pepo crx napísal:škoda chalani, veľa z vás, s ktorými som tak viac-menej počítal, nepríde, tak aspoň dúfam že máte adekvátne dovody, bo inak....
...by ste určite prišli...
Takze nedockavci v ke sa stretavame tak ako kazdy rok pred Vtec meetingom,myslim,ze je to uz 4 rok po sebe,na OMW na mieri.V nedelu 6.5.10 rano o 8,00. Niekolko aut sa mi uz nahlasilo,tak sme zvedavi kolki skutocne pojdu. Ved to poznas Pepo
Mrzi ma ,ze nejdes Mato, dufam,ze to este zmenis, pretoze by bolo fajn, ak by si zorganizoval Presov aby ste nas pockali a cestou sa k Vam pripojili ako minuli rok, ak nie daj mi vediet na koho sa mam v Presove obratit.
pepo crx napísal:škoda chalani, veľa z vás, s ktorými som tak viac-menej počítal, nepríde, tak aspoň dúfam že máte adekvátne dovody, bo inak....
...by ste určite prišli...
Takze nedockavci v ke sa stretavame tak ako kazdy rok pred Vtec meetingom,myslim,ze je to uz 4 rok po sebe,na OMW na mieri.V nedelu 6.5.10 rano o 8,00. Niekolko aut sa mi uz nahlasilo,tak sme zvedavi kolki skutocne pojdu. Ved to poznas Pepo
Mrzi ma ,ze nejdes Mato, dufam,ze to este zmenis, pretoze by bolo fajn, ak by si zorganizoval Presov aby ste nas pockali a cestou sa k Vam pripojili ako minuli rok, ak nie daj mi vediet na koho sa mam v Presove obratit.
ja len opravim Jara, stretko 6.6.10 rano o 8,00 Jaro uvidim co a ako bude do Nedele, ale vyzera to skor ze nepojdeme, neviem ako Mirec, lebo momentalne je prec vo svete s kamionom a tiez neviem kedy pride, cize je mone ze ani on nepojde V Piatok, najneskor v Sobotu dam vediet, aby si vedel s kym v PO sa tu spojit....ale s nimi to je tazke!
pepo crx napísal:ako to tak sledujem tak 100 zrazových samolepiek čo sa chystá bude asi aj zbytočne veľa, kua...
Pepo neboj sa ,vies ze len ja potrebujem 4 nalepky
Ospravedlnujem sa za preklep,samozrejme Mato ,ze sa stretavame 6.6.10 OK daj mi vedieť ako si sa rozhodol.