PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
páni, zajtra, teda 20.5. všetci pekne dobehnúť na IKEA parkovisko! nech to tam opäť vyzerá ako na zraze hondaklubu 
@ komar - už máš preludu opravenú? stíhaš, prídeš?
@ 2bera - ventilátor funkčný? nebuď labuť a dojdi sa pochváliť
minule pršalo, tak treba dobehnúť zameškané
môj cukrík ala prelude BB9 s nieco tesne cez 80 tkm tam bude na vás čakať...
palo
@ komar - už máš preludu opravenú? stíhaš, prídeš?
@ 2bera - ventilátor funkčný? nebuď labuť a dojdi sa pochváliť
minule pršalo, tak treba dobehnúť zameškané
môj cukrík ala prelude BB9 s nieco tesne cez 80 tkm tam bude na vás čakať...
palo
už je skoro hotova. Mam zhodený výfuk, idem ho obmotavať tepelnou paskou, takže to do zajtra určite nestíham. Ostalo mi este koleso ktore musim dat narovnat, ale nahodil som 16 kola a bol som sa uz vozitpalo_lude napísal:@ komar - už máš preludu opravenú? stíhaš, prídeš?
palo
(:
takze az si hotovy, budes mat nove auto, ci ako?komar napísal:už je skoro hotova. Mam zhodený výfuk, idem ho obmotavať tepelnou paskou, takže to do zajtra určite nestíham. Ostalo mi este koleso ktore musim dat narovnat, ale nahodil som 16 kola a bol som sa uz vozitChcem este lakovat narazniky a konecne opravit ten preliaceny blatnik co mam asi rok a pol. Chcem dat vsetko do poriadku skor ako udrie carat
brzdia ma uz iba financie
drzim palce samozrejme. zober turbochrochtaka a kocku a dobehnite na pokec...
@ Sloven84 - no, jasne dobehni. ja mam tiez problem obcas byt na Slovensku, tak to treba vyuzit
co ostatni? ludia, pome... chcem vas tam vidiet!
som ukecaval chalanov z 906 teamu aby konecne tiez dobehli. verim, ze sa im to podari. Pista - drzim palce
palo
ked pride ales ,tak sa stavim aj ja
,uvidim ako mi to vyjde ,ale uz by som rad po dlhej dobe dosiel kuk
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Ales bol celkom nadchnuty myslienkou, ze by nelanovane prevetral svoju s2k a dobehol pozriet. tak ja verim, ze mu to vyjdeBranislav napísal:ked pride ales ,tak sa stavim aj ja,uvidim ako mi to vyjde ,ale uz by som rad po dlhej dobe dosiel kuk
jeeej, nemaluj certa na stenu.... ale prist treba, tak to ma bytpiotir napísal:normalne mam z teba strach ze ak nedojdem tak mi obides klucom auto ...no takze hlasim ucast