Nasli by sa hondaci ktori by prisli na zraz hondakov v RK?... Ak by sa nas dost zozbieralo snad by sa to mohlo stat potom aj pravidlom... takze otazka znie kto je poblizku a kto by sa takeho zrazu zucastnil?... cas a miesto sa urci az ked bude hojny pocet hondakov co by boli ochotny prist
No tak vidim ze nejaky zaujem by tu bol... tak co by ste povedali na datum 26.3.2010?.. tak za mesiac uz bude slniecko svietit .. ( teda aspon dufam )...
No pravdepodobne by dosli aj chalani z BB v RK poznam zopar hondakov a ak sa prida LM DK tak by to bolo skvele... takze datum by mohol ostat 26.3.2010 to je piatok, parkovisko pred Kauflandom, kto neviete kde to je tak v RK smer na BB a zbadate ho to sa neda prehliadnut je to pri ceste smerom na BB... tam by sme sa popredvadzali zavideli jeden druhemu .. hh.. no ako je uz asi na vedsine zrazov zvykom tak dalej spanila jazda mestom... a jedine kde vydim problem.. rezervacku v piatok v nejakom podniku pre tolko ludi ... ak sa to nebude dat zariadit pravdepodobne skocnime na diskoteke... ( club passadena).. tam mam znamu ...
Nizky zaujem a nedostatok casu vybavovat rezervacku na posedenie v RK... ma prinutilo sa toho vzdat... je mi to luto.. ale nemam teraz takmer ziadny cas..
Chalani, ak sa nechystate na Slovakiaring,tak 10.4 sa kona v Košťanoch nad Turcom menši Tuning zraz... Tak môžte sa kľudne stretnuť aj tu . Vstupne je zadarmo a kto chce môže prispieť niaky centik je to dobrovoľne.
P.S. Ak niekto chce niake info naviac, tak SS...
poki8 napísal:Chalani, ak sa nechystate na Slovakiaring,tak 10.4 sa kona v Košťanoch nad Turcom menši Tuning zraz... Tak môžte sa kľudne stretnuť aj tu . Vstupne je zadarmo a kto chce môže prispieť niaky centik je to dobrovoľne.
P.S. Ak niekto chce niake info naviac, tak SS...
Tak co chalani z DK a RK.... zalozime RK honda club? ... navrhujem pravidelne stretnutia kazdy druhy tyzden stvrtok o 18:30 a mohli by sme sa stretavat na parkovisku pred Deichmannom ponize kauflandu... tam je to parkovisko skoro prazdne ... takze piste kto ma zaujem... a dame prvy termin