ja uz idem auto |censored| total... idem aj na sprinty aj na slalom...uz by mal byt funkcny...
mohol by niekto kontaktovat organizatora a ci bude zase klubovy parking...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
pa1ec napísal:ja uz idem auto |censored| total... idem aj na sprinty aj na slalom...uz by mal byt funkcny...
mohol by niekto kontaktovat organizatora a ci bude zase klubovy parking...
Mozem ho opat kontaktovat ja,neni problem, cislo nanho mam, dufam ze to dopadne lepsie jak minule ze sme nevedeli co a kam.
Ale ked sa bude odchadzat o 16tej tak neviem ci to z roboty stiham a piatky byva dialnica aspon do pol siestej pekne upchata tak ani neviem ci sa mi tam chce stat. Nechcete ten odchod trochu posunut? ked nie,tak nic sa nedeje.
A konecne donesem tie nalepky z prveho Caratu, sa mi to tu vala v sufliku.
patrick napísal:No mohli by sme ta asik pockat a tie nalepky by bodli...heh a kedy koncis v robote?
Koncim kolo pol piatej takze teoreticky by som prisla na miesto stretnutia hned z roboty...ak neskoncim v nejakej zapche,viem byt napr. pri Ikey o 16-45 (kde vlastne chcete dat stretko?) Ak by ste chceli ist skorej tak by som si to nejak vybavila a zdrhla by som skor. ale o 16tej urcite nie. Mozno tak 16-20 by som stihla.
morloq napísal:A ja by som doletel standardne v sobotu doobeda.
Majo&Rado: vy s tymi sedymi prizrakmi kedy planujte odchod? Pisali ste tusim, ze v sobotui...
Okej parada my by sme boli za spolocny odchod okolo 16:30 pred ikeou aby sme v piestanoch boli co najskor a nemuseli stany rozkladat po tme a uz pod vplyvom... Vsetcia co by ste sli s nami bolo by dobre keby ste my do SS napisali vase cisla aby sme sa vedeli skontaktovat...