Autor |
Správa |
|
peto009 |
Zaslal: 14.03.2007, 23:42 |
|
|
Založený: 20 december 2006
1993 Honda Prelude |
Zacalo to tym ze som ako darcek od mladej dostal volant ,len som si mal vybrat.A ja netrpezlivy som pobehal vsetky obchody az som ho nasiel v Hypnotixe.Prva cudna vec bola ze na nom nebola cena a ked som na cenu opytal tak nepozrel cennik ale sa zamyslel ,a hodil cenu.Bol o 200,- drahsi ako u konkurencie ,ale kaslal som na to.
Problem dosiel ked sa volant zacal po pol roku rozpadavat a siel som ho reklamovat.Reklamaciu zobrali ale ziadny raklamacny list ani ziadny doklad som nedostal"ze ked to bude tak mi zavolaju"
To bolo pred vianocami....Hovorim si ze boli sviatky tak im dam cas do februara.
Vo februari som sa tam zastavil pred dvanastou(obed prestavka 12:00-13:00)a uz som tam nikoho nenasiel.Tak som cakal-a cakal som do pol druhej aby som sa dozvedel ze reklamacia nieje vybavena.Slubil mi ze sa na to osobne pozre a posuri to....Takze som mu o tyzden volal(radsej) "a ze o dalsi tyzden" a tak to pokracovalo az do marca.
Tak som sa rozhodol ze mu uz nebudem volat a na surovo dojdem a bud mi da volant alebo peniaze.Isiel som tam v pondelok rano-no to by tam musel niekto byt........Volam mu a on ze otvori az poobede.
Takze prevozil som kopec benzinu,prevolal som kopec minut ,ale svoje peniaze som dostal naspat
Takze ak tam musite nieco kupit tak nieco co sa neda pokazit |
|
|
Návrat hore |
|
PuLo |
Zaslal: 15.03.2007, 7:38 |
|
|
Založený: 21 december 2006
|
Tak skus teda napisat o aky volant slo...nech filtrujeme aj sortiment |
_________________ Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992) |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 15.03.2007, 22:17 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
inak zo zakona je zarucna lehota 30 dni...vratane vikendov a sviatkov...
ak nie je reklamacia vybavena do 30 dni mas narok na novy produkt, pripadne vratenie penazi v plnej vyske...
staci buchnut na SOIku a maju poprdeli chlapci... |
|
|
Návrat hore |
|
Petrik |
Zaslal: 16.03.2007, 11:21 |
|
|
Založený: 12 január 2007
1992 Honda Prelude |
pa1ec dobre hovoris... mali by sme tych predajcov trosku naucit, ja mam pocit ze takych predajcov je na Slovensku vela, proste klasicky slovensky "mamv<>pristup". Ked ale hodis staznost, tak budu hned skakat ako najati... a ked takto nebudeme jednat tak Slovensko bude stale ako je... |
_________________ Dream as you will live forever, live as you will die today |
|
Návrat hore |
|
Hector |
Zaslal: 02.08.2007, 14:35 |
|
|
Založený: 20 marec 2007
|
s firmou Hypnotix mam dobre skusenosti. Majitel mi doviezol z talianska moju hondu a som nad mieru spokojny. co sa sluzieb predaja tyka, co som kupil k tomu som dostal aj blok a zatial chvala bouhu setko funguje ako ma ... nic sa nerozbilo |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 02.08.2007, 14:40 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
Hector napísal: s firmou Hypnotix mam dobre skusenosti. Majitel mi doviezol z talianska moju hondu a som nad mieru spokojny. co sa sluzieb predaja tyka, co som kupil k tomu som dostal aj blok a zatial chvala bouhu setko funguje ako ma ... nic sa nerozbilo
hehe, sak pockaj chlape, ty zacnes zistovat ze co ti to predali... |
Návrat hore |
|
Hector |
Zaslal: 03.08.2007, 11:39 |
|
|
Založený: 20 marec 2007
|
matulo napísal: Hector napísal: s firmou Hypnotix mam dobre skusenosti. Majitel mi doviezol z talianska moju hondu a som nad mieru spokojny. co sa sluzieb predaja tyka, co som kupil k tomu som dostal aj blok a zatial chvala bouhu setko funguje ako ma ... nic sa nerozbilo
hehe, sak pockaj chlape, ty zacnes zistovat ze co ti to predali...
to pochybujem, lebo peta poznam od malicka a nepredal by mi srot |
|
|
Návrat hore |
|
skorpions |
Zaslal: 07.08.2007, 20:19 |
|
|
Založený: 22 január 2007
1993 Honda Civic |
ale aj tak trebas si davat pozor v tejto dobe su ludia svina a dost velke a nie jednoduche |
|
|
Návrat hore |
|
kamtcho |
Zaslal: 07.08.2007, 20:50 |
|
|
Založený: 30 máj 2007
1998 Honda Civic |
Hector napísal: matulo napísal: Hector napísal: s firmou Hypnotix mam dobre skusenosti. Majitel mi doviezol z talianska moju hondu a som nad mieru spokojny. co sa sluzieb predaja tyka, co som kupil k tomu som dostal aj blok a zatial chvala bouhu setko funguje ako ma ... nic sa nerozbilo
hehe, sak pockaj chlape, ty zacnes zistovat ze co ti to predali...
to pochybujem, lebo peta poznam od malicka a nepredal by mi srot
asi by sa mali spravat fair ku kazdemu, nie len ku tim co ich poznaju od malicka |
_________________ Moja honda: http://www.hondaclub.cz/MyHonda.aspx?id=156 |
|
Návrat hore |
|
skorpions |
Zaslal: 07.08.2007, 21:27 |
|
|
Založený: 22 január 2007
1993 Honda Civic |
tak tak spravneeeeeeeeeeeeeee |
|
|
Návrat hore |
|
boriss |
Zaslal: 29.05.2008, 17:37 |
|
|
Založený: 29 január 2008
2004 Honda Accord |
Ja som mal s Hypnotix dobru skusenost.
Objednal som si po telefone impregnacny olej na vzduchovy filter, ktory uz ani nemaju v ponuke.
A na to,ze to je polozka za par korun, tak prekvapujuca ochota, po 3 dnoch som si dnes bol pren. Kedze nemaju kamenny obchod, tak mi to chlapik doniesol po dohode do auparku. |
|
|
Návrat hore |
|
|