto prida budem rad.
ahoj
Videl som tam slovensky cerveny civic 7G sport a 6G coupe, inac ziadne ,teda jasne okrem Laca s BA a nas co sme tam boli,je pravda ze pri vchode sme boli len 2x ,ked sme prichadzali hned rano a ked sme odchadzali vecer, inac sme boli s autami v centre diania na sprintoch a slalome.
Jasné...tak preto si videl len toľko málo...my sme prišli až okolo tuším 10 - 10:30 takže sme už nemali kam zaparkovať, len na začiatku hneď. ten 6g coupé si zas nepamätám ja...CTR01 napísal:Videl som tam slovensky cerveny civic 7G sport a 6G coupe, inac ziadne ,teda jasne okrem Laca s BA a nas co sme tam boli,je pravda ze pri vchode sme boli len 2x ,ked sme prichadzali hned rano a ked sme odchadzali vecer, inac sme boli s autami v centre diania na sprintoch a slalome.
ahoj
Oki Marcello
Predbezne sme sa uz par ludi dohodli ze sa stretavame rano 24.4. okolo 7,00 na OMW na Juznej triete, este si to buduci tyzden upresnime ak sa chce niekto pridat nech da kludne vediet.
P.S.nezabudni na tie moje poistne skrutky
ja ráno vyrazím z Miskolc-možno že sa stretneme niekde na ceste:))CTR01 napísal:Oki MarcelloPredbezne sme sa uz par ludi dohodli ze sa stretavame rano 24.4. okolo 7,00 na OMW na Juznej triete, este si to buduci tyzden upresnime ak sa chce niekto pridat nech da kludne vediet.
ooki, to by slo, snad do vtedy vsetko stihnemCTR01 napísal:Oki MarcelloPredbezne sme sa uz par ludi dohodli ze sa stretavame rano 24.4. okolo 7,00 na OMW na Juznej triete, este si to buduci tyzden upresnime ak sa chce niekto pridat nech da kludne vediet.
OK chlapci, takze o tej siedmej na OMVauke sa vidime a mozno dojde aj zopar dalsich aut z Presova
.Rozmyslam ze by som si tam siel aj zasprintovat len neviem zohnat nejake zodrate semislicky a dalsia vec ze neviem po madarsky
, to by bol asi problem pri registracii...ci? 

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer)
rád ti pomožem s madarčinou:)))))))Mirec22 napísal:OK chlapci, takze o tej siedmej na OMVauke sa vidime a mozno dojde aj zopar dalsich aut z Presova.Rozmyslam ze by som si tam siel aj zasprintovat len neviem zohnat nejake zodrate semislicky a dalsia vec ze neviem po madarsky
, to by bol asi problem pri registracii...ci?