Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

novco
Zaslal: 03.04.2010, 20:26 Odpovedať s citátom
Založený: 01 apríl 2009 Príspevky: 84 Bydlisko: Orava
sallo napísal:
kedy bude dalšia akcia ? nemusí to byť len raz ročne Sad

vidim ze tato otazka netrapi len Oravu, ale asi kazdeho, kto uz na "VTEC Meeting-u" bol. Takze mam otazku, kto vam v tejto dobe spravi nieco zadarmo? Asi len nadsenci alebo niekto koho to bawi. Kazdopadne minuly rok sa z povodneho stretnutia par znamych stal mensi zrazik. Takze by to uz bolo dobre mat zorganizovane, aby sa nikomu nic nestalo, ved na letisko ideme preto lebo je to bezpecnejsie blbnutie ako na tych nasich slavnych rozbitych pozemnych komunikaciach... takze moj nazor je ze dalsi datum sa zverejni, ked sa najde clovek, partia, kt. to zorganizuje
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
LeoPP
Zaslal: 04.04.2010, 11:48 Odpovedať s citátom
Založený: 15 august 2009 Príspevky: 176 Bydlisko: Pod Tatrami 2003 Honda Accord
Co sa organizacie tyka. Podla mna by bolo dobre spravit system nasledujucim sposobom, kedze v Jakubovanoch sa bude parkovat po celej dlzke trate a ucast bude asi trosku vyssia.
Kazde mesto, t.j. napr. Kosice a okolie, budu mat svojich dvoch zastupcov (organizatorov), jeden bude na ´´hlavnom´´ stanovisti na letisku, druhy pri skupine svojich clenov, t.j. chalani a holky z Kosic a okolia, ktorych bude informovat. Prostrednictvom telefonov, alebo vysielaciek sa budu tito dvaja organizatori informovat co sa deje na zraze, informovat o pretekoch, slalome, spanilej jazde,atd. Ak by sa takymto sposobom zariadilo kazde mesto, alebo lepsie povedane vacsia skupinka ludi, ktori sa poznaju, bolo by to podla mna trosku viac priehladnejsie ako nechat to len na jedneho, alebo dvoch ludi.

Toť moj nazor
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
novco
Zaslal: 04.04.2010, 12:44 Odpovedať s citátom
Ale dalsi problem vidim v tom, ze letiskova draha nieje dostatocne velka na to, aby sa oddelili rychlo jazdiace auta od navstevnikov... to by sa mozno mohlo nejak premysliet, ako usporiadat a parkovat afta
LeoPP
Zaslal: 04.04.2010, 13:38 Odpovedať s citátom
To bol len navrh, z parkovanim aut, no neviem, nebol som este na tom letisku, videl som to iba na fotkach takze nebudem mudrovat, ale snad by konce letiska boli dost velke pre navstevnikov nie?
Performance
Zaslal: 04.04.2010, 16:20 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Parkovať sa dá jedine na pravej strane, po ľavej sa vracajú autá späť, na začiatku moc miesta nie je a na konci autá určite nemôžu byť, už tak to je ltt.

Zaslal: 04.04.2010, 17:50 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
nevsimli ste si ze problem je ten ze tento zraz nema kto zorganizovat? vy tu riesite parkovanie a podobne veci a pritom o ziadnom termine ani nicom podobnom sa tu ani nezmienilo.. prazdne reci o tom ako by to mohlo byt su uplne zbytocne.
min rok sme s Mat49 planovali zraz stredu a vychodu slovenska. nieco co by bolo vacsie a rozluckou so sezonou. do toho sme sa dozvedeli o vtec meetingoch a tak sa podarilo spojit clenov hc a chalanov z oravy na jednom velkom zraze.
cize teraz treba aby sa niekto ujal toho co zorganizuje nas tu na hc a nasledne mozme informovat chalanov z oravy(kludne potom Jozovi z Oravy mozem aj ja dat vediet a nieco sa uz dohodne). lenze problem je ze nikomu sa do toho nechce.
tak ja dufam ze aspon na jesen sa to podari Sad

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tatoHP
Zaslal: 04.04.2010, 19:57 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
Marek,nie že by sa nikomu nechcelo,ale ak si dobre pamätaš,po minuloročnych snahach sa to premenovalo na VTEC meeting a padali tu slova ako "samozvany pseudoorganizátori",preto sa ani nediv že sa do toho nikomu nechce.Možno ak by sa našlo nejake ine letisko ktoré by vyhovovalo,tak sa možno niečo skôr zorganizuje.Jakubovany jedine cez Oravakov Wink

