TUNING SPEED SHOW - TRENČÍN 11-12.6. a 10-11.9.2010
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: TUNING SPEED SHOW - TRENČÍN 2010
mozna ja..pojdem skusit fukacku

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
ten vikend je zraz aj v madarsku a monika crew sa tam chysta.,.peto009 napísal:Neak tato tema upadla,tak ju ozivim.....
Mam potvrdene volno,takze sa tam dovalim piatok vecer....
Ak tam bude aspon s polovice tak dobre(kolektiv),ako naposledy,tak sa uz moooc tesim....

Tak, tak, my ideme do Mordoru..Škoda, mohlo byť super...2Bera napísal:ten vikend je zraz aj v madarsku a monika crew sa tam chysta.,.peto009 napísal:Neak tato tema upadla,tak ju ozivim.....
Ak tam bude aspon s polovice tak dobre(kolektiv),ako naposledy,tak sa uz moooc tesim....
Pozor berak ma vaznu konkurenciu o ktorej velmi dobre vieSatikk napísal:Takze 2berak,mas sancu to tam rozbalit na plnej ciare a ziskat prve nicim neohrozene body
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Branislav napísal:Pozor berak ma vaznu konkurenciu o ktorej velmi dobre vieSatikk napísal:Takze 2berak,mas sancu to tam rozbalit na plnej ciare a ziskat prve nicim neohrozene body

peto ja tam budem v piatok tak bude dobre dufam ze aj komar a spravime zase taku akciu ako minule2Bera napísal:ten vikend je zraz aj v madarsku a monika crew sa tam chysta.,.peto009 napísal:Neak tato tema upadla,tak ju ozivim.....