RacingWheels day II ZMENA TERMINU 10.4.2010
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Re: h
Odjazdil som asi 4 kola siel som dole lebo sa to prehrievalo skontroloval som skusil som troska a stale...Tak mi to pozriel laco a bolo to to tesnenie takze odvtedy uz nie...LastV8 napísal:si vobec nejazdil?patrick napísal:Pocasie mohli byt,organizacne super no tentokrat ma pohnevalo auto...Odislo mi tesnenie pod hlavou...
kua....no skoda....snad nabuduce...nech sa integra vylieci....patrick napísal:Odjazdil som asi 4 kola siel som dole lebo sa to prehrievalo skontroloval som skusil som troska a stale...Tak mi to pozriel laco a bolo to to tesnenie takze odvtedy uz nie...LastV8 napísal:si vobec nejazdil?patrick napísal:Pocasie mohli byt,organizacne super no tentokrat ma pohnevalo auto...Odislo mi tesnenie pod hlavou...
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Skoda,lebo to co si isiel isiel si dobre.patrick napísal:Odjazdil som asi 4 kola siel som dole lebo sa to prehrievalo skontroloval som skusil som troska a stale...Tak mi to pozriel laco a bolo to to tesnenie takze odvtedy uz nie...LastV8 napísal:si vobec nejazdil?patrick napísal:Pocasie mohli byt,organizacne super no tentokrat ma pohnevalo auto...Odislo mi tesnenie pod hlavou...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
hm
casy: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=518179
neda sa to sparovat s autami? nech mame sajnu ake mali ostatne auta casy. please
neda sa to sparovat s autami? nech mame sajnu ake mali ostatne auta casy. please
Subaru Impreza
Re: hm
Asi nie,to by bolo na dlho.LastV8 napísal:casy: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=518179
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Re: hm
...skoda....nestihol som pokukat ake auta boli v kategorii....aspon v nejakej surovej forme, excel na mail?M&R napísal:Asi nie,to by bolo na dlho.LastV8 napísal:casy: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=518179
ale inac super organizacia....co som pozeral aj ine fora (napr. bmwklub.sk), feedback je pozitivny....
Subaru Impreza
Nikdyromanza napísal:Kedy to planujete znovu ? Na drahe to bolo fakt perfektne odreagovanie, super zabava. v prvej hodinovke som sa strasne trapil az kym som si nezampamatal ako ostre su jednotlive zaruty ale v druhej hodinovke to uz bolo o hodne lepsie a uz som si to aj uzival
Mozno v novembri najskor.Zaciatkom.