Zaslal: 04.04.2010, 21:40 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
tatoHP napísal:
Marek,nie že by sa nikomu nechcelo,ale ak si dobre pamätaš,po minuloročnych snahach sa to premenovalo na VTEC meeting a padali tu slova ako "samozvany pseudoorganizátori",preto sa ani nediv že sa do toho nikomu nechce.Možno ak by sa našlo nejake ine letisko ktoré by vyhovovalo,tak sa možno niečo skôr zorganizuje.Jakubovany jedine cez Oravakov Wink
Prave preto sa do toho nepustam tento rok a po rozhovore s Marekom asi pred mesiacom sme si povedali ze to nechame na niekoho ineho a my sa len zucastnime tak ako ostatni, kazdy so svojou partiou... ja nemam problem dat partiu 10-20 aut z PO dokopy aby sme sa isli vysalit niekam na letisko u nas na vychode, ale predsa tu ide o nieco vacsie, tak nech sa toho podujme niekto kto ma skusenosti s organizovoanim niecoho takeho ako bol VTEC meeting Wink
Marek BB
Zaslal: 04.04.2010, 22:51 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
tatoHP napísal:

pamatam si velmi dobre, ale potom tí urazeni by sme mali byt prave my s matom nie?... urazeni v ziadnom pripade vsak nie sme, sak sa to vsetko nakoniec vysvetlilo a akcia dopadla vyborne. len tu upozornujeme na to ako sa tu kazdy pyta, popripade dava napady akoby to mohlo byt, ale nikto sa toho nedokaze ujat aby sa to rozbehlo...
a tak ako pise Mato, ak nieco bude radi sa zucastnime Wink

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
666potky
Zaslal: 04.04.2010, 23:29 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
no fajn a co tak nieco k veci
ja osobne nemam kontakt na majitela letiska ani najomcu jedine ak na peta ak sa nemylim

minuly rok sa to dojednalo super, snad treba iba nejake vysielacky, ale nebit blbov co im niet rady nebol ziaden problem

zial pokial nieje nejaky termin, nic sa neda riesit

Zaslal: 04.04.2010, 23:44 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
666potky napísal:
zial pokial nieje nejaky termin, nic sa neda riesit
skuste pisat kto by bol za ktory mesiac aspon napr a potom sa uz dohodne spolocny termin, aby nasledovne ten co sa ujme organizovania aby vedel co a kedy ma riesit Smile ja by som navrhoval Maj Arrow
666potky
Zaslal: 04.04.2010, 23:54 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
maj lasky cas ale u mna iba ba ciciku Laughing Laughing
ja nemozem nic slubit a kym nieje termin nemozem ani prd ani sa zariadit ani nic

Zaslal: 05.04.2010, 11:48 Odpovedať s citátom
29.máj Question
proissue
Zaslal: 10.04.2010, 19:38 Odpovedať s citátom
Založený: 15 január 2009 Príspevky: 110 Bydlisko: KNM 1998 Honda Civic
LeoPP napísal:
29.máj Question

veru niekedy v maji by to bolo fajn..
novco
Zaslal: 12.04.2010, 12:56 Odpovedať s citátom
Marek BB napísal:
nevsimli ste si ze problem je ten ze tento zraz nema kto zorganizovat? vy tu riesite parkovanie a podobne veci a pritom o ziadnom termine ani nicom podobnom sa tu ani nezmienilo.. prazdne reci o tom ako by to mohlo byt su uplne zbytocne.
min rok sme s Mat49 planovali zraz stredu a vychodu slovenska. nieco co by bolo vacsie a rozluckou so sezonou. do toho sme sa dozvedeli o vtec meetingoch a tak sa podarilo spojit clenov hc a chalanov z oravy na jednom velkom zraze.
cize teraz treba aby sa niekto ujal toho co zorganizuje nas tu na hc a nasledne mozme informovat chalanov z oravy(kludne potom Jozovi z Oravy mozem aj ja dat vediet a nieco sa uz dohodne). lenze problem je ze nikomu sa do toho nechce.
tak ja dufam ze aspon na jesen sa to podari Sad

parkovanie som spominal z toho dovodu, ze v pripade zleho zorganizovania parkovania, je to potencialne nebezpecne letisko, kedze sa neoddelia prizerajucich sa ludi od sprintujucich aut ... Co sa tyka majitela letiska tak na posledno Jesennom zraze ked dosli tí policajti tak sa ma pytali, ci je tato akcia nahlasena na Obecnom Urade, preto logicky dedukujem ze majitelom je obec Jakubovany...

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 35 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: